Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki??
mirõl szóljon?
hát euro08 as bajnokságrol és afranciak a kedvencem😊
méret mekkora? igen vip méretben legyen kedves megcsin.
vmi animácio vagy nem ani-s is jo..de ha lehet animált legyen..vmi jo vagány..esetleg rezgetve legyen a nevem rarta..sõõõõõt nem is kell h a nevem rajta legyen :]
rátok bizom,,ti vagytok a mesterei eme szakmának 😊
24 - Exile -Nov.23
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
PS3 ID: SDani456
Elég lenne a karakter és a 2 betü közé a fegyver fölé ráírni(nem animálva) azzal a jó kis betütipussal aminek nemtudom a nevét😄
szal így kellene.Nemnagy valami de nekem nem sikerül összehozni mivel nincsen norm progim + betütipusum.Köszi!
Szeretnék kérni tõletek egy új logót.120*20-ast.
Ezek a fogaskerekek lennének bal felõl és QWERTY felirat a logó jobb felén.
Pont, mint most csak a fogaskerekekhez illõ karakterrel (most nem fontos.És természetesen minden szín igazodjon hozzá.
Elõre is THX. 😊
Qwerty4
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Valaki légyszi tegye rá.Kössz!
További szép napot és jó logógyártást😉!
Sziasztok!
jajj most nézem, hogy te helló wood-os logót kértél, mindegy ha nem tetszik, átalakítom
Szeretnék egy új logót csináltatni magamnak,mert én sajnos nem értek hozzá.
Úgy gondoltam h egyik felén vmi cod4-es ábra,másik felén MGS4,középen meg egy Jim felirat és ha lehet akkor a nevem egy mikrofonon legyen rajta.A színek meg legyenek mondjuk zöldes kékes feketés.Megoldható cimborák?😉
120*20-ba át méretezni és a logó végét a fejléchez igazítani elõre is köszönöm !
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
nah mind1 majd megoldom.
a tökéletes gyilkossággal csak egy baj van,senkinek nem beszélhetsz róla.
semmi ilyen kittit nem kérek rája, csak a felirat nagyban köszönöm.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
a tökéletes gyilkossággal csak egy baj van,senkinek nem beszélhetsz róla.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
olyan logót szeretnék kérni, ahol ez a két kép váltakozik lehetõleg valamilyen áttûnéssel