Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
amúgy az én ötletemmel foglalkozik valaki? csak kérdem, hogy nézzem e a topikot.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

kazai21
Tudom,de ezt én sem tudom:L

Valahogy rá szoktam,hogy a nevel mellé is pontot teszek.

Mi equipo favorito: Real Madrid

te miért teszel mindig pontot a nevek végére? azt a mondat végére szokás.
kazai21

??

Sziasztok!
Lehetne ebböl a 2 képbõl 1 logo-t készíteni?
kép1,kép2

Szuper lenne ha azért jól látszódna a samurai és háttérnek v.mi jó kis színt kellene és szeretném ha esetleg a betük aranysárgák lennének esetleg a háttér aranysárga és a betü marad fekete?!.Nemtudom hogy nézne ki jobban:S
más ötlet is érdekel persze..
Animáció miatt sem ellenkeznék ha lehet még szolidan v.mi anim akkor az mehetne hozzá de ha nincs ötlet animra akkor nem kell.
Köszöntem szépen😊
Jah vip méretü és nevem nem kell rá!

★ 汤姆 李

imihaver
sziasztok!
nekem olyan kérdésem lenne hogy egy logoban a betûket azt hogy lehet megcsinálni hogy csak a betûk mozogjanak??

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

jungelharcos
? 😊

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

angelslie
😄DDDDDDDD<#idiota>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

jungelharcos
Sziasztok!
Megszeretnék kérni egy kedves logókovácsot h készítsen egy egyszerü de szép 120x20as logót.. Nem kell kamion legyen hátul a fantáziájára bízom az illetõnek a logót.. Annyit kérek h Jungelharcos vagy Harcoska legyen a logón.. S pillogjon vagy valami érdekeset csináljon..
Nagyon szépen köszönöm elõre is..
Hálás maradok.
Üdv.
Jungelharcos<#wave>

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

helo
szeretnék kérni 1 GAREX feliratú logót, ha lehet ehhez hasonló betûtipussal (mint amilyennel az AVATAR felirat van) és ha lehetséges, akkor a szöveg 2 oldalán elhelyezve ebbõl vagy ebbõl (amelyikkel könnyebben tudtok dolgozni) az állat fejét
elõre is köszönöm

degenerator
Üdvözletem.

Szeretnék egy új logót. Elképzeléseim:

Felülrõl beesne a nevem, oldalról pedig ezek, vagy ehhez hasonlók közül valamelyik elsöpörné.

színvilágban fekete, fehérre gondoltam, jól olvasható betûkkel.

elõre is köszönöm.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

somdav95
A nick pedig csak sima " somdav " legyen, köszi 😊

somdav95
Sziasztok, szeretnék kérni egy normál méretû logót. Fehér alapon, fekete betûkkel benne a nick-emmel. Betûtípust rátok bízom, elõre is köszönöm 😊

angelslie
Figyelj már ide, ezt 3x-ra írod be ide. Írj valami konkrétat már vagy befejezheted... Meg ez a "poénosan durva jellegü logót" is értelmes..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Imrusssss
Sziasztok tudok valakitõl kérni 150*25-ös méretû logót ami animációs, poénosan durva jellegû logót :S:S:S Elõre is köszönöm(ui.:nekem tökmindegy hogy mi lesz benne de rádbízom) Ja és legyen benne a nevem : Imrusssss

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

CzUKi
ha nem fér bele a merci jel akkor tök mindegy hogy mi lesz benne 😄😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

CzUKi
Hello logokovácsok mivel az elsõ kérésemet nem csináltátok meg ezért szeretnék kérni egy másik logót ebbõl a képbõl és körülbelül ugy legyen hogy a mercijel is kicsit láccódjon és a szélvédõben a cuccok is a név czuki és ha lehet akkor valami animációval köszi szépen
a kép :

de adok másikat is hogy tudjatok válogatni

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Bandee1987
Tökéletes! Köszönöm!

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Redbull756
Bandee1987
Tökéletes. Még 1 kérés. A Mclaren szöveget kihagynád belõle? Csak simán 2 oldalt legyen ott mclaren logo, a Mclaren felirat középre nem kell. És ígérem többet már nem zargatlak.

Köszönöm 😊

sdia96
*megcsinálná

Dya

sdia96
ezt
ezt a képet szeretném ha megyinálná valaki Dya név legyen rajta és a név rózsaszin legyen és ha lehet akk a háttérbe essen a hó köszi elõre is ^^"

Dya

Redbull756

??

nm
kgb12
Köszönöm szépen !<#worship>

Manchester United FC

lécci valaki erremá vagy 3 napja kértem

Bandee1987
Nem rossz, de kicsit sokáig mutatja a Mclaren logot, olyan érzést kelt, mintha mindkét csapatnak drukkolnék. Talán mégis jobb lenne, ha kiütné, ahogy az elõzõ logómban a ferrari logo a másikat és utána jönne be a Bandee felirat (ha lehet piros színnel). Maga a kiütés folyamata lehet hasonlóan lassú mint az elõzõmnél, hogy látszódjon, hogy mirõl van szó, és inkább a Ferrari logo látszódjon jóval hosszabban, mint a Mclaren.

Köszönöm és bocs, hogy ezzel zargatlak. 😊

Szobi30
fasza...köszi 😉

www.szobi.picturepush.com

Redbull756

??

Bandee1987
Üdv!

Már jópár éve nem kértem új logot, úgy látom elérkezett az idõ, hogy kicsit frissítve, modernizálva legyen.
A logóméret VIP legyen légyszi. (150x25)
A mostani logóm alapötlete jó, csak kicsit modernizálni kéne:
- A mclaren logo most fekete alappal van, ezt jó lenne ugyanúgy fehér alapon berakni, mint a ferrari logoét:
Segítségképp itt el Mclaren logo fehér alapon: klikk
Ferrari logo fehér alapon pedig itt: klikk

- Olyan ötletre gondoltam esetleg, hogy a két oldalsó mclaren logo látszik egy pár mp-ig, és utána a ferrari logo széttrancsírozza a mclaren logot, pl. mintha ráesne 3d-ben fentrõl (megjelenik baromi nagyban és egyre kisebb lesz). És amikor ráesik akkor esetleg szétfröccsen a Mclaren logo vére vagy vmi hasonló. (Persze ez az egész viszonylag gyorsan történik)

- Még annyi, hogy ezután a mészárlós rész után középre bejön vmilyen módon a nevem, az elõzõ szín jó, esetleg a betûtípus lehetne vmi faszább, de ne túl giccses.

Hát kicsit hosszúra nyúlt amit írni szerettem volna, elõre is köszi annak, aki megcsinálja a logomat 😊

csipa94
ezis jó lett,felváltva használom majd õket.
köszi szépen.

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Rubio
Nem pont ugyan ilyenre... Azért köszi, hogy próbálkoztál vele!

Nem tudom megcsinálni hogy a villámból jöjjön a neved! még kevés hozzá a tudásom. bocs Rubio!

Amúgy ilyenre gondoltál? Ha igen, akkor én ezt nem tudom megcsinálni.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Így jó?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szobi30
ja és azt ki hagytam, hogy azt kellene ráírni h szobi 😊

Szobi30
helósztok!
ebbõl szeretnék kérni egy normál méretõ logót:

ha megcsináljátok elõre is köszönöm!

@#87887:
@#87940:
csipa94
Wááá nagyon jó lett<#eljen>
Köszi szépen!<#worship>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

kazai21

??

3 kép
csipa94
Estét.
Ebbõl szeretnék egy logot.
Névnek .:Tibike.
köszi elõre is.üdv!

Rubio
Mivel én nem tudom megcsinálni, ezért érdeklõdéssel várom...

Matthew Baker
nem értek hozzá de szerintem arra gondolt hogy két darab képbõl készítette bocs ha tévedek

Új logó by: berczely (Y)

számolás nem nagyon megy, ez 9 képkocka :|
mert csak 2 kép 😄

#87933: Most lett jó a PS CS4-em szal még gyakni kell, de majd alkotok valamit holnap!

ez elég drogos hatású <#idiota>
ne utólagosan kérjetek már hóesést <#wow3>
Rubio
Végülis igen, csak egy kicsit gyorsnak tûnnek a villámok és a nevemet sem látom. bár alkotói szabadság van, de villámlás megállhatna egy idõre (2-3-4 mp) és utána a villámlás hozná elõ, világítaná meg a nevemet, vagy vele egyidõben az is kivilágosodna....

ilyen formában??

sjani1995
Üdv srácok a logómat valaki megcsinálná hóesésesre? Köszönöm elõre is!

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.