Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mátétól kérdeztem xd
keze mozog?
megpróbálom
Na, nem jött be, legalábbis nálam. Itt van linkben:
EvilMonkey
EvilMonkey
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Mivel már jó ideje nézem ezt a topikot (kb. azóta mióta beregisztráltam 😄), ezért szeretnék most már én is kérni egy logót😊
Az enyém egyedi lesz 😄
A Family Guy-ból evil monkeyt szeretném a logóra 😄. Normál logó méret.
Ez itt a kép. Hát nemtudom, hogy mennyire fér bele, vagy hogy mettõl meddig, de ha a keze is belefér, akkor az mozoghatna úgy, mint mindig 😄
Példa
De azért remélem, hogy a nevem még rá fog férni😄 KicsiMonkey
Elõre is köszönöm a munkát 😊
Az enyém egyedi lesz 😄
A Family Guy-ból evil monkeyt szeretném a logóra 😄. Normál logó méret.
Ez itt a kép. Hát nemtudom, hogy mennyire fér bele, vagy hogy mettõl meddig, de ha a keze is belefér, akkor az mozoghatna úgy, mint mindig 😄
Példa
De azért remélem, hogy a nevem még rá fog férni😄 KicsiMonkey
Elõre is köszönöm a munkát 😊
?
namost bejött a kép, csak a mozilla szarakodik a betöltéssel... legközelebb ne 1,5 megás bmp-t linkelj 😊
gondoltam, hogy te nem utánzásból... az a tizenéveseknél divat 😄
Tényleg shadowé. 😊 Bár az övé másmilyen mint az enyém. Mindegy én nem majmolásból csináltam, egyszerûen csak tetszett. 😊
#83449: Megnézte már IEbõl szerintem. 😊 Én Chromeot használok azért látszik.
#83449: Megnézte már IEbõl szerintem. 😊 Én Chromeot használok azért látszik.
http://goo.gl/gd6Zi5
nálam nem jó mozillában sehogyse😄
nálam is látszik, de ha belinkeled jónak kellene lennie.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
pl. shadoweyes-nak is olyan van
lehetne egyedi, persze, csak ez a divat, és ha mindenki majmolja a másikat, hogy jajj, márpedig nekem is ilyen kocsis/kamionos egyéb faxság logo kell, akkor az már régen nem egyedi
lehetne egyedi, persze, csak ez a divat, és ha mindenki majmolja a másikat, hogy jajj, márpedig nekem is ilyen kocsis/kamionos egyéb faxság logo kell, akkor az már régen nem egyedi
mozillában nálam nem jó, ie-ben viszont igen
nem jártam igazából elõtte a topikba, meg most se, de az ugatós tizenéves f..kalapokkal egyetértek, mind veri magát az 1000ft-os vip tagságára, amit anyuci-apuci fizetett, szánalom (tisztelet a kivételnek persze!)
nem jártam igazából elõtte a topikba, meg most se, de az ugatós tizenéves f..kalapokkal egyetértek, mind veri magát az 1000ft-os vip tagságára, amit anyuci-apuci fizetett, szánalom (tisztelet a kivételnek persze!)
Azt én értem, de pl. senkit nem látok villámos logoval igaz nem mászkálok minden 3. topicban. Attól hogy valakinek autó van rajta még lehet egyedi, gondolom nem mindenkién ferrari van.
attól egyedi, hogy csak neked van olyan, nem minden 3. embernek
Nálam jó a link.
ETS-sel el lehet bohóckodni, de hamar megunom. A topicja egy nagy rakás szar, régen még a PTTM idejében használható volt a topic, normális emberek jártak oda nem ugatós tizenéves faszkalapok.
ETS-sel el lehet bohóckodni, de hamar megunom. A topicja egy nagy rakás szar, régen még a PTTM idejében használható volt a topic, normális emberek jártak oda nem ugatós tizenéves faszkalapok.
Azért lett villámos a logom, az elõzõ tüzes volt. 😄 Következõ majd kitalálom. Miért, szerinted mitõl egyedi egy logo? Volt már nekem absztrakt logom is. 😄
szar a link
én játszottam vele kb. fél órát, rohadt unalmas egy játék, még multi sincs benne, nem tudom, hogy lehet azt élvezni
talán csinálnak bele kamionokat 3d-s progival, meg PAINTTEL(!!) fos textúrákat és ezt mutogatják egymásnak, meg anyáznak, offolnak ,stb..
(ez csak az én véleményem, ha valamelyik ets-esnek nem tetszik, lekakilom..)
talán csinálnak bele kamionokat 3d-s progival, meg PAINTTEL(!!) fos textúrákat és ezt mutogatják egymásnak, meg anyáznak, offolnak ,stb..
(ez csak az én véleményem, ha valamelyik ets-esnek nem tetszik, lekakilom..)
Nah akkor errõl a képrõl szeretnék egy logót úgy hogy az egész kép láccódjon rajt! A betûtípust rátok bizom, és a név az legyen hogy szotyika!

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
már leírtam asszem, de leírom még 1x
az a baj, hogy 1. kocsis, 2. kamionos, 3. ember villámos logot kér, unalmas már nagyon mind a 3 téma, semmi egyediség nincs egyikben sem
az a baj, hogy 1. kocsis, 2. kamionos, 3. ember villámos logot kér, unalmas már nagyon mind a 3 téma, semmi egyediség nincs egyikben sem
De ebben az Euro Track Simulatorban vagy mi a ...-ban, mi is a jó?<#miaz>#miaz>
Valaki elmagyarázhatná nekem. Mert nekem eddig még csak az jött le, hogy egy kamiont kell vezetned valós helyszíneken.
Valaki elmagyarázhatná nekem. Mert nekem eddig még csak az jött le, hogy egy kamiont kell vezetned valós helyszíneken.
Aki meg villámos logot akar, meg tudja csinálni magának is, én is azt tettem. Nem lett a legjobb, de elsõ próbálkozásra egész tûrhetõ lett, szerintem.
unjuk
?
Akkor tudja a rák kérj másik képbõl, olvas vissza van ám élet. <#idiota>#idiota>
The Truck Is My Life
köszi😄<#worship>#worship>
olvasgass kicsit vissza..
kérj másik képbõl

akkor ez hogy a google helyett Tizedes legyen valami jó betûtípusban?

görgess már lejjebb... omg
ebbõl kért más is?