Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést!Többet nem lesz ilyen!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ilyen?
azért jó tudni, hogy megint feleslegesen dolgoztam
Olyan logó kéne nekem, hogy.: Hasonlítson a mostanihoz.
szóval
-háttér olyan kék ami a izélécbe van (kék)
-PaleSz felirat bal oldalra csak valami animációt kéne bele (aki csinálja arra bízom, szép és jó legyen)
-a jobb oldalon legyen ez: és ez után a (H) (ezekre nem kell animáció)(szóval a mostanit ha nézzük a (H) helyére az idiota és a 😄 helyett a (H) )
elõre is köszönöm annak aki megcsinálja
szerk: ***Háttér lehet úgy hogy valamilyen színbõl átmegy ebbe a kék színbe a végére. hogy egybe olvadjon a kékkel.. (az sg léc) 😄 A színt megint készítõre bízom, ami jól néz ki***
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Javított!*
Ilyesmire gondoltál?
I (L) <#idiota>#idiota>
Olyan logó kéne nekem, hogy.: Hasonlítson a mostanihoz.
szóval
-háttér olyan kék ami a izélécbe van (kék)
-PaleSz felirat bal oldalra csak valami animációt kéne bele (aki csinálja arra bízom, szép és jó legyen)
-a jobb oldalon legyen ez: <#idiota>#idiota> és ez után a (H) (ezekre nem kell animáció)(szóval a mostanit ha nézzük a (H) helyére az idiota és a 😄 helyett a (H) )
elõre is köszönöm annak aki megcsinálja
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Mûködik!
Nagyon köszönöm!
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Nekem nem tetszik!Nem olyan éles és szép!
Élesítettem rajta!Nem olyan szép szögletes tiszta!
1esnél hova vegyem lentebb?
itt is milyen szép a neve!
Na ezt hogy a rákba lehet megcsinálni?
nálam ha ráteszek kontúrt akkor nem látszik a betû belseje nagyon elcseszi!Hogy csináltad hogy ilyen jó lett?
amúgy jó lett
Látom teis FamilyGuyos vagy 😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
19 frame... majdnem ennyi kilobyte😄
Köszi😊
Hogyan lehet azt megoldani a legegyszerûbb módszerrel (ok tudom hogy manuális munka kell hozzá😄) hogy errõl a képrõl csak az embléma és a betûk maradjanak meg...
mert körbevágni tudok dolgokat, de csak olyan szinten, hogy 1-1 darabot... szóval 1-1 betût ilyesmit... de most azt szeretném hogy az összes betû meg a logó is 1 képen legyen háttér nélkül
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"