Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon vicces
Szar a lokód! az Nvidia a király!!! az Ati egy fos...muhahaaaaa

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Máté94
És nem kell,hogy ilyen fura alakja legyen.Legyen négyzet alakú.Igen most én vagyok a hibás.Az se baj ha talán nincs rajta név vagy csak annyi,hogy Mate.

Várhat még!Köszi!
Máté94
Nem fér bele a másik?😞
?
nincs mit
melory80
Nagyon szépen köszönöm Ramy. Hálás vagyok érte.<#worship><#worship><#worship><#worship>

HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63

nm
mrzoltan
qva jó thx...
<#worship><#worship><#worship><#worship>
?
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sírjál te is 😞
?
mrzoltan
Már megint megy a balhé itt,hihetetlen.

ne mondd meg, h mit csináljak, köszi.
offkorzreg
ramy,egy kicsit pihenhetnél,lehet jót tenne,neked is mindenkinek

Valaki?<#smile><#wave>

melory80
Sziasztok! Szeretnék egy lógót csináltatni ebbõl a képbõl, ha lehetséges. és még annyit szeretnék hogy a janika felirat villogjon. ha megoldható. elõre is köszönöm.[/url][/img]

HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63

a 2. mondatot nem olvastad el
Maximus4
"csak a segítõ szándék vezérel" Ha így lenne akkor leírhatnád mit lehetne javítani rajta nem mindjárt élbõl lehülyézni.Lehet,hogy õ más területen ver kenterbe téged amihez te hozzá sem szagolsz.És nem akarlak megérteni csak kicsit elkeserít,hogy egy kis közösségen belül miért kell így viselkedni.Persze mint már írtam semmi közöm hozzá,ha te így érzed jól magad akkor semmi gond.De szerintem nem vagyok egyedül a véleményemmel.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szerintem már akkor is mondtuk, hogy ez a kép nem logónak való
próbálkoztam vele este, semmi jó nem jött ki belõle, valami másik kép kéne
megint akkora hülyeséget írsz... én nem nézek le senkit egyáltalán.
és nem csak olyan van, mikor azt mondom valamire, hogy szar, hanem le is írom, hogy mi a hiba benne, de ha valami egyszerûen szar, arra nem tudok mást mondani. csak a segítõ szándék vezérel, ha meg bunkó módon írok... ez van

de inkább ne is próbálj megérteni, mert nem fog sikerülni
Maximus4
Ok,befejeztem.És nem fáj csak nem értem miért kell lenézni a másikat.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Daniel BMW
Ramy, ha van idõd akkor a #82170-est megcsinálnád. Sok logót csináltál már nekem és mind teccett. Elõre is köszönöm!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

ha neked ez ennyire fáj, akkor ne oldasd el! 😞
Maximus4
Nem érted a lényeget.Minek kell egyáltalán véleményezni más munkáját?Régebben is csináltak a kezdõk logókat amikor te még nem jártál ide.Akkor voltak tanácsok segítségek stb.Most meg,az megy,hogy ezt a szart miért raktad be,minek foglalkozol olyannal amihez hülye vagy.Erre mi szükség van?Van aki hobbi szinten ps-ezik és van akinek megfelel a kezdõk álltal készített logó.Nem versenyre készülnek itt a dolgok,ezt kellene megérteni.

rohadtul nagyon tévedsz
nem azért oltom le, mert az én ízlésemnek nem felel meg, hanem mert tényleg szar. nyilván nem fogok valakit agyondicsérni, ha nem üti meg azt a bizonyos mércét, amit meg kéne. elmondom a véleményem, ha valami szar, de semmi rossz indulat nincs bennem, a bunkó modorom meg ha valakit irritál, az a saját gondja
ha valaki kap egy szar logot, pár nap múlva jön sírni, hogy neki új kell 😞 többek közt ezért is kértem, hogy vezessük be az 1hónap=1logo szabályt.
Maximus4
Mert így van.Egyet szögezzünk le.Én nem vonom kétségbe azt,hogy jó logókat csinálsz,de.Ha valaki,bárki kér logót te soha nem állod meg,hogy valami negatív dolgot be ne szóljál neki.Ha meg más csinál logót ami nem felel meg a te izlésednek azt is úgy leoltod,hogy az borzalmas.Néha úgy viselkedsz mintha te lennél itt a házigazda(akkor sem lenne jogod így beszélni másokkal) vagy valaki megkért,hogy vállald magadra az összes felhasználó logó készítését és már kezdesz belefáradni.
Roppant egyszerû az egész,ha valamihez nincs kedved akkor nem csinálod meg.Ha más csinál akkor nem biztos,hogy be kellene szólni neki,ennyi.
Persze nekem semmi közöm az itt történtekhez csak gondoltam nem hagyom már szó nélkül,mert az utóbbi idöben rengeteg balhé van itt.

hát nem tudom, hol láttál te olyat, hogy én mindenkivel így beszélek
csak utálom, ha valaki elkezd beleokoskodni olyanba, amihez fingja sincs, jajjhogy márpedig én "nagyon egyszerût" kértem
Maximus4
De miért kell így "beszélni" mindenkivel?Lekezelõ stílusban?

ez van
Maximus4
Én nem így látom,te ezt az egészet túl komolyan veszed.

én nem érzem magam többnek, mint más fórumozó, és itt nem a fórumozásról, hanem a logokészítésrõl szól a dolog
Maximus4
És akkor mi van ha többet értesz itt bárkinél a PS-hez?Javíts ki ha tévedek de te is ugyanolyan fórumozó vagy mint a többiek.

hát az már a te bajod
szerintem látszik, hogy (én is) többet értek PS-hez, mint a kezdõ emberkék, akik idetévednek
valószínûleg nem rád értettem
Maximus4
De leesett,csak a stílusodra értettem.

PJack
<#wilting>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

én lent vagyok a földön
PS-es tudásra gondoltam, ha ez nem esett volna le
Maximus4
Szállj le a földre.

<#wilting>
olvasd el a szabályzatot. fõleg a 3. pontot.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tibi842
valaki jelentkezne erre??... *82213

Maximus4
<#wilting>

Milan bhv
Képzelem...

www.milcse.hu

Danny1987
Hello
http://efrud.com/?v=logowow.bmp
Megoldható lenne hogy ezt a képet 250*75-ös méretben szürke szinben és png kiterjesztésbe modositanátok?

Live for nothing or die for something.