Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
William Orbit - Barber\'s Adagio For Strings \"Life is simple when all your world is a world of melodies.\"
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Át kéne dolgozni a logómat a fejléc színéhez és esetleg lehetne nagyítani!
Elõre is köszi!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
visszaterve igen, cszek.midskill.😄
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Valaki tudna nekem csinálni 1 logot?
Egésznek olyanak kéne lenni-e hogy van 5 darab poker lap ( vhogy így ahogy itt van link) azzal a feliratba hogy vafen és aztán a sarkokba is ugyan az csak kisseb betükkel, meg a kártyák közé láthatóan berakni zsetonokat (itt van képlink) meg még vmien flash szerü effectet a kártyák köre. Ha a flash nem megy akkor nem kötelezõ^^. Ha kész lesz és nem lenne nagy baj akkor küldjétek el nekem üzenetbe léci, nem biztos hogy mindig figyelem^^. Elõre is köszönöm. További jónapot mindenkinek
[O_O] (.)(.)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Nekem kéne egy olyan logo (nem vipes méretben) hogy rajta legyen a Zoli és valami degenerált állat véres.... szóval olyan tuggyátok milyen és a széle legyen egyszínû a logó melleti csíkkal vagy valami átmenet legyen 😊
Elõre is köszönöm!!! (ha kész van értesítcsetek privátban)
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
szeretnek 1 logot kerni. anyagom van, de ezzel ellentetben lehet,hogy megvalosithatatlan 😊.arrol lenne szo hogy olyan zoldes betuvel ami ottvan baloldalt legyen sgA, mellette a csajfeje.
már nem gyõzöm bejelenteni :$
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Yo, Bitch!