Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u.i: ez egy szabad topik, bárki lehet logókészítõ, aki csak akarja, kipróbálhatja. tessék alkotni
Pain is inevitable. Suffering is optional.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
★ 汤姆 李
kép1
kép2
A Spanyol zászló legyen jobb oldalt és egyben az is legyen a háttér,a Seat embléma pedig jobb oldalon,de a 2 valahogy olvadjon össze. Esetleg ha belefér,akkor egy jó kis animációval megdobhatjátok!
A logo 150x25 legyen! Elõre is köszi!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mivel te csináltad a logómat megmondanád milyen betütiipus van benne? Esetleg ha szeriitenel ártatlan embereken csinálhatsz vele egy 16*16 os fekete icont rajta a Jim mel 😄 de nem kötelezõ, csak a betütiipust tudjam 😊
Köszi !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Acer Aspire one
köszi elõre is
ezek közül valameikbõl

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy VIP-s logót, benne a nevemet animálva (de akár a képet is lehet animálni, ha megoldható)!
(Remélem ez már megoldható!)
Köszi elõre is!
Új logó by: berczely (Y)
Köszi aki veszi fáradságot a logómért.
Sziasztok.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Annak van igaza akinek igaza van.<#wave>#wave>
Oké.
Ott az ényém. az elég egyedi?
A téma a Qlimax Disco. http://qlimaxdisco.com/
CSak egy a lényeg a név G-Lew.
A többit rád bízom, vagy arra aki megcsinálja.
De ha nem akk én nem kérdem meg oránként hogy mivan.
Max ha nem csinál senki semmit akk várok kicsit és keresek egy másik témát hátha az bejön valameik logókészítõnek és megcsinálja faszájú.
Ennyi.
és kurvára félre is értesz, mert egy szóval nem írtam olyat, hogy "ugatnál"
nem csak hozzád intéztem azt a mondatot, hanem úgy a többiekhez is (illetve inkább hozzájuk), akik óránként megkérdezik, h megcsinálja-e valaki a kérésüket?
miért nem lehet azt felfogni, hogy ha valakinek nincs ötlete egy kibaszott képet megszerkeszteni, akkor nem csinálja meg és kész
ráadásul szinte minden 3. ember ugyanolyan logot kér, fasznak van kedve ugyanolyan tömeglogokat gyártani (csaj, kocsi, kamion, f.sztuggya mi) egész nap
Én nem szóltam be senkinek és nem voltam tiszteletlen sem sose 😊
Csak egyszerûen leírtam hogy velem se foglalkozott eddig senki, és ezért részben igaza van.
Az ünnepet tényleg nem vettem figyelembe.
Mert ahogy a héten követtem a topicot több logó is elkészült, szóval haggyuk.
És én nem ugattam be senkinek emiatt.
ráadásul ünnepek voltak basszus, azért ezt is észben kéne tartani, nem nagyon mutattok még ennyi tiszteletet se a logokészítõk felé, akkor mi miért tegyünk értetek bármit is?
De részben neki is.
Mive mint írtam engem is kb csak egy hete szar le mindenki.
De én legalább nem pofázok.
a "könyörgésrõl" meg annyit, hogy a bannert EL KÉNE OLVASNI és ÉRTELMEZNI, mert ehhez mást fûzni nem lehet. aki nem lát, az vegyen fel szemüveget...
Én már 1 hete kb naponta 1-2 szer írok.
Már csomó féle logót kértem hátha kedvet kap valaki hogy megcsinálja.
De le se szart eddig senki.Edíg egy valaki érdeklõdött mer nem vlt tisztában azzal amit akarok.
De én mégse ugatok be azoknak akik gondolom önszántukból csinálnak másnak logót.
Enyi.<#eljen>#eljen><#worship>#worship>