Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
koszonom szepen mindkettotoknek
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

Eléggé gagyi lett a minõsége, túl sok árnyalat van benne, emellet lassú... De ha megteszi, használd egészséggel. 😊
koszonom szepen😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
(#79182 nem tudom, h mutattam-e neked, de: http://bonfire.blog.hu - itt mindent megtalálsz, én is innen tanultam)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
(sztem nem)
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
most ennyire futotta
ha nem, akkor tanulj meg magadnak csinálni, htxbye
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
mindakettõ marha jó lett!
kösz mindkettõtöknek!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
nem villogó lámpás