Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kisebbe a logókat!
Egy logót szeretnék kérni ezen 2 kép felhasználásával.Bocs,hogy nem URL beszúrásával csinálom,de hála az SG fantasztikus biztonsági intézkedéseinek,ez a funkció még nem áll rendelkezésemre...<#buck>#buck>
1., http://imagerz.com/QFdCWVxRAVQ
2., http://imagerz.com/QFdCWVxRAVU
Az elsõ kép legyen bal oldalt a másik kép értelemszerûen a másik (jobb) oldalon. 😄 a két kép között a szín és a háttér menjen át pirosból fehérbe (jobbról balra)
A két kép közti teret pedig töltse ki egy "O'Blum" felirat,ami neoncsõhöz hasonlóan világít. Remélem nem túl bonyolult a kérésem,ha mégis az,akkor szóljatok és átvariálom valahogy vagy ti alakítsátok át....a lényeg,hogy faszán nézzen ki! Elõre is köszi! 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
úgy kellene hogy eltünik a modern warfare 2 felírat és kiírja hogy SZABI valami jó "katonás" betûtípussal fehérben.Elõre is köszi!
I met God. She's black
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Acer Aspire one
:) Semmi okosság :P
Nekem van egy alap alien fejem látszik is logómon, de szeretnék valami extrát vele. Szerintetek ??
Thx mindenkinek,elmentettem az összeset😄.Majd havonta váltogatom.<#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
szeretnék egy subarus témát valami atom durvát, amolyan wrc-set ugy hogy mindent bele ja és ennek a lámpája nagyon bejön
szóval zsír lenne ha bennelenne😄
ja és elõre is kösz
respect*
Acer Aspire one
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Csak ha valaki egyszerût kér, akkor lefestem a hátteret olyan színûre amilyet kért, és ráírom a nevet random betûtípussal.<#wink>#wink>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
?<#conf>#conf>
<#nemtudom>#nemtudom>