Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétlem hogy valaki megfogja csinálni..
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Szeretnék kérni egy 120*20-as logót.
http://www.teaminferno.hu/pic/ava_hu.jpg
Ez lenne a háttér, a felirat Mike lenne ezzel a betûtípussal. (abaddon)
Köszi!
Szép reggelt. Szeretnék kérni a képbõl egy lógót.Úgy hogy villogjon a szeme. elõre is köszönöm
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
megpróbálkozom vele
aztán karácsonyig egy szót se! 😄DD
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ezt a képet szeretném egyszer bronz színûben és egyszer ezüst színûben is 😊
ha valaki megtudja csinálni,hogy e két színben is meglegyen nekem akkor megköszönöm és még1szer bocsi ,hogy a témától eltértem!
#85916 amikor elmented gifbe akkor tudod átírni itt
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem tudná valaki mondani hogyan is lehet színt kivenni a logóból?
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Ez legyen az alapkép!
Azt a középsõ szöveget szedjétek ki onnan ofkorz. 😄
Az ncore logóból csak az a bal oldali X jel maradjon meg,az ncore felirat helyére pedig a nevem (Blum),ugyanazzal a betûtípussal. A háttér maradhat ugyanez. Esetleg ha a nevemre valami csillanós effektet lehetne tenni az jó lenne,ha nem,az sem baj.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Én csak a Photoshop-ban található animálási módszert szoktam alkalmazni mivel hogy csak ezt ismerem!
ja és még1szer kössz a készítõnek (és javítónak) is 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
?Szeretnék kérni egy 120X20-as logót.
Ebbõl a képbõl (nem fontos az egész "gömb" benne legyen, ha úgy jobb), és a nevemet ilyen betûtípussal. Az elhelyezést a készítõre bíznám.
Esetleg megoldható, hogy a betûk is valami hasonló effektel vibráljanak?
Elõre is köszi a segítséget!😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
kössz!
19,6 KB (20 123 bájt)
klikk a file-ra majd tulajdonságok
123 bájton múlik a logóm 😞
nem jó 😞

<#kuss>#kuss>