Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speed-et szívtál??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

LeWyTy
OK csináld ahogy elkezdted.
Bocsánat.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

na most akkor fél órát szarakodtam vele feleslegesen? hûdejó<#idiota>
Máté94
Hol?😄
LeWyTy
Ok bocsi.
De ha úgy érzed így béna nyugodtan csinálj bármit.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Baze 1 hónapja várok má kicsit unom 😊

LeWyTy
NE KEZD bocsi.
De a másikat| #88423 feldobhatod amivel jónak látod.

most mondtam paszki, hogy elkezdtem, mit nem értesz rajta? 😊
Máté94
Mint egy hátéves gyerek könyörgését látnám!😄
LeWyTy
Ezt hogy esetleg a hátteremhez igazítani?
És ilyen kerettel de csak 3 oldlán.
És ilyen névvel is G-Lew.
A gránát csilloghatna egyet néha?

NEM KÉREK TÖBBET! de legyen szíves valaki.<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>

Máté94
Hát õõõõõ.......
Nem tudom,hogy én emlékszek e rosszul de azt hiszem jobb oldalt mondtam de most lehet,hogy én vagyok hülye.Úgy látom nem elég nagy volt kép tehát akkor fordítsuk meg az autót,tegyük a jobb oldalra.Mivel nem tölti ki a kép a logó teljes részét szürkén ezért a mellette lévõ részt színezzük sötét szürkére egy kicsit szürkébbre mint a fejléc mint a mostani logómon is a betûk alatt sokkal sötétebb a szürke.A betûtípus hát nincs esetleg valami más?Ugyanolyan nagyságú legyen a betûtipus mint a mostani logómon és legyen világosabb mint a háttér mint a mostanin.Köszönöm!<#worship>
nem azért írtam, hanem csak azok a bizbaszok kellenek rá? úgy elég üres lenne

elkezdtem kivágni õket
LeWyTy
De akkor kérek egyszerûbbet csak csinálja meg valaki végre 😊
Már majd 1 hónapja várok<#kuss>

LeWyTy
A nevem: G-Lew valahogy így:
<#vigyor2>Vagy ezt azé írtad mer túl sokat kérek?<#vigyor2>

berczely
?

és ehhez még mi kéne?
LeWyTy
Egy képet lehetne hogy csináljon valaki?

A szürke hátteremhez kéne igazítani és meganimálni pár képet.
Lécci valaki.
Gy kellenének sorba.
VAgy ha nem is álítjátok közvetlen a szürke háttérhez..
Valami átmenet legyen a fehérbõl.
Szépen váltakozhatnának egy helyben a képek?

Máté94
AndeeWolfy
Nagyon tettszik tényleg 😊 Már be is raktam 😊

nm

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

AndeeWolfy
Nagyon szépen köszönöm, tökéletes. 😊

?

Rubio
Szia!

Ez már egy új kérés, esetleg ezt megcsinálnád?

Köszi!

LeWyTy
És ha valaki egy 2006 elõtti topicban házigazda?És VIP?

ha fejleszteni akarod magad, akkor olvass tutorialokat (google a barátod), ne várd a "sült galambot a szádba"
Törölt felhasználó
Nem! Itt az elv lett volna a lényeg. Mindkét helyen másra vagyunk rászorulva és ha esetleg megpróbálnék magamat fejleszteni, akkor se segít senki. Kb ennyi.
AndeeWolfy
Sziasztok,

Utoljára kérem tõletek, mert nem nyomulok ....

Szeretnék egy olyan logót, ahol ez a kis cuki látható, mellette nevem pedig valamit csinál azt rátok bízom ( villogás, elõjön a semmibõl csak vagy még írhatnék sokat. )
Köszönöm annak aki esetleg megcsinálja nekem.

Meg ha lehetne a thanator szeme villogna.

Még egyszer köszi aki megcsinálja. Szán egy kis idõt erre.

Kép : Thanator.

berczely
Én már jó ideje nem készítettem logót...

Csak 2006 elõtt regisztrált tagoknak csinálok! <#idiota>

LeWyTy
Plz valaki<#vigyor3>

nem mi, max a hg tenné meg

ez meg még jobban off, minek kevered ide az msn képmûhelyt? semmi köze nincs hozzá, ez nem az a topik, ha nem tûnt volna fel!
kép vagy vmi??

somdav95
#88359 lécci 😊

Nem mindig van kedvem ám logókat kreálni. Meg ha idõm engedi akkor csinálgatok párat, de marha nehéz nem VIP-eset csinálni.

CzUKi
Köszi szépen jó lessz 😄 legalább készült egy logó

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

??

Törölt felhasználó
Sztem meg írjátok ki bannaerba, hogy a topik a következõ 2 hétbe ne müzemel és akkor biztos nem leszenk ilyen hszek. AM ha pld valaki leírná, messenger képmûhelyben is, hogy hogy kell szétszedni azt a giffet, amit belinkeltem és méretre vágni és ujra összerakni, illetve az ehez használható legjobb progikat, akkor én is letöltögetném a pogikat és megcsinálnám magamnak. De hát mikor ezt kértem, akkor egy PM-se érkezett! Szal, még ha valamelyik hülye, mint én próbélkozik, akkor se nagyon segítetek<#rinya> Plusz egy ilyen levélbõl egy csináld magad FAQ-t is lehetne rakni a bannerba. PEACE!
CzUKi
leszarom hogy mennyire egyedi ha eccer nekem ugy teccik 😄

jó, akkor mindjárt berakok ide egy psd-t/actiont, és akkor mindenkinek olyan logója lehet, hogy fel-le mozog benne a kamion. de kibaszott egyediek leszünk tõle 😊
CzUKi
próbálkoztam hidd el de ugy látszi hogy nem olvastad el hogy mit is akartam pontosan mert láttam egy logót pontosabban ide be is linkeltem ami ugy volt megcsinálva hogy lentrõl ment felfelé és igy látszott majdnem az egész kamion De mind 1 befejezem az offolást ha nem hát nem

az biztos, h a topik nem azért van, hogy mindenki szétoffolja, mert nem kap logot/valakivel van vmi baja

gondolkozz már egy picit, és próbáld meg a képet, amit linkeltél normálisan lekicsinyíteni úgy, hogy 120x20-ba beleférjen az EGÉSZ kép. majd akkor rájössz, hogy miért nem jó

igazán leszarom, hogy kinek mi tetszik, akármilyen logot megcsinálok, ha megfog a kép hangulata, meg belefér ilyen kicsi méretbe
CzUKi
nem feháborodva vagyok csak nem értem a logókovácsokat ...

CzUKi
Nem teszem kötelezõvé mert én itt ugyanúgy mint mások csak egy egyszerû forumozó vagyok de akkor megin eljutunk odáig hogy akkor minek van it ez a topik na mind 1 ezt most haggyuk a másik meg hogy nem tudhatjuk hogy mi nektek a normális kép és valakinek a kamionos logó teccik valakinek az autós stb. ha meg nem jó akkor szóljatok és szerzünk másikat vagy kigondolunk egy másik logót

nem kell bocsánatot kérned, de követelõzni se kéne, mert nem igazán van jogod hozzá, meg másnak se

meg mondjuk akkor mi lenne, ha normális képet linkelne mindenki, nem ilyen kamionos szarokat?
ti se nagyon tesztek azért, hogy logot kapjatok, akkor mi miért tegyünk? (gondolok itt az elõbb említett képre, plusz a banner elolvasására...)
CzUKi
mondjuk abban igazad van hogy mindenki nyafog ha a másiknak a logóját hamarabb megcsinálják

CzUKi
jolvan bocsesz akkor csinálja meg valaki a logóm és nem lesz off

nem értelek én félre, de szerinted ezt most ki a halált érdekli, hogy neked nem tetszik az itteni helyzet? kb. minden 4. hsz errõl szól. ez van és kész, ha nem tetszik, nem kötelezõ ide benézni. feleslegesen offolni sem kéne, mert arra is csak off lesz a válasz

ha meg valaki csinál egy darab logot, a többi egybõl elkezd nyafogni, hogy az övé hol van, tehát szerintem már csak ezért sem készült egy se az utóbbi idõben

btw, #88374, #88380
ha 60000000000000x írunk le vmit, akkor sem lesz megértve, hihetetlen <#szomoru1>
majd 4 nap múlva
CzUKi
megin félreértesz nem akarom bezáratni mert minek csak azt szeretném hogy dolgozzatok mert nem mindenki tud magának logót csinálni és anno gondolom ezért is lett ez a topik

zárasd be.
CzUKi
én értem és tudom is hogy nem kötelessége senkinek a logókészítés de akkor valamit kéne lépni mert ez így nem állapot hogy van egy logókészítõ topik ahol senki nem csinál logót nekem csak ez a bajom