Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki lentebb tud venni a méretébõl az tegye már meg mert én nem értek hozzá!
És egy ojan animácioval hogy hull a ho...
Köszönöm elõre is.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
Pontosan ilyenre gondoltam!
Am nincs ViP-em elírtam véletlenül a méretet.(ezt is most vettem észre)
1000* THX
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A mérete:150x25 legyen.
A logon essen a ho és az egyik sarokban legyen oda irva fehérrel h CB:FERI.
elõre is köszi
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
#87364 igen ismerõs nekem is volt már pár iylen élményem hogy hülyébbnél hülyébb neveket találtak ki xD
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
(sry az offért)
ON
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Olyat szertnék hogy, a TippmiX logója legyen és a nevem.
Ilyen 2 "oldalas' logót szeretnék, az egyik oldalán a Tippmix logója, a msáik oldalán a nevem legyen ugyan olyan stílusú felirattal mint a tippmix logón van a felirat.
Hasonlót mint PttM Fan é, csak tippmixesben.
Kép:Tippmix Logo
Név: RoleeX
A nevemben az X a TippmiX-es legyen.
köszi.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
A képeket meg ezeket rátok bízom szerepeljen benne a nevem:psyho
és a game:COD4
szoval bizom bennetek😊
Elõre is köszönöm<#pias>#pias>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Azt viszont megsúgom hogy 1-2 napig itt nagy békesség lesz, most usamen a szemétláda, de viszont mikor ez a dolog leülepszik, felbomlik a most itt hírtelen összeverõdött közösség. Folytatódni fog az itt már amúgy is rendszeressé vált flamelés, és a viták sokasága, veled a középpontban. A topik továbbra se arról fog szólni, amirõl szólnia kell. Aquir is csak az utóbbi egy-két napban volt itt aktív.
Na szoszi.
Abban igazat adok hogy diszkréten anyázással kezdtem, viszont te is, én is, a saját igazunkat erõltetjük. Fölösleges ! Jópár hsz kéne még ahhoz hogy veled megállapodásra jussak.
Akkor nyugodt szívvel írom: <#levele>#levele>
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
az a baj, hogy nem azt látod, ami van, hanem amit látni akarsz 😊
most is magadat fényezed, milyen menõ vagy, de ki a túrót érdekel ez? ennek ellenére igen furcsa, hogy te mindig itt vagy, te mindig mindenre válaszolsz és akkor is belekötsz a másikba, mikor senki egy kurva szót nem intézett hozzád. ezt nevezik feltûnési viszketegségnek
mikor osztom az észt az vagy azért van, mert hülyeséget ír/okoskodik az illetõ. nem azért, mert valakivel egy másik topikban összevesztem és akkor most épp itt elcsíptem és megmutatom, hogy énvagyok a jani és visszadumálok neki (hiába mutatod, hogy mekkora mûveltatyaúristen vagy, anyázással kezdted az egészet, szal fail)
ne keverjük már a szezont a fazonnal, mert én marhára nem azt csinálom, mint te, és én nem pofázni járok ide
pm-ezni ilyenekkel nem szoktam ;D
Am beletaláltál a lecsóba, igen sikeres vagyok a való életben.
Vannak haverok, barátok, családom, és pénzem ami nem sok de épp elég.
És mij érdekes hogy te mondod nekem hogy gyerekes. És tudod mit ! Elismerem, tényleg nem így kellett volna rendezni kiflivel, de így volt egyszerübb. Felvállalom, te viszont mikor osztod az észt egy-két 12 éves idiótának, és szólnak neked hogy talán nem kéne, fel vagy háborodva. Én vállalom hogy nem kellett volna.
Innentõl pm-ben folytassuk. Nem kötelezõ !
személyeskedsz, lehülyézed, sértegeted a többieket, te képzeled magad hûdegeciokosnak, közben pedig egyáltalán nem vagy az, ez már nevetséges, amit lemûvelsz
kiflivel való problémáidnak különben sem itt van a helye, ha annyira okos lennél, akkor nem itt intéznéd el
te állandóan a való életrõl beszélsz😄 annyira röhejes, de komolyan. biztos mocskosmód tapasztalt és sikeres lehetsz a való életben😄 de érdekes, hogy egész nap itt 'jártatod a szád', egyfolytában tolod a hülye dumádat (amire mellesleg senki az ég egy adta világon nem kíváncsi, fõleg nem itt) és akkor te vagy nagyra magaddal. te azt élvezed, hogyha tied az utolsó szó és te vagy a középpontban, ez roppant mód gyerekes, észrevehetnéd magad
és igen, NE REAGÁLJ 😄
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Új logó by: berczely (Y)
Ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy 120x20-as méretû logót.
Csak annyit szeretnék, h ilyen télies hangulata legyen, legyen rajta lassú hóesés meg egy kis hó néhol, ha nem sikerül az nembaj, meg még az legyen ráírva, h "Csumpi".Röviden ennyi.Nagyonszépenköszönöm
Üdv:Csumpi
Jamaica a Jamaicaiaké.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Új logó by: berczely (Y)

?
?
javított
?