Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy ha beírod emesenbe, ugyanezt írja ki. onnan "vettük".
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ja és Armani... Nem ilyenre gondoltam :S Betûtípust sem teljesen, hanem ahogy a képen, sötétkék és elmosódott... na mind1, PJack-é jó lesz nekem 😊
Köszönöm mind2tök fáradozását! 😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
1, használj ecsetet
2, smudgeolj az átmenetnél
3, keret
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Tedd be aztán ha tetszik használd 😊
Semper Fidelis
Lenne 2 kis kérésem még 😊
1. Az átmenetet a szürke oldal és a kép között megtudnád vhogy szebbre csinálni?
2. A betûk esetleg lehetnének olyanok mint ezen a képen, csak ugye az én nevemmel...
Itt 1 link a betûtípushoz, kb. ilyen a képen is!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Forca Barca
60462:Csak azért kérdeztem mert már egy hete kérdtem és senki sem felelt rá!
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
chat a fõoldalon
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nekem nagyon bejön és gyönyörû a grafikája
ON
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én addig még beszerzek egy új vasat alá...
amúgy megérte rá várni?
/õ is ezzel játszik/
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Amúgy nem láttam még a hsz-ed amikor írtam az enyém, csak AntraX miatt olvastam vissza 😊
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
DFTBA ಠ_ಠ
Szeretnék kérni 1 olyan logót, hogy benne van a STALKER logó, passzoljon a színemhez (ha másik szürke sztetek jobban menne a STALKERhez átállítom!) és legyen benne a nevem, de csak annyi, hogy ZiP
Köszönöm szépen elõre is!
Ja, és legyen nagy, azaz 150x25px! Thx!
de azért...
#60435 - ezzel is.
Pain is inevitable. Suffering is optional.