Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
köszönöm<#integet2>#integet2>
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
Jah és ez az üveghatás is jol mutatna... Elõre is köszi! <#kacsint>#kacsint><#worship>#worship>NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
Kéne nekem 1 lokó 120*20-as méretbe és most már (sajons) nincs vipem szóval csak mindössze 8kByte van amivel lehet dolgozni...
A dolog rátok van bízva hogy néz ki meg minden de ez legyen rajta: ez vagy esetleg ez rátok van bízva de ha nem tudtok dönteni akkor segítek az elsõ kép legyen ha nem kivitelezhetõ akkor jó lesz a 2. kép is 😊
THX
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
DFTBA ಠ_ಠ
És ha esetleg nem nekem lenne igazam hanem annak akinek éppen írtam akkor elnézést kérek (kulturáltan) és elismerem hogy én hibáztam! Senki sem tökéletes...
1.: elkészítem a logót + animáció
2.: Átnyomom Adobe Ready-be és ott optimalizál mentés ként .gif formátumba menti ami mozgó kép! Esetleg photoshopban próbálsz csinálni ilyen képet az nem lesz mozgó mert máshogy ment. A kis méret meg egyszerûen elérhetõ: csak annyi réteget használj amennyi tényleg szügséges 1-el sem többet mert az értékes kb-k fogynak...
no more question asked = vita lezárva.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
megadtam h ne legyen csicsás és legyen darkos, legyen benne a nevem. ez volt a kérésem. eleget tesz a logó a kérésnek? igen. no more question asked.
Csak tudod ott van a 3 szabály "A topickba csak a képet illeszd (ha van), írd mellé a kérésed és milyen ..." (nem lényeg a vége)
Evvel arra célzok ha nem adod meg legalább hogy focival kapcsolatos legyen vagy autókkal akkor nem biztos hogy a te ízlésednek megfelelõ képet készít a logómester. 😊
örülök hogy tetszik<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
klartnak: egyáltalán nem szar, olyan nincs is hogy szar,legfeljebb neked nem tetszik, nekem pedig tetszik, a semminél mindenképpen jobb. ráadásul ha jobbat nem tucc készíteni, akkor ne szidd más munkáját.
nevanonak: elhiszem h könnyebb ha én adok képet, de az ügyesebbjének kép nélkül is megy.<#beka3>#beka3><#mf1>#mf1>

"
http://www.zimaa.com/images/burj_al_arab_christian_cross_dubai_islam2.jpg
Erre a képre kérhetnék egy "ABEL" feliratot nem olyan nagy méretben, közepesen kontrasztos világosabb színben, vízszintes elhelyezkedésben?
köszi😊 "
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jack off! I\'m alternative...
mi haverog vagyunk évek óta már,és különbenis,mit arcoskodsz miattatok ilyen kakye ez a hely már egy ideje,mert azthiszitek...áh csemmi inkább,ami ittmegy az az undorító. :-|
1.: Ingyen készíti szabad idejében így ha nem is tetszik nem azt mondod h "elég szar lett ez most,én csinálok jobbat-.-" hanem köszi h csináltál igaz nem nagyon illik az elképzelésemhez (igaz nem írtál semmilyen elképzelést...)
2.: Utolsó elõtti szabályt ajánlom figyelmedbe...
Köszönöm hogy elolvastad hozzászólásom / Üdvözlettel : Nevano
?<#pardon1>#pardon1>