Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a képbõl kéne csinálni egy logót nekem.A kép legyen a jobb oldalon,a bal oldal pedig illeszkedjen a kép hátteréhez vagyis ahoz a színhez.Talán még lehet annyi kérésem,hogy néha villogjon.Nem tudom elmondani,hogyis majd meglátom,hogy mit hoztok össze belõle addig is Köszi!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
még egy apró kérésem lenne, hoyg látom sokaknak a neve mozgásba is tud lendülni😊 ez pedig nagyon bejön nekem. Esetleg kérhetnám úgy, hogy T betûvel kezdve egymás után bevillan az összes betû amjd egybe álla végén amjd kezdi elõlrõl?
:-)
....Merci!....
Szeretnék kérni egy logot.
Igazából nincs elképzelésem csak a felirat van meg, a többit a szárnyaló fantáziátokra bízom.
2 kérés: ne leygen pink<#smile>#smile> és fiunak készüljön
felirat: P0rNo$t4'R
Köszönöm szépen.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Nemrossz, bár régi nekem jobban bejött (stílus ügyileg)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
más:szexy a bugyis fotód szvsz jóak feneked e van<#smile>#smile><#vigyor3>#vigyor3>
A lényeg, hogy a szereplõk legyenek rajta, meg egy Edikee felirat is kéne hozzá. A többit rátok bízom 😊
Elõre is köszi 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ebbõl a képbõl szeretnék egy jókis logót, szöveg legyen az, hogy One Good Reason, lehet mozgó is, döntsétek el ti
DFTBA ಠ_ಠ
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
24 - Exile -Nov.23
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de jóval elõbb kértem egy lógót mint Rocky.
Ha nincs kedvetek megcsinálni legalább szólhattatok volna.
Nah mind1...
...::::::...