Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
mind1

\"You are fucking crazy people!\"

NeverwinterKING
ha gaara kell itt van:

Brolly28
tök mind1 29kb-al senki nem tölti fel ide logóként

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Enosh Chan
a sig betutipust azert mondtam mert 1 a nev enem jutott eszembe 2. altalaban ezt hasznaljak signature /alairas hazsnalatakor es mint photoshop userek gondotlam tudjatok 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Drephis
pedig kicsit homályosnak tûnik a betü 😮

help

ronihun
nagyon nem tetszik...és sztem a betût nem raktad nonera:S

...

Enosh Chan
Haaaat.. Nem rossz remlem kis meretben elesebb 😊 Kivancsi vagyok mit tudsz kihozni belole 😊 (bar nem tetszi ktulzottan mert igazabol narutora vagytam a szoveggel 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

NeverwinterKING
aha

Drephis
betüt none-ra raktad?

help

NeverwinterKING

Enosh Chan
Always akart lenni 😛 IGazad van De nwking te is elirtad mert away-t nyomtal 😄

NeverwinterKING
én azt másoltam amit irt.😄

Kicsikiraly
jólett, de szerintem a kérõ elirta: alwayt irt õ, awayt írtál te, de sztem alwaysra gondolt 😊 (ugy több értelme van a mondatnak, meg nagyon valószínû) 😛

DFTBA ಠ_ಠ

Enosh Chan
Akkor jol feldobtam a labdat 😄 Amugy valami olyat szerettem volna mint amilyen NeverwinterKING-e 😊) csak hat nem talaltam olyan kis mozgo gaara figurat vagy barmi mas "kemenyet" csak hogy ne az ovet koppintsam 😊

NeverwinterKING
XD ilyenekbe nem vok jó 😄

Brolly28
29 KB bukócsõ

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

NeverwinterKING
?

Triple H
neked is köszi, Barney Tech, lementettem ezt is!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

ronihun
nem nehéz😊

...

NeverwinterKING
az nehéz :|

Super Saiyan
és ha igy menne?

>:C

NeverwinterKING
hosszú a szöveg. elég nehéz bele tenni:S
a kép is kicsi.

Barney Tech
"Could not connect to database server: User nacho_nacho has already more than 'max_user_connections' active connections"
ezt mondja.
Te véletlenül, nem a visitor betûre gondolsz?
Lásd : Ronihun logoján (#656049)

Enosh Chan
Tessék 😊

Barney Tech
Ha linkelsz nekem sig betûtípust ahonnan letölthetem , szívesem megcsinálom egy picit késöbb.

Barney Tech
Most gonosz leszek , és megmutatom az enyémet is.<#gonosz1>

air12
nincs mit😊

Enosh Chan
Hello valaki alkotna nekem egy VIPes logot 150*25-os meretben ehhez a szurkesbarna kerethez ami jelenleg is van?

Kep minta es az legyen rairva sig betutipussal hogy "Alway ready to protect who I love"

Elore is koszonom!

Triple H
úúúúúú nagyon kössz air12! nagyon komoly lett!

\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu

cicai
Köszi^^

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

air12

Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

cicai
honnan is lehet letölteni betütípusokat?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Triple H
jóóóó!
h ebbõl vki csinál nekem egyet akkor nem, is tudom h mit mondjak.
csak a "What?" feliratot vhogy tegyétek bele legyetek szivesek.

Super Saiyan
én ezt találtam xD

>:C

Triple H
értem, de azért köszi Ronihun.

Triple H
hát figyelj.
inkább rádbízom, ha nem baj. Keress rá Google-ban, h: "Stone Cold".
és keress egy jobb képet. de nem gond h te keresed?

ronihun
én már megcsináltam tegnap de nagyon szar lett😄

...

Barney Tech
Igen ugy meg , de a kép eléggé rossz minõségû..
Nincs esetleg jobbm inõségû nagyobb felbontásu képed errõl az emberrõl ? 😊

Triple H
hát hogyha megtudod úgy csinálni, h a "What?" felirat, és a csávó szemei(pont úgy mint PJack logóján) látszódjanak, akkor jó lesz.

Barney Tech
Hát animált logora sajnos nics nagyon idõm , meg erõs se.
Jó lesszaz állókép , vagy esetleg keresel más anyagot hozzá?

Triple H
Barney Tech, megcsinálnád az enyémet? a 65576-osban le van írva minden.

Barney Tech
Köszi ^.^

nearo
ez nagyon fasza lett, grat

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Barney Tech
Nincsmit , tényleg jól sikerült <#gonosz1>

nájsz
köszönöm
Barney Tech

Barney Tech
pill

ezzel megpróbálkozna valaki?
Maximus4
Kösz <#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"