Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
nekem is jöhet valami 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

immovable
:AS😄A::A😄A:SA:SDA:SA😄SA😄:ASDa
Misi az ezredes
Nah izé nem megyek suliba mert macsek lehugyozta a gatyám és megcsináltam a logód! 😊 így jó?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
délután szerkesztek majd valamit ok?

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
látom te sem feküdtél túl korán

otrosinka
valaki please......am nemsûrgõs csk remélem még nem avult el.
köszönöm<#integet2>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

Icebarney
Szavaztam rád<#wink><#wave>

Hiperwolf
Nah jolvan ez az utolso... A tigris nem fontos csak h az alapszine joe lenne és ha animált egyszerû lenne akkor annak nagyon hálás lennék...

NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB

Hiperwolf
Ohh télleg és 120*20-as méretbe!

Hiperwolf
Hy! Én is szeretnék egy egyszerû logót. Alapszine vöröses narancssárgás legyen és negyen ráirva a közepébe a nevem (Hiperwolf). Esetleg ha a háttérbe egy tigrisfej megoldható lenne szépen pl ez: Jah és ez az üveghatás is jol mutatna... Elõre is köszi! <#kacsint><#worship>

Pepsi Twist
Konicsiva!

Kéne nekem 1 lokó 120*20-as méretbe és most már (sajons) nincs vipem szóval csak mindössze 8kByte van amivel lehet dolgozni...

A dolog rátok van bízva hogy néz ki meg minden de ez legyen rajta: ez vagy esetleg ez rátok van bízva de ha nem tudtok dönteni akkor segítek az elsõ kép legyen ha nem kivitelezhetõ akkor jó lesz a 2. kép is 😊

THX

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Brigicsaj
tök jóóó! 😊 köszke...😊 <#puszi>

xD

Cabell
fú, nagyon szép, köszi😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
nagyn köszönöm😊

Icebarney
?<#pardon1>

Jim Morrison
Gyors volt 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Misi az ezredes
sry de nem tudom jól láthatóan belerakni azt az épületet egy 20 pixel magas képbe :S

Misi az ezredes
Sajnálom hogy számodra megfelelõt nem tudtam gyártani elsõre hamarosan kapsz egy 2.0-ás versio-t 😊 inkább a neved fog változni az felefér még 😊

Misi az ezredes
ops jajj igen igen igaz igaz nem néztem a méretet megoldom hogy kisebb legyen 😊 áh már nincs meg :S

Suzaka
A logó amit készítettél neki jóval 8 kb fölött van és nem hiszem h tûrhetõ minõségben letudná butítani hogy a 8kb-s keretbe beleférjen.

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Kicsikiraly
az imént mondtad hogy hova fajult az ezsgé meg milyen emberek járnak ide. te miért csinálod azt amit? te zúzod szét ezzel a topikokat

DFTBA &#3232;_&#3232;

Misi az ezredes
Lehet hogy bele kötök a nekem nem tetszõ dolgokba de 99%-uk jogos.
És ha esetleg nem nekem lenne igazam hanem annak akinek éppen írtam akkor elnézést kérek (kulturáltan) és elismerem hogy én hibáztam! Senki sem tökéletes...

Misi az ezredes
Én Adobe Photoshop cs2 9.0-át használok

1.: elkészítem a logót + animáció
2.: Átnyomom Adobe Ready-be és ott optimalizál mentés ként .gif formátumba menti ami mozgó kép! Esetleg photoshopban próbálsz csinálni ilyen képet az nem lesz mozgó mert máshogy ment. A kis méret meg egyszerûen elérhetõ: csak annyi réteget használj amennyi tényleg szügséges 1-el sem többet mert az értékes kb-k fogynak...

klart
szerecc kötekedni ígyvan

qetuol
semmi gond, én szeretek vitázni😄

no more question asked = vita lezárva.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Cabell
de hogytudom úgy átkonvertálni, kisebb méretbe, hogy ne legyen túl nagy méretû,de az animáció megmaradjon?

Cabell
wow😊

Misi az ezredes
pls.. 😄 magyarul 😊 amm. rendben igazad van. sajnálom hogy kötekedtem, elismerem én hibáztam.

qetuol
"A topickba csak a képet illeszd (ha van), írd mellé a kérésed..."

megadtam h ne legyen csicsás és legyen darkos, legyen benne a nevem. ez volt a kérésem. eleget tesz a logó a kérésnek? igen. no more question asked.

Misi az ezredes
Szerintem is elég szép kis logó gg és még sok ilyen szépet 😊

Misi az ezredes
*no comment*
Csak tudod ott van a 3 szabály "A topickba csak a képet illeszd (ha van), írd mellé a kérésed és milyen ..." (nem lényeg a vége)

Evvel arra célzok ha nem adod meg legalább hogy focival kapcsolatos legyen vagy autókkal akkor nem biztos hogy a te ízlésednek megfelelõ képet készít a logómester. 😊

Dragooon
hát lehet hogy egyszer élek majd a fizikás felajánlással 😄😄
örülök hogy tetszik<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

qetuol
elöször is köszönöm szépen, hálám örökké üldözni fog. (ha matekból vagy fizikából kell segítség hozzám bátran fordulhatsz).

klartnak: egyáltalán nem szar, olyan nincs is hogy szar,legfeljebb neked nem tetszik, nekem pedig tetszik, a semminél mindenképpen jobb. ráadásul ha jobbat nem tucc készíteni, akkor ne szidd más munkáját.

nevanonak: elhiszem h könnyebb ha én adok képet, de az ügyesebbjének kép nélkül is megy.<#beka3><#mf1>

Brigicsaj
pls ----> #75676 😛

xD

Misi az ezredes
Hát nem tudom mit értettél közlépen kontrasztosnak de remélem ez jó lesz 😊

Vadmeggy
tökéletes nagyon tetszik köszönöm😊😊

Jack off! I\'m alternative...

Misi az ezredes
10 perc 😊 jó az ha áttetszõ lesz? 😊

Misi az ezredes
Rég kérted nah most sikerült valamit csinálni remélem tetszik!

Cabell
Igazuk van, szánalmas vagy barátom már bocs, de engem nem akar valaki megszánni?:$

"
http://www.zimaa.com/images/burj_al_arab_christian_cross_dubai_islam2.jpg

Erre a képre kérhetnék egy "ABEL" feliratot nem olyan nagy méretben, közepesen kontrasztos világosabb színben, vízszintes elhelyezkedésben?

köszi😊 "

Jim Morrison
no

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Misi az ezredes
Nem arcoskodok csak ahogy te fogalmaztál... csak próbáltam érthetõen megfogalmazni számodra azt hogy a káromkodás és egymás becsérélése nem elégíti ki az itt elvár beszédstílust... (ellenvetés valaki?)

klart
ok,szopdki😊

Drephis
k, htx 😊

help

Vadmeggy
-még

Vadmeggy
Attól még hogy régóta ismeritek egymást attól még 1 hatalmas paraszt vagy...

klart
mit menõzöl?:o
mi haverog vagyunk évek óta már,és különbenis,mit arcoskodsz miattatok ilyen kakye ez a hely már egy ideje,mert azthiszitek...áh csemmi inkább,ami ittmegy az az undorító. :-|

Misi az ezredes
Undorító dolognak tartom más munkáját szidni...

1.: Ingyen készíti szabad idejében így ha nem is tetszik nem azt mondod h "elég szar lett ez most,én csinálok jobbat-.-" hanem köszi h csináltál igaz nem nagyon illik az elképzelésemhez (igaz nem írtál semmilyen elképzelést...)

2.: Utolsó elõtti szabályt ajánlom figyelmedbe...

Köszönöm hogy elolvastad hozzászólásom / Üdvözlettel : Nevano

klart
de én béna vagyok😄DD
csak a pofám járt,nemhiába tõled kértem énis😊
de meglátom mit tehetek^^

Drephis
nekem csinálsz valami nem vipeset?
légyszi =)

help

Dragooon
szarok rád pajtás<#smile>

#7569: mondd mekk oo)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá