Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Valahogy rá szoktam,hogy a nevel mellé is pontot teszek.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Lehetne ebböl a 2 képbõl 1 logo-t készíteni?
kép1,kép2
Szuper lenne ha azért jól látszódna a samurai és háttérnek v.mi jó kis színt kellene és szeretném ha esetleg a betük aranysárgák lennének esetleg a háttér aranysárga és a betü marad fekete?!.Nemtudom hogy nézne ki jobban:S
más ötlet is érdekel persze..
Animáció miatt sem ellenkeznék ha lehet még szolidan v.mi anim akkor az mehetne hozzá de ha nincs ötlet animra akkor nem kell.
Köszöntem szépen😊
Jah vip méretü és nevem nem kell rá!
★ 汤姆 李
nekem olyan kérdésem lenne hogy egy logoban a betûket azt hogy lehet megcsinálni hogy csak a betûk mozogjanak??
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Megszeretnék kérni egy kedves logókovácsot h készítsen egy egyszerü de szép 120x20as logót.. Nem kell kamion legyen hátul a fantáziájára bízom az illetõnek a logót.. Annyit kérek h Jungelharcos vagy Harcoska legyen a logón.. S pillogjon vagy valami érdekeset csináljon..
Nagyon szépen köszönöm elõre is..
Hálás maradok.
Üdv.
Jungelharcos<#wave>#wave>
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Szeretnék egy új logót. Elképzeléseim:
Felülrõl beesne a nevem, oldalról pedig ezek, vagy ehhez hasonlók közül valamelyik elsöpörné.
színvilágban fekete, fehérre gondoltam, jól olvasható betûkkel.
elõre is köszönöm.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
a kép :
de adok másikat is hogy tudjatok válogatni

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Köszönöm 😊
ezt a képet szeretném ha megyinálná valaki Dya név legyen rajta és a név rózsaszin legyen és ha lehet akk a háttérbe essen a hó köszi elõre is ^^"
Dya
Köszönöm és bocs, hogy ezzel zargatlak. 😊
Már jópár éve nem kértem új logot, úgy látom elérkezett az idõ, hogy kicsit frissítve, modernizálva legyen.
A logóméret VIP legyen légyszi. (150x25)
A mostani logóm alapötlete jó, csak kicsit modernizálni kéne:
- A mclaren logo most fekete alappal van, ezt jó lenne ugyanúgy fehér alapon berakni, mint a ferrari logoét:
Segítségképp itt el Mclaren logo fehér alapon: klikk
Ferrari logo fehér alapon pedig itt: klikk
- Olyan ötletre gondoltam esetleg, hogy a két oldalsó mclaren logo látszik egy pár mp-ig, és utána a ferrari logo széttrancsírozza a mclaren logot, pl. mintha ráesne 3d-ben fentrõl (megjelenik baromi nagyban és egyre kisebb lesz). És amikor ráesik akkor esetleg szétfröccsen a Mclaren logo vére vagy vmi hasonló. (Persze ez az egész viszonylag gyorsan történik)
- Még annyi, hogy ezután a mészárlós rész után középre bejön vmilyen módon a nevem, az elõzõ szín jó, esetleg a betûtípus lehetne vmi faszább, de ne túl giccses.
Hát kicsit hosszúra nyúlt amit írni szerettem volna, elõre is köszi annak, aki megcsinálja a logomat 😊
köszi szépen.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Amúgy ilyenre gondoltál? Ha igen, akkor én ezt nem tudom megcsinálni.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ebbõl szeretnék kérni egy normál méretõ logót:
ha megcsináljátok elõre is köszönöm!
www.szobi.picturepush.com
@#87940:

Köszi szépen!<#worship>#worship>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Új logó by: berczely (Y)
#87933: Most lett jó a PS CS4-em szal még gyakni kell, de majd alkotok valamit holnap!