Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te vagy az ARC :]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
pár HSZ val ezelött szerettem volna kérni egy logót,de mégnemcsináltátok meg,lécci készitsétek el
[ bocsi h türelmes vagyok de kéne mert a mostani gagyi😄
Az ajándékot átveheted a hét bármely napján! 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hmm, kicsit gyors az anim😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Még egy 150hsszel ezelõtt próbálkoztam, most ismét 😄D
Szal kéne nekem egy logo (nem VIP méretû, FF-hoz). A készítõ teljesen szabad kezet kap, a lényeg, hogy minél idétlenebb legyen.. Lehet benne zöldszar, #ugly, omlás, tökmind1 mi, csak hülyén nézzen ki. Mindenképpen névhû logot szeretnék 😄D Ha valaki összeküzdeni egyet, az kap tõlem 2 sört(átvehetõ: a soproni MKB aréna /sportcentrum/ alatt)
Valaki megcsinálja??😄
please
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
valaki megtudná kicsit szépiteni
valaki csinállna nekem egy logót?
olyan háttér mint a forum háttér szine(ez a kék)
és valami csaj legyen háttérnek😄 és az legyen rá irva 94mike és öhm õõ csilogjon a nevem😊 elõre is köszönöm!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ha kellenek képek a kovácsnak irjon és belinkelem.
lécci
valaki csinálna nekem egy logot amin 2 rész váltakozik az egyik egy szöveg legyen: "somee" graffitis betütípussal a másik rész ez a kép, vagyis szöveg ez. Háttért és az effecteket rátokbizom. ha vmi nemérthetõ szóljatok plz
elõre kösz písz
u dont have to listen anybody else but me
Mivel elõzõ logo-m nem lett kész(bánom de sebaj) ezért szeretnék másikat.
Itt 1 kép Link és ezt is szeretném rá valahogy szolidan(árnyékolva esetleg vagy másképpen) Link.
Animálva szeretném,lehetne úgy is,hogy szép kék színnel villogjon lassan a szeme közepén a csík de ha a készítõnek van tutibb ötlete akkor azt szivesen fogadom!
Köszönöm és remélem sikerül valamit összehozni...
UI:psd-ket lehet meg kéne tartani:S,thx
★ 汤姆 李
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
igy jó?

?😊