Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ilyet tudtam kihozni belõle
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Ebbõl a kicsibõl hogy nem tudsz csinálni? Csak nagyból? Akkor teszek be nagyot.
Szvsz, nem nagy kérés.
Amugymeg az ember beböffent ide valamit és egybõl nem kell az animált logo én kérek elnézést XD
AS😄_GA😄GASDG
A mostani logómat(ha lehetséges),meg tudnátok úgy csinálni,hogy mozogjon benne a Manchester United logó? Elõre is Köszike! Nagyon hálás lennék,ha valaki megtudná nekem úgy csinálni!!!
Szeretném kérni, hogy a mostani logómat (ha ez lehetséges), egészítsétek ki jobb oldalon a mellékelt képpel, és színben kérnémszépen összehangolni a szürkesávval 😊 . A Tomi felirat nem feltétlenül fontos rá...
Köszönöm szépen!
nem érted?
már kaptál 2-t is különben
felesleges beírni ugyanazt a kérést többször, egyébként meg bannert el kéne talán olvasni, mert nem dísznek van
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
vki egy ehhez hasonlot kérem csináljon nekem a méret maradhat
más színvilággal a 01 helyett 99 a suna helyet spaxz legyen írva pls
elrõe is köszönöm
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...