Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Várhat még!Köszi!
?HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63

?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
?"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Valaki?<#smile>#smile><#wave>#wave>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
és nem csak olyan van, mikor azt mondom valamire, hogy szar, hanem le is írom, hogy mi a hiba benne, de ha valami egyszerûen szar, arra nem tudok mást mondani. csak a segítõ szándék vezérel, ha meg bunkó módon írok... ez van
de inkább ne is próbálj megérteni, mert nem fog sikerülni
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
nem azért oltom le, mert az én ízlésemnek nem felel meg, hanem mert tényleg szar. nyilván nem fogok valakit agyondicsérni, ha nem üti meg azt a bizonyos mércét, amit meg kéne. elmondom a véleményem, ha valami szar, de semmi rossz indulat nincs bennem, a bunkó modorom meg ha valakit irritál, az a saját gondja
ha valaki kap egy szar logot, pár nap múlva jön sírni, hogy neki új kell 😞 többek közt ezért is kértem, hogy vezessük be az 1hónap=1logo szabályt.
Roppant egyszerû az egész,ha valamihez nincs kedved akkor nem csinálod meg.Ha más csinál akkor nem biztos,hogy be kellene szólni neki,ennyi.
Persze nekem semmi közöm az itt történtekhez csak gondoltam nem hagyom már szó nélkül,mert az utóbbi idöben rengeteg balhé van itt.
csak utálom, ha valaki elkezd beleokoskodni olyanba, amihez fingja sincs, jajjhogy márpedig én "nagyon egyszerût" kértem
szerintem látszik, hogy (én is) többet értek PS-hez, mint a kezdõ emberkék, akik idetévednek
PS-es tudásra gondoltam, ha ez nem esett volna le
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://efrud.com/?v=logowow.bmp
Megoldható lenne hogy ezt a képet 250*75-ös méretben szürke szinben és png kiterjesztésbe modositanátok?
Live for nothing or die for something.