Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de tényleg, nem tökmindegy az neked?
szabii98
de tényleg honnan jött ez a Roland77?

I met God. She's black

Roland10
nekem is bejön.😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

RS
😊

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

russh12

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

Szép Estét All!
Szeretnék kérni egy 150*25-ös méretû logót ezzel a képpel:

Ha megoldható akkor villogjon a lámpa a nevemmel együtt,de ha lehet ne legyen túl gyors.A név pedig ez legyen: Szomszéd.Különleges formátumot nem akarok amit gondoltok hozzá.Elõre is nagyon szépen köszönöm!
További szép estét!

к.ιηтнуα.

Roland10
Hali szeretnék egy logót kérni ebböl a kamionból..
Scania
És a balalsó sarokba legyen oda írva hogy Roland77 ilyen stilusban.

Elöre is köszi ja és Vip méretben

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

popzu
popzu
jaoks😄neménvoltam😄

csak szólnék, hogy aki pm-ben kér logót vagy akármit, annak vissza se írok
LeWyTy
G-Lew

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Terensz
Valaki esetleg a #88008-at nem akarná véletlenül megcsinálni? <#alien>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

degenerator
#87970?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

RS
Van ilyen.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

somdav95
#87968-9 lécci, és a fehérbõl egy kis átmenet a fejléc kék színjéhez .. köszi 😊

russh12
sziasztok!
szertenék kérni egy logót!
méret: 150x25 legyen
kép:http://www.vivagoal.com/images/wallpapers/Audi_R8_8.jpg ez legyen de csak a kocsi legyen rajta ha lehet
és valami sötétebb szürke vagy fekete árnyalatot szertnék rá és a nevem "Mazsi" valami eltárõ úv zöld vagy piros vagy vmilyen kék szinnel legyen animálva ilyen "villám" szerüen hogy valahogy úgy mint piloss-é nem pont úgy de olyasmi mozgást szertnék nah... ennyi lenne 😄
elõre is köszi 😉
ha valaki megcsinálná akkor elõre is jómunkát neki 😉

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

popzu
#87991 LÉGYSZI VALAKI!

Rubio
sdia96
😊<#gonosz1><#vigyor2>

Dya

PJack
szívesen<#vigyor2>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
most akkor milyen név kell rá?

sdia96
áá köszönöm naon jó lett *o*

Dya

PJack

sdia96
87959es hozzászólás köszönöm

Dya

LeWyTy
jah és VIP-eset<#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

sdia96
tom ja levi xD

Dya

LeWyTy
Ha beírod a hozászólás számát lehet segít valaki.

Aprp. tudod ki vagyok?<#hehe><#idiota><#buck><#zavart1><#gonosz1>

LeWyTy
Csinálj mérgedben egyet nekem <#idiota>

Azzal a szürke hátérrel ami nekedvan.

Csak egy szimpla név kell rá valami hasonló stílussal:
És fasza animációval.
Pl mint a jelenlegi csak eltérõ szögekben(mintha valami hibás neoncsõ villogna)
Köszi elõre is.

sdia96
Csk érdeklõdni szeretnék a multkor kértem egy logót de még nincs kész?:S
(csk mert elég régen kértem)

Dya

PJack
bazmeg te aztán válogatós vagy :c

Ha lehet most keret nélkül. 😄
vadkamionos
#88036:Ezt megtudnád nekem csinálni?

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

RS
Köszi szépen, de lehetne egy kicsit nagyobb az RS felirat? 😊

hungary27
<#nemtudom>

RS
Ugyan ezt nem tudnád nekem megcsinálni úgy hogy a Kis-Tizedes helyett RS legyen?
Köszi szépen elõre is!

LeWyTy
ÉS ha lehet a szövegek különbözõ szögekben álljanak.

LeWyTy
Bocsi ilyen betûvel :S

LeWyTy
Hali.
Szeretnék egy vip logót.
Ehez a zöld háttárhez.
Ha lehet az Nevem Ilyen betûkkel és a jelenlegihez hasonlóan villogjon be hogy XBOX és kölön a 360 legyen benne (FEHÉREN)
Tehát /NEVEM---------XBOX--NEVEM--360--NEVEM/(mintha valami hibás neoncsõ villogna) xD
(((Olyasmi hatással mintha ki lenne vágva a zöldbõl, vagy fekete kerettel a betûknek.)))
De ha lehet szeretnék egy a jelenlegihez hasonló keretet neki.

KÖSZI.

Krszti1160
Köszi szépen 😊

#88090 tudom, csak nem akarok kérni logót hanem magam akarnák készíteni 1-et csak nem találok hozzá rendes képet :S
PJack

120x20 vagy olyan amilyen nem vip csak pls valaki csinálja meg nekem köszönöm

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

szia

ez megint nem az a topik
Krszti1160
Sziasztok megint 😊

Ti honnan szeditek a képekre az ilyen kis animált figurákat? vagy csak a figurákat?
94mike
Hello,majd ha lessz egykis idõd,az enyémetis összedobod?😊

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Matthew Baker
szvsz inkább szánalmas

Új logó by: berczely (Y)

szabii98
:G

I met God. She's black

angelslie
Komolyan mondom ha nem lennének ezek a kamionos "Kis-tizedes" "Gyerek" "Fördike" meg hasonló logókérök nem röhögnék ilyeneket 😄D

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Én barom, képet meg nem raktam. Ne itten van e. 😄

Sziasztok. Ezzel a képpel szeretnék logót. Az virág a bal oldalon legyen és mellette a nevem. A zöld szín domináljon. Ha nem gond mehet bele egy két szerényebb effekt is.
Kösz.
😮😮 xDxD<#idiota>