Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most meg ugyanabból kérsz, mint más, elég pofátlan vagy
ráadásul elmondtam, hogy senki nem fogja neki sem megcsinálni
ja, és most kaptál, ezek szerint bala tök feleslegesen baszakodott a logoddal...
csokalaci
de mi ez a villám,kamion,scania mánia? :S

http://facebook.com/musicleander

na akkor a kép újra hogy ne legyen ott netmaffia 😄

és ebbõl tudsz egy logót hogy a villám a jobb oldalon van és el tûnik meg vissza jön a nevem meg a bal oldalon van valamilyen jó betû típusban?

kép:

ja értem am köszi a segítséget fõnõk 😄

szar.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

hogy érted? 😄
hogy úgy nem jó? :-)

akkor olyan, hogy nem adom ki a kezembõl. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

és hogyha 8-kb-be fér bele akkor milyen lesz?

8kb-ba nem fért úgy bele, de csináltam egy ilyet...

jah és csak annyi legyen benne, hogy Paul, mint név😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Sziasztok! Szeretnék kérni egy 150x25-ös Vip logót😊
Õt szeretném belerakatni:

Meg természetesen a nevemet😊
Lehetõség szerint legyen animált valamilyen módon
illetve a háttér színösszeállítása illeszkedjen a mostani csíkom színéhez😄
Lehet átmenetes is (valamilyen színnel kezdõdik és ebben ér véget), lényeg hogy kékes legyen
A többit rátok bízom (mi hol helyezkedik el, milyen betûtípus, animáció típusa...stb)
Elõre is köszönöm!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

am hogyha a kis az nem fér ki csak a tizedes úgy is jó 😄

igen, igen elõre is köszi<#vigyor>

bency
Nem cask Ramynak szoL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) Semmi okosság :P

bency
Ramy ha az a baj hogy kocsis meg ilyenek,akkor egy mas temaval is jo!Peldaul ha oldalt lennenek a hangszorok es mellete a nevem !
A nevem pedig ilyen betukkel legyen irva!a neve:Gypsy Curse

:) Semmi okosság :P

meglátom mit tehetek😊
feliratok ugyan azok legyenek?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

:-) nekem nagyon tetszik 😄<#vigyor><#vigyor>

örülök, h tetszik
jhetedikj
Nagyon köszönöm jó lesz ez,a gyorsaságért pedig tényleg elismerésem.<#puszi><#taps>

anno 1987

takysoft
szerintem senki se fogja elhinni, hogy ezek a mellek egy dávid nevû egyénhez tartoznak XD (max ha úgy hívják, h pl dávid ibolya)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

na ezt majd esetleg valamelyik úriember...<#hehe>
?
devid1414
Bocs a 2-ik hsz-ért 120*20-as legyen ha nem gond!Bocs még 1x!

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

devid1414
Szép estét én is szeretnék kérni egy logot ha nem nagy gond.😊
Rem nem lesz belõle baj h erre szeretném azt hogy "Dávid"<#wow3>

vagy ez

Elõre köszi aki megcsinálja.

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

nagyon szívesen
Taki 122
<#worship>Nagyon szépen köszönöm Ramy .... Rendes tõled hogy mégis a Volvosat csináltad ....

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

jhetedikj
Üdv! Szeretnék egy új logót.

A feladat adott VIP logó legyen 150x25. Nincs képem tehát egy kis kreativítás szükséges lesz a megvalósításhoz.😄

Nos akkor,úgy képzelem lenne egy fémes felület szürke színû,ez az alap. Ebben van egy Tigrisnek a karmolás nyoma 3 vagy 4 karommal úgy hogy a szélein piros vér látszódik,de csak diszkréten. A karmolások vastagok legyenek a belsejükben pedig valamiféle zöld színt képzelek el. Ilyen dszungel feeling jó lenne.😊

Eddig ha valaki megcsinálja nekem az is megfelel,de ha még van annyi energiátok azt hozzá lehetnek rakni,hogy a nevem a karmolásokból vagy a háttérbõl elõjöjjön.

Ha van valami olyan ötletetek amivel még fel lehetne dobni ezt az egészet azt is belerakhatjátok.

Hát valahogy így képzelem,el elõre is köszi aki nekiáll.<#vigyor3><#worship>

anno 1987

😮

ezt még én csináltam 1000éve<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ja akk bocs

mondom MÁSODIK SOR

eleve, hogy ez már egy kész VIP-es(!!!) logo, és nem a tied, módosítani meg sztem senki nem fog rajta
ráadásul elég valószínûtlennek tartom, hogy a te gépedben is pontosan ugyanilyen cuccok lennének
ja már értem de ez nem autós meg ilyesmi

hogy?
azt szeretném hogy a mozgó mondatok ugyan azok legyenek a rendes név az az mr zoke helyet az legyen hogy kis-tizedes

luspaydavid
? <#miaz>

The Truck Is My Life

nincs mit
bazsa06
óóó nagyon király! köszi ez most egy jó ideig meglesz! nagyon köszi

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

második sor
@#83372:
@#83355:
hali
ebbõl szeretnék egy logót csak az legyen odaírva hogy kis-tizedes
elõre is köszönöm

ETS topikban megy a felvágás...

Taki 122
*Rátok van bízva....

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
Hát ha ez a helyzet akkor valami "vagány" logot kérnék ha megoldható.....árok van bízva ha a Volvosat nemakarjátok :S😞

bazsa06
Oké kérek akkor másikat! akkor legyen ebbõl! 120x20-as méretben legyen rá írva a nevem így: Bazsa és valami látható betükkel a lógó lehet animácios tehát mozoghat vagy teljesen mindegy rábízom a készitõre!😊

már több, mint fél éve ez a "divat"
KicsiMonkey
Én is azt figyelem már egy ideje, hogy mindenki kamionos logót kér. Ez valami divat most, csak én nem tudok róla? 😄 Mert akkor nekemis kell<#idiota> Najó, nem 😄

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

értelmezd az elõzõ hsz-em

#83137 se lett megcsinálva, nemhiszem, h a tiéd meglesz
bazsa06
miért kérnék mást? nekem ez tetszik ebbõl szeretnék! eddig csak kamionos logóm volt most már ilyent szeretnék! ha megcsinálnád vagy ha valaki megcsinálná azt nagyon megköszönném!

most mindenki kocsis, kamionos meg villámos logot kér, kurvaunalmasak már ezek a témák...
kérj inkább valami mást, valami egyedit
[HUN]FaTaL
3

http://goo.gl/gd6Zi5