Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
átirányít a thesoccerblog.org-ra
<#worship>#worship>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Amúgy köszi.
amit beleraksz, azt a c:\Users\*\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CS4\ mappába rakja, nekem vista-win7-en itt van, de vmi ilyet keress. csak azt kell átmásolnod vhova, aztán visszarakni és kész
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
én mindig lementem a ps cuccaimat meg a fontokat
Még nem sikerült beszereznem ezt a betûtípust, most volt windows reset és ps-be szinte semmi cuccom nincs még.
Szeretném megkérni a kedvenc logókovácsnõmet meg társait,hogy készítsenek nekem egy 120*20-as logó pontosan ugyan olyan stílusút mint a mostani.Azt hiszem legyen benne keret,a mostani betû tipussal,és azt hiszem,hogy legyen userbar-os.Köszönöm!
UI.:Kettõ képet adok mert nem tudtam eldönteni melyik legyen.Köszönöm még egyszer!

SMS:89574
?találtam egy ilyen tuti kis topicot
na akkor kérhetek én is egy logót? 😊
nekem olyan kéne hogy ott van a nevem hogy shineddark és egy fény elhalad mögötte balról jobbra és igy megvilágítja azt
tudjátok igy beárnyékolja 😊
vagy ha ez túl nagy kérés lenne akkor egy olyasmit kérek mint a #85366 hozzászólónak van csak nagyobba és az én vevemmel és ugyanigy rezegjen
elõre is köszi logókovácsok 😊
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
Ha valakinek van ideje, összedobhatna nekem egy új logót 😊 Egy animált cuccot szertnék,a nevem (Huni) legyen rajta, valamint a Real Madrid is jelenjen meg valamilyen formában 😊
nem bolygó az, csak egy textúra, pl. ilyen
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com