Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
24 - Exile -Nov.23
Különben tisztába vagyok vele, h nem lehet videót betenni, meg mi mekkora, és mennyi fér be. Csak én nem tudok olyan logót csinálni.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Pl jó nagy betûkkel beleírni, hogy:
a nem VIP logó csak 8kb
a VIP meg 20kb
éppen ezért nem lehet videókat beletenni, sem 1000 képet, meg reklámokat megszégyenítõ animációkat
<#pardon1>#pardon1>
Az én kérésem igen bonyolult lenne (az is), de remélem letudom írni érthetõen. Tehát a kérésem:
- Azt szeretném, ha ezt a logót, amim most van, kiegészítené vki. Az üres részre, a nevem elé betenni egy olyasmi zsákolást, mint ami A Videón látható. Lényeg az lenne, h látszódjon a zsákolás, és az, h milyen távolságú az ugrás.
A Videó (Az elsõ zsákolást szeretném, amit a büntetõkörbõl kezd.)
Ha ez igen-igen nehéz, és nem megy, akkor jó egy olyan is, amin csak egy "sima" zsákolás van. Azt is köszönném és köszönöm. (De azért a videósért nagyon hálás lennék.)
Szóval elõre is kösz, bármelyik is lesz.
SVD
Faszikámon valami zöld álca ruha lenne.Fentrõl és jobbról kéne mutatnia a képnek lehetõleg sötét háttérel a lövész feje fölött lenne a fehér Scott felirat.A ruhát rátok bízom.150x25öst szeretnék.Mégegyszer bocsi csak akkor márkicsit ideg voltam...Ha kell valami akkor szóljatok
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A otthon is meg kell kérdezni,hogy lehet e venni a sütibõl akkor itt is megkérdezem.Szabad logót kérni?😄<#hehe>#hehe>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kéne egylogó, az elképzelésem ilyesmi lene: Kék lenne az egész ( fontos hogy olyan mint az a "sáv" ) és a bal oldalon minimum a felét ilyenre kellene csinálni...
Így-e 😊
Elõre is köszönöm...
Illetve a kép maradhat csak valami villogósan kéne meg csinálni a "csoki" feliratot.
Ha nem gond elõre is köszi.
Ja és a kép nekem is lehet 150*25-ös.
....Merci!....
Szeretnék egy 150x25 -ös Logót.
A betûtípus az jó lenne ami most van és egy ugyanilyen vidám smeylis dologra gondoltam. A háttérszín lehetne olyan mint az üzenetfejléc színe.
A többit rátok bízom.
Elõre is köszönöm !!!
...::::::...
Mégegyszer köszi<#worship>#worship>
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
az enyémek bénák lettek. 😊
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Üdv: Szappany
Egy kérdés: Van 1 5-6 mb gif képem, milyen progival tudnám lekicsinyíteni?
A válaszokat elõre is kösz
ON
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!