Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
lekicsinyitve kéne logonak és rajta villoghatna valami jo betütipussal a darthmushroom felirat. elõre is kösz. 120*20 méretbe
thx
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Pszt.
több mint 5 éve ezt a logót használom, legyetek szivesek és turbózzátok fel nekem egy kicsit!
legyen hasonló mint ez, csak a célkereszt zoomoljon ki vagy be, legyen valami über betütipus, meg effect, ilyenek.
de hát tudjátok ti mitõl döglik a légy...
thx <#help>#help>
Kojiro ergo sum.
zsirovány lett...
good job mr!!
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
★
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Szeretnék egy kis módosítást a logómon😊
Az autónak a jobb oldalán látom Drephis oda rakott egy M betût és azt szeretném,hogy ott fojtatódjon a nevem.Ha kifér.Elég a Máté😊
Szeretnék egy VIP logót az elképzeléseim a következõk:
A régi logómba a bal oldalt a címerek tökéletesek viszont én szeretném még ha ezt a képet belehetne e még tenni: GOW 2 és a nevem lehetõleg továbbra is benne lenne (G04LK33PeR). Én pontosan arra gondoltam hogy a régi MU-s illetve Punisheres címer után
fehér villogás keretében ezzel a képpel a háttérben megjelenjen a nevem.
A régi címerek bal illetve jobb oldalra gondoltam. Lehetõleg a nevem valami más betûtípussal jelenjen meg (akár olyan ami jobban hasonlít a kézírásra de ez nem olyan fontos) és még annyi h a fejléchez ugyan ilyen színben és módon illeszkedjen. Remélem nem túl bonyolult<#vigyor4>#vigyor4>
A logóra a fáradtságot elõre is köszönöm...
LIVE Gamertag: G04LK33PeR
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Valaki lenne olyan kedves és csinálna nekem animált logot?(nem VIP)
ezek lennének a képek hozzá...Felirat B-Juggler és olyan stilussal kellene mint most FOX-nak van...
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Vip méretû logóra lenen szükségem, lehetõleg animáltra a lentebbi képbõl. Név a logón elég csak Fox is.
Gõzöm sincs mit lehtne ebbõl kihozni de nagyon bejön a kép és rajta az a véres origami...
Köszi elõre is!
Mi a neve annak a betûtípusnak ami a képen található?
thx...
Erre a képre vki rányomná a nevem(Bulykin) animálva??? olyan animációt képzelek el, hogy elõször csak a kép utána megjelenik a nevem vhogy beurig vagy vmi iylesmi aztán meg eltûnik és megint csak a kép...
Elõre is köszi^^ egyébként már készül a logóm, csak ezt nem tudtam megoldani, elég kezdõ vagyok még😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
kéne egy olyan logo amibe EZ a kép van , csak a pkr logo kell és a jobb also sarokba valamie látható de kicsi betûtipussal odairni hogy red bull és még ha belefér akkor EZ a kép villannyon be vagy 2 mp re ( csak a 2 db Ász lap kell ) és mindezt fekete alapon de valahogy ne üssön el teljesen az alap fejléctõl , jah és amikor bevillan akkor legyen ott a nevem ugyanugy. ha megolható lenne akkor 120*120 as ban is és 150*25 ös ben is kéne . Remélem nem kérek túl sokat, elõre is köszönöm.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
ha kellenek képek a kovácsnak irjon és belinkelem.
Feltételezem, ha 120x20-hoz kéred akkor nem vip fejléchez igazítottam 😊 A felsõ változaton van egy kis üveghatás (vagy nem tudom minek mondjam)
?
Ha igy megfelel akkor meg csinálom rendes szinekell
Már nem