Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ennyire nehéz ( sajnos nem tudtam ) akkor nem kell mozgósra, csak ha valaki késztetést érez rá 😊
Semmi probléma!
Én kérek elnézést!Megkezdõdött a suli fáradt és ingerült vagyok.Valaki lesz olyan ügyes és rávarázsolja neked mozgóba a logóra azt a képet remélem!
Én kérek elnézést!Megkezdõdött a suli fáradt és ingerült vagyok.Valaki lesz olyan ügyes és rávarázsolja neked mozgóba a logóra azt a képet remélem!
?
nem értek a képszerkesztéshez, nem tudom mit lehet megcsinálni és mit nem.
láttam már jó pár logót ami itt készült, azért gondoltam, hogy meg lehet oldani, hogy a logón ott legyen pl bal szélen a fej rész, a gifbõl, mellette pedig a név. elnézést kérek akkor.
láttam már jó pár logót ami itt készült, azért gondoltam, hogy meg lehet oldani, hogy a logón ott legyen pl bal szélen a fej rész, a gifbõl, mellette pedig a név. elnézést kérek akkor.
És szerinted egy ilyen képet hogy tegyünk rá neked egy 120x20-as csíkra úgy hogy lásd is hogy mi van rajta plusz mozogjon is az arcán a minta?
Gondolkozz már kicsit!
Gondolkozz már kicsit!
kérnék egy logót!
-120*20pixel
Ebbõl a képbõl úgy hogy bizonyos idõközönként kiírja hogy nonicks
(vagyis elöszõr ez a kép aztán nonicks fekete hátteren)(de valami ilyesmi zöld színben ja és a noNicks az N betû sárga legyen😄 mint a képen a 2-es😊
KÉP!
-120*20pixel
Ebbõl a képbõl úgy hogy bizonyos idõközönként kiírja hogy nonicks
(vagyis elöszõr ez a kép aztán nonicks fekete hátteren)(de valami ilyesmi zöld színben ja és a noNicks az N betû sárga legyen😄 mint a képen a 2-es😊
KÉP!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
http://www.costumzee.com/view/wp-content/uploads/2009/03/rorschach.gif
itt egy másik kép, bár az az igazság, örülnék annak, ha a maszkon mozogna a minta <#rolleyes>#rolleyes>
itt egy másik kép, bár az az igazság, örülnék annak, ha a maszkon mozogna a minta <#rolleyes>#rolleyes>
Ha esetleg egy másik képet linkelnél ami nem mozgó akkor csinálnék neked logót. Bár lehet már valaki készíti neked. 😊
Semmiképpen nem tudod az egészet szépen belepréselni. Azt tudod csinálni hogy méretezed, aztán amelyik rész kell neked azt kijelölöd majd kivágod és végül beilleszted a 120*20-as képre.
Sziasztok!
én is szeretnék kérni egy logót 😊
Ha megoldható, legyen rajta a név, és valahogy ebbõl a képbõl
a fej rész.
nagyon szépen köszönöm elõre is
én is szeretnék kérni egy logót 😊
Ha megoldható, legyen rajta a név, és valahogy ebbõl a képbõl
a fej rész.
nagyon szépen köszönöm elõre is
Sziasztok Mesteremberek!
Szeretnék kérni egy logót tölletek.
120*20as kellene.
A felirat Straniero legyen, ami átvált Arsenal-ra és legyen benne egy Arsenal logó.
Ha lehet akkor valami mozgó legyen animációval.
A hátteret rátok bízom, úgyis ti tudjátok mi illik majd hozzá.
Elõre is nagyon köszönöm és további szép napot mindenkinek!
Szeretnék kérni egy logót tölletek.
120*20as kellene.
A felirat Straniero legyen, ami átvált Arsenal-ra és legyen benne egy Arsenal logó.
Ha lehet akkor valami mozgó legyen animációval.
A hátteret rátok bízom, úgyis ti tudjátok mi illik majd hozzá.
Elõre is nagyon köszönöm és további szép napot mindenkinek!
bocs már hogy ide írok de a photoshop topik annyira kihalt hogy 2 napja írtam de senki sem választól na szóval egy kérdésem lennne egy akár 1024es képböl hogyan csinálhatok 120x20ast mert eddig amiket csináltam annyira távolinak és elmosódottnak látszott meg miegymás rossz minõség hogy az valami szörnyü és mások psel pedig oylan szépen lekicsinyitik a képeket hogy ezt hogy lehetne megoldani? guugle sajnos ilyenekben nem segített
Ha címerek még ennél kisebbek lesznek ennyit sem fogsz látni belõle.. Aztán még rápréselni hogy "Kovács Ákos" ....
Nem javítanád? Légyszíves!
Akkoriban C2D E8400-nak árkategóriájában nem igen volt ellenfele. Ha most vennék gépet,akkor Phenom2 ofkorz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szintúgy <#idiota>#idiota>
nekem az AMD procim és ATI kártyám van nforce-os SLI-s alaplapban😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
legjobb<#hehe>#hehe>
Neked is fasza lógód van...
Ati&intelXD
szép párosítás😄
Ati&intelXD
szép párosítás😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Bocsánat, elfelejtettem ezt.
És ezt szerinted a kis ujjacskámból szopkodjam ki vagy hogy gondoltad?
Oké akkor megcsinálod magadnak <#idiota>#idiota>
Jó lett, csak a címerek méretét kellene egy kicsit kissebbíteni, hogy jobban látszódjanak. A felirat pedig Kovács Ákos legyen.
Hát ilyen kép volt... ezt tudtam kihozni belõle 😊
ebbõl kb semmi nem látszik 😄 de ez nem a te hibád
?
Váltogatást nem tudtam megcsinálni mert úgy túl nagy lesz a mérete!
Váltogatást nem tudtam megcsinálni mert úgy túl nagy lesz a mérete!
esetleg kérhetnél más képekbõl. ezekbõl 90%, h nem fogsz logot kapni
nem kell 😄
Akkor Én kérek elnézést.
felesleges
1. Lecke:
Ha új társaságba kerülsz és még az is szándékodban áll,hogy kommunikálsz más felekkel akkor elõször is KÖSZÖNJ! Sokkal szimpatikusabbnak fogsz tûnni....<#wink>#wink>
Ha új társaságba kerülsz és még az is szándékodban áll,hogy kommunikálsz más felekkel akkor elõször is KÖSZÖNJ! Sokkal szimpatikusabbnak fogsz tûnni....<#wink>#wink>
Én is szeretnék kérni egyet:
háttér: http://kepupload.ke.funpic.org/images/aup60xezugi7wjlhoci5.jpg
errõl a címerek: http://galeria.lesence.info/themes/classic/images/site_logo.png
Ha lehet, akkor a mostanim és ez váltogassák egymást bizonyos idõközönként. Segítségeteket elõre is köszönöm!
háttér: http://kepupload.ke.funpic.org/images/aup60xezugi7wjlhoci5.jpg
errõl a címerek: http://galeria.lesence.info/themes/classic/images/site_logo.png
Ha lehet, akkor a mostanim és ez váltogassák egymást bizonyos idõközönként. Segítségeteket elõre is köszönöm!
nincs mit
Pedig jó is az!
?