Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bency
Koszi szepen nagyon,ez az eddigi legklasszabb logom,nagyon tetszik!

:) Semmi okosság :P

És szerinted ezt mégis hogy varázsoljuk rá neked egy 120x20as logóra?
Kis csirkékbõl nem fogsz látni semmit... nem hogy még a mellkasára betû!

Barnabyka
<#eljen>

?

bency
Keszitene nekem is valaki egy Logo-t,itt a kep,a nevem mellete pedig ilyen betukkel:Nagyon koszonom elore is!

:) Semmi okosság :P

<#eljen><#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

már megtörtént
ha egyiknek sincs problémája a másikkal, akkor abba is lehet hagyni. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

RATCUSTOM
Sziasztok!
Jó lenne egy új logó, így fél év múltán 😊
Ha valaki veszi a fáradtságot, akkor a következõ az elképzelésem:
Ezekre a csirkékre legyen az ráírva, hogy GTI, ugyanebben a színben és hasonló betûtípussal, esetleg valamilyen animáció is lehetne rajta.

Elõre is köszönöm!

szerintem nem velem van a probléma, hanem azzal, aki bejön ide és értelmetlenül flémel.
nekem sincs veled problémám, viszont ez nem eszmecsere, hanem próbálod rámerõszakolni az "igazad", pedig szerintem egyáltalán nincs igazad.
na de hagyjuk abba, ha valami van, pm. offnak vége részemrõl.
Háth figyelj akk tedd amit jónak látsz, de az álltalad említett "rend" így nem fog kialakulni.
Mellékesen nincs problémám veled, csak idõnként kell egy ilyen eszmecsere, a dolgok tisztázása érdekében.

Bruk
köszi

gondolom, ha valaki téged szid vagy a felmenõidet, nem hagyod annyiban. ha mégis, egyéni szoc. problémád, én nem fogom egy ilyennek hagyni. ráadásul semmi rosszat nem mondtam neki, erre õ ilyet ír.

még mindig nem értetted meg, amit írtam.. olvasd el mégegyszer a #84149 hsz 2. mondatát és most értelmezd is. ha annyiból állna az egész topik, nem lenne duma, nem lenne mit olvasni! és az lenne A REND.
A velem kapcsolatos rész kivételével, a hsz elsõ felével teljesen egyet értek, de ha ennyire tisztában lennél a dolgokkal, a flémelõt magára hagynád, (ha senki nem foglalkozik vele, majd befejezi) és nem állnál le vele vitázni, ezzel is növelve a tüzet. <--- Ez nem kioktatás volt !

Második részben felvetett felháborodást megértem, viszont ez a topik, nem csak a logókovácsoké, hanem az átlagos fórumozóké is ! Vannak akik a kéréseiken kívül olvassák is a topikot rendszeresen, és szeretnék ha rend lenne.

illedelmesen megkérnélek, hogy te pedig ebbe ne szólj bele. htx.
Barnabyka
Te mondod ,h ne csinálják és te vagy a fõkolompos..grat😊

Barnabyka
szépek😊

ez eleve nem dumatopik, alap nem kellene itt fecsegni feleslegesen. a topik lényege az lenne -> vki kér logot -> megköszöni, örül; esetleg tanácsot adunk egymásnak. majd ez a folyamat ismétlõdik tovább.
nem alád akarok ásni, csak szembesítelek egy hsz-eddel.
én is unom, hogy egy bizonyos személy miatt van itt flém mindig, de ha visszaolvasol, látod, most is hogy indult a dolog. az pedig, hogy senki nem tesz semmit, nem az én hibám, de NEM azoknak a fórumozóknak kellene köpni, okoskodni, akik csak logot ide KÉRNI járnak és nem csinálni (okoskodhatsz, de az összes "logokovácsnak" ez a véleménye). elsõ 2 mondatomban az indok. remélem, hogy most már megérted, nem kell feleslegesen hõsködni itt, annak a bizonyos személynek meg flémelni.
"hisz most te is itt írogatsz" ---> Kösz hogy szóltál, én is észrevettem: #84143 utolsó mondat elsõ fele... De mostmár tisztázom a dolgot.

Nem a fagyi nyalt vissza, te próbálsz alám ásni, fölöslegesen. Más példát még feltudsz hozni ellenem, valamit ami nem éppen 2-3 hónapos múltra tekint vissza ?
A logókovácsok állt. (tisztelet a kivételnek) élvezik az itt lévõ helyzetet, értelemszerûen egyik se fog tenni a rend érdekében, a HG nem nagyon szokott itt rendet rakni, a moderátorok meg nem éppen aktívak az utóbbi idõben. Végezetül maradnak a forumozók, akit esetleg zavar a fölösleges eszmecsere. Még valami ?

Bruk
Hát õõ tényleg nem. 😄
#84146 nm. köszi

csipa94
Köszönöm szépen!
Szépek lettek!<#eljen><#worship>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

látsz valahol olyat, hogy csak logokovácsok csinálhatnak logot? nem. logokovács listát? nem. akkormeg?😄
ugye nem szereted, ha a fagyi visszanyal? hát pedig most ez történt, fogadd el.
"a vélemény olyna, mint a segglyuk. mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra." - gondolom ismered.

nem engem linkeltél, hanem Mattet, de neki köze nem volt az egészhez, úgyhogy spec ezt nem értem. de lényegtelen, többet nem kell köpni, majd a logokovácsok/hg/modik elintézik, ha baj van, htx.

nem tudom ,miért vagy odáig ezzel a folytassátok privátban dologgal, hisz most te is itt írogatsz. saját magadnak mondasz ellent, nevetséges😊
Mostanában vetted észre hogy lecigányoztam, vagy csak úgy gondoltad hogy most ezzel megtámadsz ? Szerintem ez már egy lejárt dolog, másrészt aki félreérthetõ, vagy hülye kiírást tesz közzé, számítson mások véleményére ! Viszont semmiképp nem játszom meg magam, és mi több, telibe találtad az igazságot: Igen én se vagyok tiszta ember, és nem születtem szentnek, igaz.

Am ki állított be téged szemétnek, mikor linkeltelek a moderátori topikba ?
Gyenge alapon áll ez az egész részedrõl...

A sültgalambot meg nem várom, de pm-ben már válaszoltam is arra hogy miért kértelek meg képek javítására, miközben van amit én is megtudok csinálni.

A vitát veled viszont én itt befejeztem, részemrõl kimaradnák a "jól megmondom én a magamét" klubbol, de ha nem nagy kérés ti is hagyjátok abba, vagy folytassatok privátban !

Bruk
Hát itt logókovácsok dolgoznak és én nem vagyok az. Meg valami vita volt itt régebben, na de mind1, valahol olvastam..vagy félreértettem. 😄

a flém pedig ismét hungarytól indult, én csak beírtam egy szót, amit helytelenül írt (lásd #84090), erre leszerencsételnezett. értelmi szintje megvan.
ki mondta ezt a hülyeséget, hogy nem?
Bruk
Ok.
#84137 Úgy tudom hogy nem, de ezt most megszegtem ezért bocsi. 😊

Bruk
bocsi..
3. ez akart lenni:

itt mindenki csinálhat logot 😊
szerintem maradj csöndben.
azért, mert ide írom, még neked nem kell beleszólni, mert továbbra sincs közöd hozzá. röhögj egy jót, ha akarsz, de a kommentálásod nem érdekel. privátozni nyomorékokkal nem szoktam. az meg, hogy engem ki pártol, magasról leszarom, senkitõl nem kértem, hogy védjen meg, nincs rá szükségem.
gondolom erre nem emlékszel, meghogy lecigányozod balát, stb.. ezek alapján pedig kurvára megjátszod magad. ja, és nem kell pm-ben kéregetned a tdu-s képeket, mert nem fogom neked megcsinálni ezek után, hogy köpsz, meg engem állítasz be a szarszemétnek. és úgy látom, hogy megtudod magad is csináéni, ha nagyon akarod, a sültgalambot ne várd a szádba senkitõl.
Máté94
Mert?Ha ti nem mondjátok neki akkor mjad én.Ennyi.
Máté94
Ezt a topicot is nem ártana zárni!
Bruk
Bocsi hogy most elkészítettem, nem lesz túl sok ilyen alkalom csak ehhez most volt kedvem.

Ha esetleg gond, akkor sajnálom.

RS
Valakinek az tetszik. És itt olyan logót kér az illetõ amilyen neki tetszik. Az már megint más hogy megcsinálják-e neki vagy nem.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

A folytonos vitátokat egyelõre nem pm-ben, hanem itt rendezitek a topikban, tehát publikus. Ha a ti dolgotok, és felháborodsz azon hogy más is bele mer szólni, miért nem privátban rendezitek ? Elhiszem hogy sokan pártolnak, és úgy jobb a másikkal szócsatázni, de erre is ott a gumiszoba, ott úgy lehet egymást anyázni, ahogy akarjátok ! Másrészt nem szokásom megjátszani magam, fejtsd ki bõvebben az utolsó mondatot !

csipa94
Valaki megcsinálja?
Plz!<#nemtudom><#wave>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

azért ne szólj bele, mert nem a te dolgot, az ilyet pedig rühellem. nem kell megjátszanod a jófiút, mert nem vagy az.
Redbull756

??

Én állt. minden nap benézek ide, spontán mert érdekelnek a különbözõ logók, másrészt gyakorlom a ps-t és ha elég tudásom lesz, talán beállok én is logót készíteni. És ha már rendszeresen látogatóm a topikot, miért nem szóljak hozzá a témához... Privátban is elintézhetitek, senkit se zavarna a szó szót követõ nyálazás.

Matt07
elõször írtál ebbe a topikba úgy h ne próbáld meg azokat osztani akik évek óta itt vannak ,köszibye

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Ja és majdnem mind ebben a hónapban regisztrált <#hehe>

Csak az ETS és mezõgazdasági topicos jár ide kéregetni... <#wow3>

Szabcsa
oksa köszi szépen nagyon jó lett!!!!!!!!!!!!!!!!

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

takysoft
már megint mennyi teherautó meg traktor van itt. nem unjátok?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Képen meg nem élesítek mer úgy már csúnya lenne ez így jó!Olyan mintha grafittal lenne csinálva.

amit most beírtál, az sem érdekel senkit.
Szabcsa
bazzd menjetek már másik topikba mert kurvára senkit nem érdekel a ti vitázásotok<#mf1>

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

szerintem fehér legyen a betû, a körvonal meg fekete, úgy jobban látszana. és picit élesíthetnél a képen (csak egy jótanács😉)