Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
[/img]

És akkor 4 másodpercig maradjon a kocsi utána meg jöhet a név ugy jo lenne.
Köszi!
?"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
és bocs, de tényleg nem lehet mindenkinek ugyanaz. a törvény bünteti 😄D
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Akkor kitalálok mást 😄
és nem biztos hogy jó lenne ha mindenkinek ilyen villámos logója lenne 😄
a villámos jo lenne:
Villámlik és ugyanolyan legyen mint shadow hogy a név jön csak ne a név jöjjön hanem ez a kép vagyis csak a kocsi a képbõl:
És utána egy villámlással a nevem hogy daneszbaby.
Ha megoldhato akkor köszönöm szépen.
További szép délutánt!
Aztán amikor a villanás van akkor bejönne ez a kép:
És ezután mégegy villanással hogy daneszbaby.
Ha megoldhato akkor nagyon köszönöm.
További szép délutánt!
Különben megvan az ötlet le is irom és ha megcsinálnátok akkkor örülnék.
Különben most gondolkozok én is azon hogy belevágjak egy ilyen "mûvészetbe".
A bökkenõ csak annyi hogy kéne egy fullos program (nem triálos).
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
tedd a pénzt a zsákba...
ûrítsd ki a széfet...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Shadow nem lenne gond ha a villámosta ellopnám?<#idiota>#idiota><#kerdes>#kerdes>
Kitaláltam egy uj logot és jo lenne az a villámos.
Ha nem szoljatok és kitalálok mást 😄
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.