Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1> ezen elnevetem xD
...
help
És Sry
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
csak a háromszüg helyett az legyen írva h somee a betûûk érintkezzenek egymással, és ugyanugy mint a 3szöges példalogóban a betûk alatt szürke, a betûk felett fehér legyen a háttér elõõõre köszönöm a logókészítõnekA kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Jó lett
Levettem kisebbre a kocsit.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
csak hülyéskedek
DFTBA ಠ_ಠ
Burn tire, not your soul!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Burn tire, not your soul!
bejön a képbe egy pálciaember, egy nyíl mutat rá oldalról, hogy dege.
aztán a pálcikaember hátranéz, elfut, mer jönnek a tankok. meg tudnátok csinálni?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Jack nekem nagyon bejn a banner😊
...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Persze pc dvd-rom és egyéb hülye feliratok nélkül😄
Elõre is köszi!

http://goo.gl/gd6Zi5
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Amugy jó😊
De ki tudja😄
Ennyit tudtam csak kihozni belõle.Szerintem várd meg amíg csinál neked más,biztos jobb lesz.De ha esetleg tetszik akkor használd egészséggel.Vagy ha kell még valamit változtatni akkor szólj.