Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis csirkékbõl nem fogsz látni semmit... nem hogy még a mellkasára betû!
itt a kep,a nevem mellete pedig ilyen betukkel:
Nagyon koszonom elore is!:) Semmi okosság :P
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Jó lenne egy új logó, így fél év múltán 😊
Ha valaki veszi a fáradtságot, akkor a következõ az elképzelésem:
Ezekre a csirkékre legyen az ráírva, hogy GTI, ugyanebben a színben és hasonló betûtípussal, esetleg valamilyen animáció is lehetne rajta.
Elõre is köszönöm!
nekem sincs veled problémám, viszont ez nem eszmecsere, hanem próbálod rámerõszakolni az "igazad", pedig szerintem egyáltalán nincs igazad.
na de hagyjuk abba, ha valami van, pm. offnak vége részemrõl.
Mellékesen nincs problémám veled, csak idõnként kell egy ilyen eszmecsere, a dolgok tisztázása érdekében.
még mindig nem értetted meg, amit írtam.. olvasd el mégegyszer a #84149 hsz 2. mondatát és most értelmezd is. ha annyiból állna az egész topik, nem lenne duma, nem lenne mit olvasni! és az lenne A REND.
Második részben felvetett felháborodást megértem, viszont ez a topik, nem csak a logókovácsoké, hanem az átlagos fórumozóké is ! Vannak akik a kéréseiken kívül olvassák is a topikot rendszeresen, és szeretnék ha rend lenne.
nem alád akarok ásni, csak szembesítelek egy hsz-eddel.
én is unom, hogy egy bizonyos személy miatt van itt flém mindig, de ha visszaolvasol, látod, most is hogy indult a dolog. az pedig, hogy senki nem tesz semmit, nem az én hibám, de NEM azoknak a fórumozóknak kellene köpni, okoskodni, akik csak logot ide KÉRNI járnak és nem csinálni (okoskodhatsz, de az összes "logokovácsnak" ez a véleménye). elsõ 2 mondatomban az indok. remélem, hogy most már megérted, nem kell feleslegesen hõsködni itt, annak a bizonyos személynek meg flémelni.
Nem a fagyi nyalt vissza, te próbálsz alám ásni, fölöslegesen. Más példát még feltudsz hozni ellenem, valamit ami nem éppen 2-3 hónapos múltra tekint vissza ?
A logókovácsok állt. (tisztelet a kivételnek) élvezik az itt lévõ helyzetet, értelemszerûen egyik se fog tenni a rend érdekében, a HG nem nagyon szokott itt rendet rakni, a moderátorok meg nem éppen aktívak az utóbbi idõben. Végezetül maradnak a forumozók, akit esetleg zavar a fölösleges eszmecsere. Még valami ?
Szépek lettek!<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
"a vélemény olyna, mint a segglyuk. mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra." - gondolom ismered.
nem engem linkeltél, hanem Mattet, de neki köze nem volt az egészhez, úgyhogy spec ezt nem értem. de lényegtelen, többet nem kell köpni, majd a logokovácsok/hg/modik elintézik, ha baj van, htx.
nem tudom ,miért vagy odáig ezzel a folytassátok privátban dologgal, hisz most te is itt írogatsz. saját magadnak mondasz ellent, nevetséges😊
Am ki állított be téged szemétnek, mikor linkeltelek a moderátori topikba ?
Gyenge alapon áll ez az egész részedrõl...
A sültgalambot meg nem várom, de pm-ben már válaszoltam is arra hogy miért kértelek meg képek javítására, miközben van amit én is megtudok csinálni.
A vitát veled viszont én itt befejeztem, részemrõl kimaradnák a "jól megmondom én a magamét" klubbol, de ha nem nagy kérés ti is hagyjátok abba, vagy folytassatok privátban !
gondolom erre nem emlékszel, meghogy lecigányozod balát, stb.. ezek alapján pedig kurvára megjátszod magad. ja, és nem kell pm-ben kéregetned a tdu-s képeket, mert nem fogom neked megcsinálni ezek után, hogy köpsz, meg engem állítasz be a szarszemétnek. és úgy látom, hogy megtudod magad is csináéni, ha nagyon akarod, a sültgalambot ne várd a szádba senkitõl.
Ha esetleg gond, akkor sajnálom.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Plz!<#nemtudom>#nemtudom><#wave>#wave>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Képen meg nem élesítek mer úgy már csúnya lenne ez így jó!Olyan mintha grafittal lenne csinálva.
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)