Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ráadásul elmondtam, hogy senki nem fogja neki sem megcsinálni
ja, és most kaptál, ezek szerint bala tök feleslegesen baszakodott a logoddal...
kép:

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
hogy úgy nem jó? :-)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Õt szeretném belerakatni:
Meg természetesen a nevemet😊
Lehetõség szerint legyen animált valamilyen módon
illetve a háttér színösszeállítása illeszkedjen a mostani csíkom színéhez😄
Lehet átmenetes is (valamilyen színnel kezdõdik és ebben ér véget), lényeg hogy kékes legyen
A többit rátok bízom (mi hol helyezkedik el, milyen betûtípus, animáció típusa...stb)
Elõre is köszönöm!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A nevem pedig ilyen betukkel legyen irva!a neve:Gypsy Curse

:) Semmi okosság :P
feliratok ugyan azok legyenek?
anno 1987
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
?Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Rem nem lesz belõle baj h erre szeretném azt hogy "Dávid"<#wow3>#wow3>
vagy ez
Elõre köszi aki megcsinálja.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
A feladat adott VIP logó legyen 150x25. Nincs képem tehát egy kis kreativítás szükséges lesz a megvalósításhoz.😄
Nos akkor,úgy képzelem lenne egy fémes felület szürke színû,ez az alap. Ebben van egy Tigrisnek a karmolás nyoma 3 vagy 4 karommal úgy hogy a szélein piros vér látszódik,de csak diszkréten. A karmolások vastagok legyenek a belsejükben pedig valamiféle zöld színt képzelek el. Ilyen dszungel feeling jó lenne.😊
Eddig ha valaki megcsinálja nekem az is megfelel,de ha még van annyi energiátok azt hozzá lehetnek rakni,hogy a nevem a karmolásokból vagy a háttérbõl elõjöjjön.
Ha van valami olyan ötletetek amivel még fel lehetne dobni ezt az egészet azt is belerakhatjátok.
Hát valahogy így képzelem,el elõre is köszi aki nekiáll.<#vigyor3>#vigyor3><#worship>#worship>
anno 1987
ezt még én csináltam 1000éve<#hehe>#hehe>
eleve, hogy ez már egy kész VIP-es(!!!) logo, és nem a tied, módosítani meg sztem senki nem fog rajta
ráadásul elég valószínûtlennek tartom, hogy a te gépedben is pontosan ugyanilyen cuccok lennének
azt szeretném hogy a mozgó mondatok ugyan azok legyenek a rendes név az az mr zoke helyet az legyen hogy kis-tizedes
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
második sor
@#83355:

ebbõl szeretnék egy logót csak az legyen odaírva hogy kis-tizedes
elõre is köszönöm
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
#83137 se lett megcsinálva, nemhiszem, h a tiéd meglesz
kérj inkább valami mást, valami egyedit