Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mellette a nevem valami szép betûtípussal?😊
Nem kell, hogy mozogjon.
A kép háttere legyen olyan kék mint a nickem fejléce😊 Elõre is nagyon köszi!
http://goo.gl/gd6Zi5
7,84 Kb
Csak a minõség a különbség a 2 kép között, a felsõé rosszabb mint az alsóé. De az alsót sajna nem biztos, hogy engedné berakni...pedig nincs 8 Kb...
am ilyen nehéz logót még nem készítettem...semmi jó ötletem nem volt =(, így ez sült ki belõle
Tényleg köszi , de már úgy megszoktam a régit, valami hasanlót szeretnék.
CA M15A4 C.Q.B. & Tokyo Marui Glock 26 Advance http://www.szopogassad.com
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ez a fej legyen benne:
Meg ez a felirat:
de ez ne pont ilyen egyenesen hanem kicsit megdöntve...😊
meg ha még belefér a Buldozer felirat valahogy animálva az jó lenne.. de ha nem az is jó😊
Forca Barca
jó lett amugy, csak én tûzlabdára gondoltam, csak a módszer, stílus lett volna olyan mint a "lila bigyó" 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Nincs nagyon ihletem...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Van kerete, csak kicsit átlátszó...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
köszönöm elõre is
dehogy!!! éppen hogy kell... különben nem csinálunk😛
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Chump\'Yanz powwaaaah! Msn: [email protected] Photoshop CS2 4eva\'!!!
Chump\'Yanz powwaaaah! Msn: [email protected] Photoshop CS2 4eva\'!!!
:\
szivesen 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Asus P5N32-SLI SE Deluxe * Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz (2 CPUs) * NVIDIA GeForce 7950 GX2 1GB * 2048MB RAM * 483 GB Total * Samsung SyncMaster 795MB * Windows Vista óóó jeee
pontosabban dragonball támadás amivel elröpülnek a kukacok node ezmost nem tartozik ide...
de megcsinálom szintén holnap, úgyis itthon leszek.
másik meg h,... nekem is jobban tetszett. csakhát én szeretem ha a logómnak van "személyisége". szal úgymond nem egy tárgy vvan rajta, hanem egy személy, vagy vmi lény. mind1, a lényeg h karaktere, személyisége legyen. az a dragonball támadás meg - ugyan jól nézett ki, de - nem volt személyisége.
elzõ jobban tetszett 😄
más: hamarosan VIP leszek és gondolkodok egy VIP logon 😄
fekete lenne a szín, és az elején lenne egy túzlabda, rajzolt, egyszerû és ugy menne mint Pjack elõzõ logóján az a lila bigyó (bocs, de az nagyon tetszett 😄) a végén pedig egy HARRUM szöveg, ugyanolyan betütipussal és színnel mint ami a mostani logomban van, csak nagyobbal. (betütipus linkje: itt van) Persze a háttér végig fekete.
DFTBA ಠ_ಠ