Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
jo, felfogtam, már leírtam...
nem igazán, nem vezetek róla naptárat...
csak annak tudom a dátumát, amit én csinálok
2 hete kaptad kb, vagy annyi se, de majd rami megnézi, õ sztem tudja.

PJack
ingerenciája 😄DDD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

kifli
jajo 😊
nemtom mikor kaptam ezt a logot 😊
de ha valakienk mégis van ingerenciája hozzá akkor nekiállhat 😄
max jövök megint a hónap leteltével 😛
kazai21
Banner 4.

Egyébként is õ az én nõm.<#hehe>

Mi equipo favorito: Real Madrid

kifli

ebbõl kaphatok logót?
a nevem valami animációval jelenjen meg aztán tûnjön el, hogy a kép látható legyen 😊
esetleg a kép is lehet animálva (lehet olyan mint a mostani, csak nem föntrõl le, hanem balról jobbra, ahogy jobban kijön 😊)
Üdv!

Szeretnék kérni egy logot, 120x20-as méretben. Ezt az úriembert szeretném a logoba, és egy kicsit legyen a logo széle összemosódva ezzel a kék fejléccel. Remélem megoldható, nagyon megköszönném.

Hali , szeretnék egy logót , a logóra az legyen ráírva h Zritya GTA IV stílusú betû kel ha lehet, alapja pedig sg fejléc szín legyen.
Köszönöm.

Ezt szerintem gondold át még1x !

gamespoton pl. 8.5-ös osztályzatot kapott, igen, tényleg nagyon szar...
Terensz
Így van. Pedig elég vacak játék <#eplus2>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Morphin
hi
kértem pár napja egy "késes" logót, de senki nem reagált...így hát kerestem képet...
1.
2.
szval olyasmire gondoltam, hogy a nevem a pengén van(mind1 hogy a kés melyik oldal felé néz), vmi kis effekt vagy ilyesmi lehet...esetleg a lila szín vhogy belecsempészve...ne legyen ázsiai feeling mint a mostaniban, minden mást a készítõ képzeletére bízok...köszi elõre is
<#worship>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Ben007
nem lehet mindig kamionos logót kérni <#hehe>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Matt07
omdzsí, l4d mánia :-c

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

angelslie
Ja csak hogy ugyanolyan jól látszik így is. De azért ne írjunk! <#wow2>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

elmondtam már számtalanszor, hogy világos háttérre ne írjunk világos színnel, nem igaz, h nem lehet megfogadni/megérteni
Sziasztok mivel nincs Ps em szeretnék kérni egy logót.

Ez a kéz mellet legyen za név hogy dishore l4 dead os írással és egy olyan animácíot kérnék rá hogy a nevemre mintha rá fröccsene egy kis vér ha megoldható elõre is köszönöm<#worship><#eljen>

Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6

angelslie
Ezt most tényleg nem kötekedésképpen mondom, de nekem tökéletesen olvasható és látszik, és ez így volt már pár másiknál is ahol szerintetek nem volt olvasható. Most nem értem, akkor az én monitorom túl világos vagy mi? <#fejvakaras>

District 9 <#eljen>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

PJack
ááhá ez gecijó, mekkora áá 😄 (Y)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Terensz
Nagyon köszi <#nyes>

<#eljen> ilyen lett!

LeWyTy
1-2 dolog lemaradt<#ravasz1>

De így is fasza lett köszi<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

berczely

berczely
?

Terensz
Sorry, nem vip lokóat kérek <#alien>

Terensz
Ahoy!!44 Szeretnék új logóat, ilyesmit:

csak ne ez az elcsépelt felirat legyen, hanem ugyanezzel a betûtípussal ez:

"BALNÉGYHALOTT".

A NÉGY legyen animálva, úgy láLYtosan. Az eNberek nem kellenek a háttérbe.

Köszi szépen!!!!4444444 <#gonosz1>

szerintem meg nem látszik rendesen a felirat
angelslie
Szerintem így jobban mutat

sztem a szöveg legyen fekete
berczely
Én ilyet csináltam:

LeWyTy
Inkább az utóbbi.De hagyuk...
Meg inkább megcsinálja valaki a logot amit kértem?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

<#idiota><#lama><#taps>

Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6

angelslie
Semmiség 😊

Usamen: Mert talán levan védetve?

Párszor láttalak már a fórumon, de egyszer nem nézett ki így az aláírásod... Az is lehet hogy én vagyok vak, sõt biztos.

Angelslie, istenkirálycsászár, köszönöm szépen!!!<#worship><#worship><#worship>

\"Jájj, drága csáládvédelmis kisásszony, há\' nehogymá mink legyünk a hibásak, mert a gyerek a kutya seggibe turkál! Ááá, a kutya a hibás, mer\' haggya, meg ugye a nagy szegínysíg...

Jim Morrison
xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CzUKi
amúgy jó lessz ez a kép vagy kell másik ??

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

morcosqtya
Látom már a legelején is voltak vicces kérések: :-DDDDD loool

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

CzUKi
nem mondtam azt csak láttam h senki nem irt ezért még gyors modositottam 😄

másfél óra kikúrt nagy várakozás volt, ugye? <#wow3>
CzUKi
akk ez jobb ?? XD hamár nem o a másik ?? XD

CzUKi
bocs a varjálásértde látom hogy nem csinálja senki ezért egy változtatást kérnék ez a kamion kéne háttérnek

kazai21
Jobb kép nincs?

Mi equipo favorito: Real Madrid

CzUKi
nem tom mé nem teszi be feltettem máshova rem jo lessz és bocsesz

CzUKi
nálam nem adja be a képet :/ dobom még 1 szer

CzUKi
Sziasztok logókovácsok szeretnék egy új logót kérni tõletek normál méretû kéne és egy ksmion legyen a háttér ha lehet akkor csak a kamion láccódjon a pótnak nem muszály végig benne lennie csak ameddig belefér és elõszõr csak a kamion láccodjon utána halványuljon el és valamien animációval jöjjön be ez a név hogy czuki a betûtípust és a színt rátokbízom elõre is köszönöm ha valami nem világos vagy nem lehet megvalósítani akkor szojjatok
a kép a kamionról

LeWyTy
PLZ valaki.

LeWyTy
Már lassan 1 éve ilyen<#vigyor2>

berczely
Bocsánat!
Én semmi rossz indulatot nem vélek felfedezni a hozzászólásiadban inkább én fogalmazom meg a válaszaim hülyén!<#smile>
Értem én hogy segítõ szándékkal írsz nekem és én ezt köszönöm is!

Jöhet jó és rossz vélemény is mindkettõ építõ jellegû lehet!