Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Maffiozo : Farkasnor lvl:37 Tel: 98714\"A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.\" :)
Maffiozo : Farkasnor lvl:37 Tel: 98714\"A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.\" :)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
#85473: elfelejtettem odaírni, hogy ez nem tûz, hanem mint a hányás 😊
120x20 as logót szeretnék a következõ képbõl:
A képbõl csak a szemeket kérném a logó elejére,név nem kell utánna csak valahogy legyen átmenet a kék fejlécbe vagy nem tudom hogy hivjákba😊
elöre is köszi a fáradozást!
██

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Nem feltétlenül értek ezzel egyet, de itt is ezt történt. Amúgy részben igaza van mindkét félnek, nem idevaló volt a dolog ki is van emelve, de viszont érthetõ hogy ide írta.. 😊
Szerintem ezen kár vitatkozni.
mind1, hagyjuk a témát
(tudom, hogy ez a logómûhely, de itt van aktivitás)
oda is betette, nyilván azt akarta hogy minél hamarabb készüljön banner, és hogy legyen mibõl választani.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
10 éves az SG
Arra godoltam, hogy rá kéne csempészni azoknak a nick-jét (vagy nevét, ha nincs más), akik valaha (vagy most is) sokat tettek ezért a fórumért, pl. St, Borg, a fõszerk úr stb.-stb.! De ti tudjátok, ti vagytok a maestro-k nem akarlak befolyásolni benneteket az alkotási folyamatban!!!
Valamék ottani modival be is lehetne tetetni a bannert a totyik fejébe!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hasonló mint Ramyé hogy a képekrõl csak a fejek látszanak...
ez a két kép kellene
ez az egyik oldalon:
és a másik felére:
a nevemet a két kép közé kéne tenni... azt h Petikeeh ha gondoljátok lehet animáció is a névben az nem fontos😊