Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Szeretnek kerni egy 120x120as logot; tulajdonkeppen ratok bizom a design-t, ami a lenyeg, hogy a logon latszodjon egy saska :-)
EZ a kep jo lenne ha benne lenne, valami ilyesmi hangulat- / latvanyvilagra gondoltam, de ha ez kicsiben nem mutat, akkor a kreativitasotokra bizom :]
thx elore is!
Am úgy se lesz ez sokáig... csak megismerkedtem az animgifezéssel photoshopban😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
szeretnek kerni 120X20 logot!
itt vannak a kepek,azt szretnem ha az Edy-s kamion teljes egeszebe latszodjon a logon es vilogjon a truckdrivers szo! koszi elore is !

Edy Spedition & Logistics! MAN & VOLVO FAN! Kralowetz........Renault 450DXI
amúgy faja logó 😉
És nem tudom :/(Homályosítsd el az eredetit is <#idiota>#idiota> )
http://facebook.com/musicleander
Mitõl van ez és hogyan tudom megoldani hogy ne legyen ilyen?😄
?MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
http://imagerz.com/QEQUCktvAwIAB1JEEgVR
valami ilyesmire gondoltam, a kereszt a logó jobb oldalára és bal oldalra pedig egy szöveg: EPIC betûméret, ne legyen kicsi szal látni lehessen. ja és azt hogy az egész képet színtelenné tenni csak nem tom rá a hivatalos szót 😄 és az EPIC szót meg sötétebb árnyalatú pirossal. meg ne hagyományos betûtípus legyen inkább olyan kicsit dõlt mint pl a Bazsa-é. köszi szépen
de szerintem nem illik össze a narancs meg a sötétkék
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
?Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Szeretnék egy logót ha megoldható.
ez legyen háttérnek:
Link
és domborítottan valamilyen sötétkék/fekete graffal domborítottan(nem muszály) hogy Pianista.
Thx elõre is.
Nemszóltam<#buck>#buck>
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Két dolog váltakozik:
1. A mobil alján a 3gomb
2. Samsung Jét felirat
<#alien>#alien>
amúgy nemrossz
Sokféleképpen próbáltam, de végülis gondoltam leegyszeresítem, és lám! Így tetszik a legjobban 😊
Szóval bonyolult 40 frame az úgy 30-40 KB alsóhangon.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity