Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
én meg szombaton voltam atomfázva,de már jövök ki belõle)
amit irtam,azt ha tudnád..😊 neked is gyógyulj meg..
24 - Exile -Nov.23
amúgy én is petek vatyok😞(háápszííí)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
24 - Exile -Nov.23
pl: megvan tom a névvel és kicsit hosszabb késleltetéssel utánna jerry van ott névvel. igaz ez megint anim. 😊 csak ötletelek.
24 - Exile -Nov.23
de kérhetek egy kis változtatást?
ha nem fér be minden, elég az is ha mondjuk csak tom feje van benne mint ahogy az elsõ képkockában csináltad is és mellé vhogy akkor a jobb alsó sarokban a név vmi más betûtípussal, kicsiben, rádbízom a betût, te látod majd melyik is lenne ott a jó, de elég piciben alulra jobbra, fekete színben, az átmenet a tökéletes lett.
ha van rá affinitásod és kedved, megpróbálhatnád azt is hogy jerryt vhogy kivágod és beteszed a tom feje mellé, ha megy, nem erõszak
de nagyon jó lett ez is big THX
az esetleges változtatásokért elõre is THX
a téma: Eye of the tiger 😊 (vmi bokszos legyen hogy összeüt két ököl és közben jön egy tigrisszem?:S😄 nemtom:S a témát megadtam,remélem vmi fasza kis logot sikerül kreálni😊
24 - Exile -Nov.23
no?mit szólsz hozzá?
egyszerre nem lehetett berakni a fejüket mert akkor nagyon kicsi volt és felismerhetetlen
a betûtipus elég rossz amit adtál szóval ezekbõl én ezt tudtam kihozni
de azért remélem tetszik😊
úgy szeretném, hogy tom and jerry felirat nem kell hogy látszon csak az arcuk, és mondjuk a bal felsõ sarokban lehetne a nevem röviden, (immo), ezzel a betûtípussal:betûtípus link
vmit, hogy lenne vmi átmenet a fejléc kék színe és a kép színe között, mint pl FIREROCK logójánál
Remélem mindent leírtam ami segít.
elõre is THX
nekem nemtetszik
ha megmondod konkrétan hogy gondoltad akkor megcsinálom úgy
de ha így is tetszik akkor az mégjobb😊
Lenne egy kérdésem, hogy bele lehetne sûríteni egy non-VIP logóba olyan effektet, ami itt az intro végén a névvel lett mûvelve. Köszi!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
megszédit az a forgó 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nem írtam hogy csináld meg 😄 csak beraktam aki nem vips annak akartam csinálni 😄 xD
drep: ami most van kinn logóm az amit csináltál ugye?
bala: pont gtatam nem tudtam lementeni a logót rakd be még1szer 😄 XDXD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯