Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem rossz<#eljen>#eljen>
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Jó logo!Zlatan<#worship>#worship>
Kár,hogy nincs benne az egész arca😞
Kár,hogy nincs benne az egész arca😞
jó lett <#eljen>#eljen>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
thx tesó!!!!!! nagyon ott van a toppon! thx^^
<#eljen>#eljen>
türelmed van látom. 😄<#puszi>#puszi>
türelmed van látom. 😄<#puszi>#puszi>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Sziasztok szeretnék kérni egy logót. Jobb oldalt lenne Ibrahimovic középen az Inter címer jobb oldalt meg Zanetti és villoghatna az hogy Campione d'Italia 2008
Elõre is köszi
Elõre is köszi
EEE 1899
még egy kis plussz kéne az internet security 2009 valami iolyan betütipus legyen ami látszodik is thx ha mgoldhato ha nm akkor nm
Hát szerintem ez így már túl zsúfolt, de te tudod, te fogod használni - ha fogod... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
jo lesz de a nevem fölé pont beférne az hogy internet security 2009 picibe pelase azt még rakd be
akkor olyat csinálj please hogy a kaspersky logoja ami egy k betü meg animálás háttér marad meg a nevem oks??
Hát így a baloldali felirat nem igazán olvasható, és az elõzõ betûtípus sem fér el...így csak ez sikerült, de ezen animálást sem tudtam nagyon csinálni...te tudod.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Miért? Maradjon rajta az eredeti szöveg a képen (Kaspersky - Internet Security 2009) ?
Vagy maradjon az animáció is csak tegyem alrébb a neved fél cm-rel?
Vagy maradjon az animáció is csak tegyem alrébb a neved fél cm-rel?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a nevem a jobb oldalra menjen a szöveg ami van rajta az maradjontalán ez jobb kép (nem olyan szles)
Nekem VIP méretben(16kb) kéne a logo
Ez kicsinyitve bele a nevem
Ez kicsinyitve bele a nevem
dejóó átmenetes 😊) köszönöm és pusz 😊) ki is teszem ha megjöttem a városbol 😊 mégegyszer köszönöm, ez extra gyors volt 😊)
sziasztok 😊 irigykedve nézem, milyen szép logoitok vannak, kár hogy értek hozzá 😊 valami csini jopofa bordóra nem tudna meghívni valaki? <#whatever>#whatever>
<#eljen>#eljen>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Olyan legalább is amikor én kérek logót,akkor mindig balhézik.
Roni,ismersz vagy mi?
Lehetlekatáztam a faluját travin és azért utál.
Roni,ismersz vagy mi?
Lehetlekatáztam a faluját travin és azért utál.
Ha már ilyen jókat sikerült összehozni hátha nekem is sikerül vmi újjat.
2logót kérnék külömbözõ stílusba és elég lesz 1 ideig.
1:Egy magyar zászló kéne vmi lobógós animos ha lehet.
ÉS egy címert ami forog. közé a nevem vmi piros fehér zöld színben vagy ahogy jönn.Ha meg lehet oldani.Vagy firos fehlr zöld háttér csak a zöld vmelyik fejléchez passzoljon.
2.Egy földgömb kéne ami forog az 1-ik sarokba mellé a nevem vmi jó kis animmal,egyedi megoldás rátok bízom.
Mind a 2 természetesen VIP méret és fire-hez. THX
Vagy mégis még 1-et:
+ha vlakinek van kedve Kicsikirálynak a logóstílusa tetszik.
Vmi hasonlót szeretnék az a tükrözés tetszik benne,a nickem legyen benne a többi random.
THX all fõleg aki megcsinálja.
Zole
2logót kérnék külömbözõ stílusba és elég lesz 1 ideig.
1:Egy magyar zászló kéne vmi lobógós animos ha lehet.
ÉS egy címert ami forog. közé a nevem vmi piros fehér zöld színben vagy ahogy jönn.Ha meg lehet oldani.Vagy firos fehlr zöld háttér csak a zöld vmelyik fejléchez passzoljon.
2.Egy földgömb kéne ami forog az 1-ik sarokba mellé a nevem vmi jó kis animmal,egyedi megoldás rátok bízom.
Mind a 2 természetesen VIP méret és fire-hez. THX
Vagy mégis még 1-et:
+ha vlakinek van kedve Kicsikirálynak a logóstílusa tetszik.
Vmi hasonlót szeretnék az a tükrözés tetszik benne,a nickem legyen benne a többi random.
THX all fõleg aki megcsinálja.
Zole