Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Bocsi...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A másikat azért nem tudom, mert hülyén néz ki, ha a fegyvertõl még lentebb megy...a kis távolság miatt olyan, mint ha szaggatna.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
(Tudom, hogy nem igazán ezt írtad le, de remélem megfelel...ha nem fehér a háttere a forgásnak akkor pixeles lesz...)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
FF >
IE >
( Remélem a mérete miatt belehet tenni, elvileg igen... 😄 )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szeretnék kérni tõletek egy logót, ebbõl a képbõl:
valahogy úgy szeretném, hogy felvillanna a nevem, de nem az hogy Tisszi, hanem M@st3r,és amikor felvillan, akkor a kép elhomályosodik, majd megin eltûnik a nevem és vissza a kép.remélem nem nagy gond... kkössz
KÖszönöm
www.czekoart.hu
Minnél bénább és szarabb annál jobb. MortalCombat milka tehén mehetne bele, de rátok bízom😊
Köszi
www.czekoart.hu
Ügyi vagy!<#eljen>#eljen>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Köszönöm szépen Japep-nek, DöflingR-nek és nem utolsó sorban immovable-nak a logókat! Szerintem összefogom õket egy gif-be és berakom, hogy váltakozzon mert nem tudom eldönteni, hogy melyik tetszik jobban. <#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
Köszönöm még egyszer a munkátokat!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
és ebbõl:
a képbõl szeretnék egy VIP méretû logót.Elképzelésem: bal oldalt van a piros középen a nevem és jobb oldalt az animált kép.(fejléchez igazodjon élõre is köszi)