Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.hát nem tom h ebbõl h csináljak logót
2.mondtam h nem tudok animot:|
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
itten hejjel az egyike
itten meg a másika
Szeretnék a Volánbusznál dolgozni mint buszsofőr Szeretem a buszokat Szeretem az Ikarus E94-st
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Semper Fidelis
DFTBA ಠ_ಠ
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
legyen kiírva,a mostani logóm (ez😊
aztán váltson át erre:
aztán egyre gyorsabban váltson,és a végén legyen sötétség😊 elõre is köszönöm!
elõre is köszi
???