Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
#84511:
Nehéz megérteni, hogy azt a reget nem használom többé? Amúgy meg az sincs bannolva, ezért nem is megkerülés.
+ Felfoghatod végre, hogy nem vagyok csabika...
Idióta.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
attól, hogy most animált logom van, még nem szeretem
kb 2 hétig
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
persze nem azokat amik 2 kép között váltanak, meg villognak, meg minden szar, hanem van rajtuk valami szép stílusos animáció.
mint pl azon, amit most használok
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Valami kép, elképzelés?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha valakit szépen megkérek csinál ide sg-re egy logot nekem?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
#84482: Semmiség 😊
\"If in doubt, flat out!\"
ramy mér vagy te ilyen antiszoc?:/ régen jobb arc voltál
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

<#wilting>#wilting>
3.dikat nem találom bezzeg ilyen paraszt munkát elválaltok:'D
valami rosszat tedtem_?:'D hogy diszkrimináció van?😄
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Az alábbi képbõl szeretnék hasonló logót, mint ami most van. Az alsó képen kijelölt pirossal kijelölt részbõl. Átmenettel, a kékkel kijelölt rész villogjon, ahogy a mostani logón.
Elõre is nagyon köszönöm!

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/