Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scotty99
Nagyon szép, de egy kis változtatást szeretnék kérni: találtam megfelelõ betûtípust, ha ILYENNEL meglehetne oldani, valamint az animációban nem tûnne el teljesen a betû. Olyasmit szeretnék, hogy vagy a jobb és bal oldala mozog, vagy pedig mondjuk 5 másodpercenként villan egy fényeset. Tehát nem tûnik el, csak villan, vagy pedig állandóan mozog a jobb és bal fele. Valamint a színe talán feketében szebben mutatna a képen (mármint a betû színe), és valmi stroke lenne rajta, ami illik még a képhez.

Köszi elõre is 😊

PS3 ID: ghost_hun

Japep
Szívesen! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Lassítottam rajta, nehogy a fórumozókat zavarja, ezt megbírtam csinálni.

Perfect!!!! THX!!!!!

jajj most nézem hogy elfelejtettem megköszönni 😄 kösz, tetszik 😉

Japep
???

FF >
IE >

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
???

FF >
IE >

Válasz 'Scotty99' üzenetére (#73359)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hello, kérnék egy logót(csinálnék magamnak, de nincs ötletem)
F1-es renault kéne rá, meg ha a nevem is odaférne valahova, az jó lenne.
Meg lehet még áttûnés a kép háttere és az sg alapkék fejléc között.

itt egy kép elsõnek, de ha találtok jobbat akkor azt 😊

kösz, és nem kell sietni 😊

waoh. Gyakorlatilag majdnem! Meglehetne nézni egy olyat, hogy ezzel a betütipussal és ezen belül az elsõt (SF Sports Night.ttf) használva? A logókat amik felbukkanak úgy gondoltam, hogy egymás után, egymás mellé szépen elõbukkanak, tehát ilyen pici logók lennének az avataromban amik felbukkanak. Jah és a név legyen inkább fekete, ez a píros így nem illik bele a képbe szvsz. Ráér holnapra is, és köszönöm. Sry a plusz próbákért csak olyat akarok ami igazán tettszik aztán nem váltok pár hónapig megint.

Scotty99
Hali.

Szeretnék kérni én is egy logót.
Lehetne EZ a kép jobb oldalt úgy, hogy csak a szeméig, valamint az a rész,a mit nem takar, hasonló, mint DöflingR-nél a zöld, csak nekem szürkében, hogy jól mutasson a képpel. Azt szeretném még, ha a Scotty felirat rajta lenne, valami graffity-s betûtípussal, olyannal, ami illik a képhez, valamint valamilyen mozgása is lenne. Vagy olyan, hogy villan egyet, vagy pedig mozog állandóan. Habár a villanás jobb lenne, azt hiszem.

Köszönöm elõre a fáradalmas munkáját annak, aki elkészíti.

PS3 ID: ghost_hun

Japep
???

Ilyesmire gondoltál?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DöflingR
Szeretem a brutális csíkokat 😄

Sziasztok!

Új logót szeretnék! A méret 150x25-ös legyen. Lentebb láthatóak a képek a kívánt mûhöz, remélem sikerül megvalósítani amit kigondoltam...😊

Tehát:

Ez lenne az alap kép, csak kicsinyíteni kell 150x25-re

A lentebbi képeket pedig a GIF részeinek gondoltam, felbukkanásuk sorrendjét a sorszámok mutatják.
1.
2.
3.

Az alap kép fix lenne, abból átváltana teljesen fehérre. És a mostani Foxhound irásból csak a Fox maradna (bal oldalt), ugyan azokkal a betükkel mint most, csak pirosban! A GIF animáció pedig ha megoldható úgy kellene, hogy a Fox egyben megjelenik és a logón a név után szép sorban a fentebb látható három logó megjelenne egymás után...

Ööö... Köszönöm elõre is annak aki ezt megpróbálja megcsinálni....

PJack
ha nem lenne ilyen brutális durva csíkozás, tök pofá lenne 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

immovable

??
immovable
éttem én, csak kötözködtem. 😉
DöflingR
"A háttér valamilyen szép, inkább világosabb zöld legyen felülrõl lefelé színátmenettel. A háttéren jobbra álló csíkok."

Emiatt gondoltam,hogy hasonlót készítek 😊

immovable
alig hajaz a te logódra 😊
DöflingR

??

PJack
acchchhchhchhhhmed 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

DJ RX7
<#hehe>

:3

Simaji
Hello mindenki!

Szeretnék kérni egy logót amennyiben lehetséges.
Egy 120*20-as logót szeretnék.

Valami ilyesmire gondoltam:

A háttér valamilyen szép, inkább világosabb zöld legyen felülrõl lefelé színátmenettel. A háttéren jobbra álló csíkok.

Rajta a nevem valamilyen szép betûtípussal.

A nevem mellett lehet egy Magyar zászló pl.

Ha valami egyedi ötletetek van a fennmaradó részekre akkor csak hajrá! <#awink>

Köszönöm elõre is annak aki megcsinálja! Ha már van valami készen és nem túl nagy kérés egy privát üzivel megdobhatsz.

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Japep
Köszi...pedig csak gyorsan összecsaptam... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Synit HUN
Állat lett! <#eljen>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

DöflingR
<#hehe>

nalátod, ami késik nem múlik. a legjobb emberem dolgozott az ügyön, szal légy hálás.<#ravasz1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

setuh
de fasza <#nevetes1>!kosz mester <#worship>!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Japep
??? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

setuh
Kep
remelem igy beteszi...

setuh
nah akkor irok megegyszer kisse tobb infoval😄.
itt egy kep:
latszon az iras h: "silence i kill yoy" lehet mas betukkel is mint a kepen es a nevem is legyen valahol rajta.jah es ff-t hasznalok.remelem vki ossze tud hozni nekem vmit ebbol ha szepen megkerem <#whatever>

😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

jó lett, thx <#worship>

cesc fábregas

Japep
<#eljen> 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

immovable
nézz kevesebb sorozatot 😉
Bulykin
nah😊 köszike, nem tetszik az a lényeg😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep
Érdekes lett...de hát ennyi képtõl mit várni? 😄
Éppen ezért (max 8K😎 némelyik kép minõsége elég rossz, meg némelyik a 120*20 miatt nem is olvasható.
Ezt lehet kihozni belõle:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Tudom, hogy animáltat kértél, de nem találtam normális feliratot a Forca Barcának ami nem takarta volna ki az egész logót...ebbõl úgy is tudja mindenki, kinek szurkolsz... 😄

FF >
IE >

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
haha<#vigyor5>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Icebarney
Úgy nem lenne jobb, ha a logóban egy Heroes-epizód futna(pl magyar felirattal)? <#wilting>

NeverwinterKING
v.2 esre h csináltad azt a fény izét?😮 megoszthatnád velem 😄
mondjuk készítsünk logótba...
thx

\"You are fucking crazy people!\"

Bulykin
Hali!!! Lenne egy elképzelésem, remélem meg tudjátok valósítani😄
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
kép9
ezekbõl a képekbõl kéne egy logóXD de komolyan, csak simán egymás után váltakozzon...esetleg valami állandó felirat mellé ami nem változik,, mondjuk a Bulykin, de ha nem lehetséges az sem baj...
Elõre is köszönöm, remélem nem nagy kérés😊

Synit HUN
Azért valamit télleg kitalálhatnál.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

setuh
rosz helyen jarok vagy rosz ember irt?kepeket igaz h nem tettem be de azt irja fent h csak akkor ha van...kokretan en se tom milyen kene csak egy akarmilyen...olyan nehez komolyan leirni h huzz innen mert ez nem igy mukodik e helyett gyerekesen viccelodsz...nah mind1 hatha lesz itt vki aki segit rajtam.

most megyek kutyát sétáltatni, de szólok az embereimnek. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

setuh
<#szomoru2>nah de most komolyan egy akarmilyet a nevemmel pls!

már a helyén van<#hehe>

setuh
muti?😄

kész

setuh
hali!keszit nekem vki egy akarmilyen logot?koszi elore is!