Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én "régebben" (az elõzõ kérésednél) már készítettem egyet, csak mivel nem véleményezted, ezért arra lehet következtetni, hogy nem láttad.
Itt van:
Bocs, ha mégis láttad csak nem tetszik, semmi baj... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nagyon köszi szépen <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
mindjó😄 na valamelyiket beteszem😛<#worship>#worship><#taps>#taps>
Szeretnék kérni egy VIP méretû logót ebbõl a képbõl! A logó jobb oldalán legyen a kocsika a bal oldalán pedig a képen látható GRID szöveg úgy jelenjen meg, hogy elhalványodik majd kijön a nevem az hogy Tommy Gear és ez a két szöveg váltakozzon, ha megoldható rátok bízom és a logó illeszkedjen a fejlécemhez!
Elõre is köszönöm szépen!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Valaki gyártana nekem ha szépen megkérem egy Simaji feliratú 120*20-as logót?! Valami szép betûtípus kéne meg színátmenet de a többit rád bízom! Elõre is köszönöm!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Nagyon köszi!Ügyes vagy!!
ha kérhetném csináld már meg vagy 3 betûtípussal és majd kiválasztom amelyik tetszik😊
köszi
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
én is kérnék egy eb-s logot...az nagyon tetszik amit Japep csinált Rockynak, valami olyasmire gondoltam csak olasz zászlóval meg ugye más névvel😄
(de ne legyen nagyon hasonló nem akarom h Rocky azt mondja h elloptam a lokójátxd)
sztem ebs meg zászlós képet már linkeltek eleget ugyhogy nem adok anyagot de ha mégis kéne akkor majd nézek vmit...
Az EB logo nem jó rá, mert alig látszik kicsiben a világos hátteren.
FF >>
IE >>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Az elmosódott alatt nem igazán értem, mire gondolsz...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Így szeretném,thx
Baloldalt az olasz zászló ugye?
És most EB logo vagy felirat?
És kell rá a neved (SS, SilverStone vagy Thomas) ?
😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kép:

lehet h én is kérek 1 logót csak román zászlóval<#idiota>#idiota>
na jó inkább nem😛
kaka
Ne haragudj SG Rock de ezt én is kigondoltam már csak még nem kértem.
Ha gond akkor szólj és visszavonom kérésem:S
Nekem Italy zászlóbol kellene animálva amin EB fel van tüntetve.
Ideiglenesre kell tehát semmi más extra elvárásom nincs.
Nagyon szépen köszönöm!
és az EB jel:
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
rokikámé😄
VIP méretbe kéne és olasz zászlóval, középen név, jobb szélén Eb logó, átmenet jobb oldalt meg valami
ilyen módon
Thx elõre is.
Köszönöm!
Különben prof.lenne(második persze)!
Máshogy én nem tudtam, mert nincs meg a psd-je...
(immovable, remélem nem haragszol meg érte... 😄 )
CHELSEA FOOTBALL CLUB