Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Na gyermekeim, én is kérnék egy logót:
imagerz.com/QENDWUtvAwIDA15PRQVR
Ez a kép itt e', ez legyen bal oldalt, jobb oldalt pedig valami rummal kapcsolatos dolog. Ez utóbbit rátok bízom. Ilyen szép SG-kék háttérrel.
És oldjátok meg please hogy átmenetes legyen.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

?

Tatyla
sziasztok ,szeretnék egy új logót eme kép segítségével Avatar témában

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PttM Fa
Mind1.... Jo lesz simán csak a lámpák legyenek benne PttM Fan felirattal ojan betütipussal mint az RS ahogy van a lenti logon...
THX

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

PttM Fa
Jöttem hónapos logováltásra kedves Logókovácsok!!!

ebbõl a képbõl kérnék egy 120*20 as logot PttM Fan felirattal... Lehetõleg ugy hogy a volvo teljesen látszodjon vagyis ugy mint ez:
Köszönöm elõre is.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Supersix
Sziasztok!
Valahogyan fel tudnátok dobni a logóm?A lényeg azért maradjon.
Köszi

TheUjoNCBeats
Szép napot!

Szeretnék egy 120x20 as méretü logot kérni ebbõl a képbõl:
ha lehet a hanghullámok mozogjanak és szövegnek meg: UjoNC és ha lehet valami animációval mozogjon 😊
Elõre is köszönöm!

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

Rowlend
Oké mindegy 😄 köszi szépen

GET OVER HERE!

DJKonya
Sziasztok!

Szeretnék egy új VIP méretû logót, a fejléc színe az maradjon, a képrõl csak a "V8" jel kell. Úgy szeretném hogy bele van írva a logóba hogy Massimo és mellette a képen látható "V8" jel. A "Massimo" feliratot valami olyan betûstílussal szeretném ami megy a "V8" jelhez és az is ezüst színû.

Elõre is köszönöm!

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

popzu
köszi!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

birth of a hero
mi ennek a betûtípusnak a neve?

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

bazsa06

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

angelslie
Na hát az lemaradt, de most nincs kedvem javítani már, szerintem így is jó..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Szabcsa
Sziasztok!

Szeretnék kérni egy 120*20as logót.
kép
Ugyan így legyen minden csak fel legyen a magnum mellé írva fehér betûkkel h Szacsa. nevem és a magnum lámpája egyszerre villogjon.

Elõre is nagyon köszönöm.

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

Rowlend
Nem akarok reklamálni, de nem lehetne úgyhogy meg legyen a kerete a szmájlinak? <#vigyor2>

GET OVER HERE!

setuh
jo lesz koszi meg1szer 😉.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Gyocsika
Sziasztok!

Szeretnék egy logót kérni tõletek.

Ha lehetséges akkor igazodjon ehhez a kék fejléc színhez. (Valamilyen átmenet is lehet akár)
És a nevem legyen rajta, hogy Gyocsika.

Itt és itt egy példa, hogy kb milyen háttérféleség legyen, mármint nem a Messenger meg Win jelre gondolok, hanem csak a háttér típusára. (A színe pedig ez a kék, amilyen a fejlécnek)

Köszönöm szépen elõre is!!!

Redbull756

??

Zsolek123

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

nem
Piloss
Tiszteletem!

Szeretnék az alábbi képek valamelyikébõl egy új logót:
link
link2
link3
ha esetleg nem lennének jók a kiválasztott képek

A nevemet úgy lehetne megoldani mintha fel lenne graffitizve és valamilyen animációval kitûnne. Vip méret és ha lehetséges akkor átmenetes legyen

Elõre is THX

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

setuh
egy vmire megkernelek bar lehet h ez mar szorszallhasogatas,de lehetne h a szoveg egy nagyon picit gyorsabban mozogna de tenyleg csak kicsit 😛

setuh
hu hat az nagyon fain lett koszi szepen😄

Bulykin
Üdv!
Szeretnék kérni egy 120*20-as logót!
Ebbõl
ebbõl
vagy pedig ebbõl
amelyikbõl jobbat lehet😄 azt a készítõre bízom^^ a lényeg h legyen rajta a Bulykin felirat. jó lenne ha az animált is lenne vhogy, de ha nem megoldható akkor np.
Elõre is köszönöm! peace😉

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Máté94
Még jobb!<#worship><#law><#puszis><#puszi>
Majd 3 hónap múlva jövök az elõzõvel!😄
angelslie
Bocsi de most elkezdett fájni a fejem és nincs sok hangulatom ma már logozáshoz. De talán holnap még nekiugrok egyszer. Az animációt amit most leírtál azt nem igazán lehetne szépen megcsinálni mert szerintem nem férne bele a mérethatárba.. de majd meglátom..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

berczely
itt meg új betût is

Máté94
Köszönni szépen!<#worship>
berczely
Tessék kaptál rá új autót!

Rubio
Vagy, ha még nem késõ szólni, akkor a végén a felhõpamacs nem jobbra, hanem balra menne ki, amerrõl jött... (de ha már késõ, akkor jó úgy is, ahogy az elõbb írtam)

Köszi!

popzu
vki tudna vmi olyan logot csinálni nekem amiben vagy a rayman raving rabbids vagy 1 villám animálva és illeszkedne a lécemhez? elöreiskösz

ha nem csinálom meg, akkor szólok. csak ugye azt nem várod el, hogy azonnal kész legyen...

az utolsó kérésed "nem jön át" <#idiota>
Rubio
2 kérdés:

1. Más betûtípussal meg tudod-e csinálni? (mert ez valahogy nem az igazi)
2. Az még beleférne-e, hogy balról bejönne az a felhõpamacs középre, ami jelenleg ott marad az animáció végén, megmaradna ez az animáció ami most van, majd amikor újra felhõpamacs lesz, akkor az jobbra kimenne? (A fontra nincs tippem, de ezzel az a gondom, hogy az a "b" nem tetszik. A színe az jó.)

Mindenesetre köszönöm, hogy foglalkozol / foglalkoztál vele!

LeWyTy
Mer elõször azt mondtad találjak ki olyat amin több a részlet vagy mi.
Akkor is leszóltál.
De mivel már eltelt 2 nap azt hittem nem csinálod meg.

De akkor ezt az utolsót ha megcsinálod eltûnök.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Matthew Baker
nem hiszem hogy ez jobb de hátha

Új logó by: berczely (Y)

azt a medálosat elkezdtem vmelyik nap
de azóta már 2 másikat is kértél, úgyhogy nem látom értelmét befejezni, úgyis egy hónap múlva másikat kérnél
Máté94
Nem csak mókás amit mûvelsz!😄
LeWyTy
Akkor 1 hónap könyörgés után jó az ami edigis volt <#mf1>
cs

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

angelslie
Na ebböl ennyire futotta, nem egészen így akartam csak nem fért volna a méretbe...

Máté94
<#banplz>

Ebbe szeretnék annyi változást, hogy az F betû ilyen legyen.

LeWyTy
Ja mer csinálod?
Azt hittem nem.<#buck>

angelslie
Hát ne viccelj már, ez homályos ahogy van, amúgy meg ha kicsit visszanézel láthatod hogy már csináltak neki egy logot, ami jó lett.

angelslie

Rubio
Mivel én nem vagyok logó készítõ, ezért csak a méret problémádon tudtam segíteni:

Ha nem jó, akkor a többi az rájuk vár! (Arra viszont lehet, hogy várhatsz, mert aki pl. nekem korábban megígérte, hogy megcsinálja az enyémet, még csak válaszra sem méltatja kérésemet!)

(Mivel fentebb említettem, hogy nem vagyok logó készítõ, ezért a nagyítás miatti életlenséget nem tudom kijavítani. Bocs!)

ez már a harmadik... na ne szórakozz <#szomoru1>
LeWyTy
SZeretnék egy logót kérni.150x25
A képen lévõ betûstílussal a nevem G-Lew
Egyébként valami faszát. 😊
Köszi.
A kép:

keress