Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy sima egyszerû logót, max egy kis animáció lehet benne.
köszi elõre is
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
szeretnék kérni egy logot!
méret: 120x20
olyasmit szeretnék hogy elõször sima kék legyen a háttér(olyan mint itt a logónak a csikjában)
és a sima kék háttére pedig az autó eleje(vizszintesen tükrözve) legyen ott a logó bal oldalán!(kb. úgy a hátsó ajtó közepétõl elõre végig legyen bennt az autó) a jobb oldalán pedig valamilyen effektel (lécci ne villogóssal emrt mindig bántanak miatta😄D)jöjjön be majd valahogy tûnjön el ez a szöveg: kishoffi
na itt van az autó:
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
Elõre is köszönöm!
Ez lenne a kép, vagy valami ilyesmi.
klassz lett <#eljen>#eljen>MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
?
Bocsi, hamarabb is ment volna, de ebben benne van egy firefox összeomlás is! 😊
Jó éjszakát mindenkinek!
---Ger----
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

De haggyuk nem errõl szól a topik meg van most bõven kérõ is😊
mondjuk még mindig nem értem, mi a frászért kértél VIP méretû logót, ha nem is vagy VIPes...
Nem tanított meg anyukád ,h hazudni nem szép dolog?...SZÁNALMAS már ne is haragudj😊
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
ez a kép legyen rajta, vagy legalább a fej.
http://i40.tinypic.com/f4l9hj.jpg
és a név meg " prody " legyen fehérrel (olyan betütipus mintha userbar lenne). tehát fekete háttérrel vagy ahogy sikerál 😊
köszi! (firefoxot használok)
? 😊
am. tényleg nagyon köszi<#eljen>#eljen><#taps>#taps>

?