Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak annak tudom a dátumát, amit én csinálok
nemtom mikor kaptam ezt a logot 😊
de ha valakienk mégis van ingerenciája hozzá akkor nekiállhat 😄
max jövök megint a hónap leteltével 😛
ebbõl kaphatok logót?
a nevem valami animációval jelenjen meg aztán tûnjön el, hogy a kép látható legyen 😊
esetleg a kép is lehet animálva (lehet olyan mint a mostani, csak nem föntrõl le, hanem balról jobbra, ahogy jobban kijön 😊)
Szeretnék kérni egy logot, 120x20-as méretben. Ezt az úriembert szeretném a logoba, és egy kicsit legyen a logo széle összemosódva ezzel a kék fejléccel. Remélem megoldható, nagyon megköszönném.
Köszönöm.
kértem pár napja egy "késes" logót, de senki nem reagált...így hát kerestem képet...
1.
2.
szval olyasmire gondoltam, hogy a nevem a pengén van(mind1 hogy a kés melyik oldal felé néz), vmi kis effekt vagy ilyesmi lehet...esetleg a lila szín vhogy belecsempészve...ne legyen ázsiai feeling mint a mostaniban, minden mást a készítõ képzeletére bízok...köszi elõre is
<#worship>#worship>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Ez a kéz mellet legyen za név hogy dishore l4 dead os írással és egy olyan animácíot kérnék rá hogy a nevemre mintha rá fröccsene egy kis vér ha megoldható elõre is köszönöm<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
District 9 <#eljen>#eljen>
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#eljen>#eljen> ilyen lett!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
De így is fasza lett köszi<#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
csak ne ez az elcsépelt felirat legyen, hanem ugyanezzel a betûtípussal ez:
"BALNÉGYHALOTT".
A NÉGY legyen animálva, úgy láLYtosan. Az eNberek nem kellenek a háttérbe.
Köszi szépen!!!!4444444 <#gonosz1>#gonosz1>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Meg inkább megcsinálja valaki a logot amit kértem?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
Usamen: Mert talán levan védetve?
\"Jájj, drága csáládvédelmis kisásszony, há\' nehogymá mink legyünk a hibásak, mert a gyerek a kutya seggibe turkál! Ááá, a kutya a hibás, mer\' haggya, meg ugye a nagy szegínysíg...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

a kép a kamionról