Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sonkolybusz www.sonkolybusz.hu
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
naon szépen köszönöm !
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ez is nagoynjóóó
köszikee srácook !
ezt már minek olvasod el??? ez már nem a hozzászólás része n00b ! Chip Leader Aege : 60 :)
köszönöm szépen !
nagyon teccik!
ha találok vmi jó kis képet akkor majd belinkelem !
THX
<#taps>#taps>
nekem egy kreatív emberre lenne szükségem, linkvaló anyagom nincs, de ha van vmi ötlet..
elképzelésem : az írás legyen Kava a többit pedig rátok bízom, ha lehet legyen vmi kis lájtos villódzás, mint Antraxnál mondjuk...
esetleg ezzel a képpel lehet vmit kezdeni, ha teccik..
nagyon szépen köszönöm tita
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Egy darabig nem tudtam mi az az ie. <#idiota>#idiota>
csak ha bátor vagy...
Semper Fidelis
#61013^^
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
egyszerû animot csak 😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
a betû színe vörös legyen és a kerete fekete,vagy fordítva?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
DFTBA ಠ_ಠ

DFTBA ಠ_ಠ
Ebbõl a képbõl kellene csak a vörös csillag szerû izé (nem gondolni rosszra 😄 nem vöröscsillag szerû izé, hanem vörös, csillagszerû izé 😄) meg a felirat (MUonline.hu a .hu felül van 😄) és ez egy olyan 10-20 fokban megdöntve jobbra, mellette kiirva cold night for alligatorsal az hogy harrum, és a fejlécemmel egyszínû legyen. nem nehéz szerintem 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Off:
Gyorsan meguntad.
Nekem 1.5 év alatt sikerült leszokni 😛
On:
Semper Fidelis
DFTBA ಠ_ಠ
Semper Fidelis
Én csak ilyen egyszerûeket tudok...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...