Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott a névtáblák közt van olyan hogy pocok!!
és olyan legyen csak a pocok név helyére Tibi842 legyen írva!
(és ha kész lessz akkor privátban szóltok vagy hogy???)
<#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4> elõre is köszönöm
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szóval legyen a logon a nevem és a (2.) szerelmem valamilyen formában...
Tudnék én is valamilyet csinálni, de abból valami ízléstelen ocsmányság sûlne ki, ti pedig értetek ehhez😊
Jah és szeretem a kéknek az árnyalatait... leginkább a türkizkék(féleségeket<#idiota>#idiota>)
Elõre is nagyon szépen köszönöm!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
mentsd például BMP-be, az jó lesz.
bár inkább ajánlom a PNG formátumot. Tömörített, de veszteségmentesen. Netre is egész jó, és minõségromlás sincs. Meg tudja az átlátszóságot is, bár paintben azzal nem találkozol majd😄
Paint nagy hibája, h nem lehet beállítani benne, milyen minõségû jpg-t csináljon. Persze nem profi szerkesztõprogram, de ez fontos lett volna.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
DFTBA ಠ_ಠ
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
nm
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
?TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Akkor valaki tudna csinálni egy NAGYON NEHÉZ logót?
Remélem örülsz <#wilting>#wilting>
Nagy örömet okoznátok nekem azzal, ha csinálnátok nekem egy logócskát!😊 A kép a következõ lenne:
A képrõl a kis doboz bábú kéne amint nézi a nevemet, ami szeretném ha a bábútól balra helyezkedne el. A nevem ne legyen túl csicsás, de ne is az az egyszerû arial!😊 (Nevem: Dutyimadár) A kép mérete: 120x20 -as legyen. Remélem világos volt ahogyen leírtam. Elõre is köszönöm segítségeteket!
Üdv, Dutyi!
Csak egy egyszerû animáció kéne ahogy szétfagy a logó és elõjön belõle a nevem <#smile>#smile>
Jöttem a hónapos logóváltásra😊.
Semmi extra nem kell bele csak az felsõ és az alsó kép kellene.Elképzelésem nincs csak legyen rajta ez a kettõ.Mate94 névvel és egy 120*20-as legyen.A mostani betûtipussal ha megoldható.
Köszönöm!
Jöttem a hónapos logóváltásra😊.
Semmi extra nem kell bele csak az felsõ és az alsó kép kellene.Elképzelésem nincs csak legyen rajta ez a kettõ.Mate94 névvel és egy 120*20-as legyen.A mostani betûtipussal ha megoldható.
Köszönöm!
Ismét itt az autómodell topik logófelelõse XD
Egy Geo feliratú nem vip logóra lenne szükség nem fontos animáció rá és stb. Elõre is nagyon-nagyon köszönöm!
Kép:

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
és ezekböl szeretném..😄 elöre is köszi
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Ebbõl a képbõl csinálnátok nekem egy 120x20 logot?
Az elképzelésem az lenne, hogy a csuklyás fej jobboldalt egy kicsit élénkebb kontrasztosabb színekkel, fõleg a szem!
Mellé ugyanazzal a vörös színnel felírva; HafayS mondjuk ehhez hasonló betûkkel!
Többit rátok bízom, hisz a többiek logoját elnézve ügyesek vagytok!
Elõre is köszi!
Één szeretnék 1 logo-t azaz már nagyon régóta szeretnék 1 GW logo-t.
Nemtudom mikor de régebben kértem már párszor ebbõl a képbõl(nem lett kész 1 sem):
KÉP
Vip méret.Animálva szeretném ha lenne.
Csak annyit kellene ráírni(úgy,hogy ne nagyon zavarjon be a képbe),hogy T.Lee.
Nagyon-nagyon köszönöm szépen elõre is ha valaki mesterúr ezt nékem elkészítené😊<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李