Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi elõre is 😊
PS3 ID: ghost_hun
F1-es renault kéne rá, meg ha a nevem is odaférne valahova, az jó lenne.
Meg lehet még áttûnés a kép háttere és az sg alapkék fejléc között.
itt egy kép elsõnek, de ha találtok jobbat akkor azt 😊
kösz, és nem kell sietni 😊
Szeretnék kérni én is egy logót.
Lehetne EZ a kép jobb oldalt úgy, hogy csak a szeméig, valamint az a rész,a mit nem takar, hasonló, mint DöflingR-nél a zöld, csak nekem szürkében, hogy jól mutasson a képpel. Azt szeretném még, ha a Scotty felirat rajta lenne, valami graffity-s betûtípussal, olyannal, ami illik a képhez, valamint valamilyen mozgása is lenne. Vagy olyan, hogy villan egyet, vagy pedig mozog állandóan. Habár a villanás jobb lenne, azt hiszem.
Köszönöm elõre a fáradalmas munkáját annak, aki elkészíti.
PS3 ID: ghost_hun
Új logót szeretnék! A méret 150x25-ös legyen. Lentebb láthatóak a képek a kívánt mûhöz, remélem sikerül megvalósítani amit kigondoltam...😊
Tehát:
Ez lenne az alap kép, csak kicsinyíteni kell 150x25-re
A lentebbi képeket pedig a GIF részeinek gondoltam, felbukkanásuk sorrendjét a sorszámok mutatják.
1.
2.
3.
Az alap kép fix lenne, abból átváltana teljesen fehérre. És a mostani Foxhound irásból csak a Fox maradna (bal oldalt), ugyan azokkal a betükkel mint most, csak pirosban! A GIF animáció pedig ha megoldható úgy kellene, hogy a Fox egyben megjelenik és a logón a név után szép sorban a fentebb látható három logó megjelenne egymás után...
Ööö... Köszönöm elõre is annak aki ezt megpróbálja megcsinálni....
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Emiatt gondoltam,hogy hasonlót készítek 😊
Szeretnék kérni egy logót amennyiben lehetséges.
Egy 120*20-as logót szeretnék.
Valami ilyesmire gondoltam:
A háttér valamilyen szép, inkább világosabb zöld legyen felülrõl lefelé színátmenettel. A háttéren jobbra álló csíkok.
Rajta a nevem valamilyen szép betûtípussal.
A nevem mellett lehet egy Magyar zászló pl.
Ha valami egyedi ötletetek van a fennmaradó részekre akkor csak hajrá! <#awink>#awink>
Köszönöm elõre is annak aki megcsinálja! Ha már van valami készen és nem túl nagy kérés egy privát üzivel megdobhatsz.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
remelem igy beteszi...
itt egy kep:
latszon az iras h: "silence i kill yoy" lehet mas betukkel is mint a kepen es a nevem is legyen valahol rajta.jah es ff-t hasznalok.remelem vki ossze tud hozni nekem vmit ebbol ha szepen megkerem <#whatever>#whatever>
★ 汤姆 李
cesc fábregas
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Éppen ezért (max 8K😎 némelyik kép minõsége elég rossz, meg némelyik a 120*20 miatt nem is olvasható.
Ezt lehet kihozni belõle:
CHELSEA FOOTBALL CLUB
FF >
IE >
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mondjuk készítsünk logótba...
thx
\"You are fucking crazy people!\"
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
ezekbõl a képekbõl kéne egy logóXD de komolyan, csak simán egymás után váltakozzon...esetleg valami állandó felirat mellé ami nem változik,, mondjuk a Bulykin, de ha nem lehetséges az sem baj...
Elõre is köszönöm, remélem nem nagy kérés😊
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.