Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
...
Laci
szeretnék kérni egy logót nem VIP méretben.itt a kép hozzá. az legyen, h haladjon el egy "What?" felirat fekete alapon balról jobbra, és amikor elhaladt, adja be a képrõl a csávót, ha lehet úgy, h csak a szemeit.
köszönöm
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Laci
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Laci
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ebbõl tud nekem valaki logot csinálni?
Aztán mostmár egy jó idõre befejeztem a logo kéregetést😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Valami uj kellene.
Valami jobb.
Valami szebb.
Értitek?
Tudna nekem valaki csinálni egy logot?
Elképzelésem van, hogy milyen legyen, ugyhogy le is írom:
ezta képet kellene felhasználni és a nevemet rá kis betûkkel.
De ha lehet valami átlátszó, (tehát, h az alatta lévõ minta látszódjon), 3d-s legyen.
meg lehet oldani, h a ferrari jel legyen a vége és utána normál kék, amilyen a további csík.
ha túl bonyolultan hanzik kérdezz rá.
elõre is thx.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Laci
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Laci
Köszi elõre is.
Szeretnék kérni egy faszás logót ha lehet !
Olyan logót ami olyan mint egy CB rendszám és elõször a CB szó
villanjon fel utána meg hogy Lacika ! Szerintem nem olyan nehéz bár én nem
tudom megcsinálni mert <#lama>#lama> vagyok hozzá ! 😄D
Kérlek titeket hogy jelezzétek hogyha megoldható és megcsináljátok nekem !
😊) Elõre is köszönöm ! 😊)
Laci
i Kbyte = 1024 byte. tehát: 8047 byte = 7.858398
...
DFTBA ಠ_ಠ