Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imagerz.com/QENDWUtvAwIDA15PRQVR
Ez a kép itt e', ez legyen bal oldalt, jobb oldalt pedig valami rummal kapcsolatos dolog. Ez utóbbit rátok bízom. Ilyen szép SG-kék háttérrel.
És oldjátok meg please hogy átmenetes legyen.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
THX
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
ebbõl a képbõl kérnék egy 120*20 as logot PttM Fan felirattal... Lehetõleg ugy hogy a volvo teljesen látszodjon vagyis ugy mint ez:
Köszönöm elõre is.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Szeretnék egy 120x20 as méretü logot kérni ebbõl a képbõl:
ha lehet a hanghullámok mozogjanak és szövegnek meg: UjoNC és ha lehet valami animációval mozogjon 😊
Elõre is köszönöm!
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
Szeretnék egy új VIP méretû logót, a fejléc színe az maradjon, a képrõl csak a "V8" jel kell. Úgy szeretném hogy bele van írva a logóba hogy Massimo és mellette a képen látható "V8" jel. A "Massimo" feliratot valami olyan betûstílussal szeretném ami megy a "V8" jelhez és az is ezüst színû.
Elõre is köszönöm!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Szeretnék kérni egy 120*20as logót.
kép
Ugyan így legyen minden csak fel legyen a magnum mellé írva fehér betûkkel h Szacsa. nevem és a magnum lámpája egyszerre villogjon.
Elõre is nagyon köszönöm.
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
GET OVER HERE!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Szeretnék egy logót kérni tõletek.
Ha lehetséges akkor igazodjon ehhez a kék fejléc színhez. (Valamilyen átmenet is lehet akár)
És a nevem legyen rajta, hogy Gyocsika.
Itt és itt egy példa, hogy kb milyen háttérféleség legyen, mármint nem a Messenger meg Win jelre gondolok, hanem csak a háttér típusára. (A színe pedig ez a kék, amilyen a fejlécnek)
Köszönöm szépen elõre is!!!
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Szeretnék az alábbi képek valamelyikébõl egy új logót:
link
link2
link3
ha esetleg nem lennének jók a kiválasztott képek
A nevemet úgy lehetne megoldani mintha fel lenne graffitizve és valamilyen animációval kitûnne. Vip méret és ha lehetséges akkor átmenetes legyen
Elõre is THX
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Szeretnék kérni egy 120*20-as logót!
Ebbõl
ebbõl
vagy pedig ebbõl
amelyikbõl jobbat lehet😄 azt a készítõre bízom^^ a lényeg h legyen rajta a Bulykin felirat. jó lenne ha az animált is lenne vhogy, de ha nem megoldható akkor np.
Elõre is köszönöm! peace😉
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Majd 3 hónap múlva jövök az elõzõvel!😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Köszi!
az utolsó kérésed "nem jön át" <#idiota>#idiota>
1. Más betûtípussal meg tudod-e csinálni? (mert ez valahogy nem az igazi)
2. Az még beleférne-e, hogy balról bejönne az a felhõpamacs középre, ami jelenleg ott marad az animáció végén, megmaradna ez az animáció ami most van, majd amikor újra felhõpamacs lesz, akkor az jobbra kimenne? (A fontra nincs tippem, de ezzel az a gondom, hogy az a "b" nem tetszik. A színe az jó.)
Mindenesetre köszönöm, hogy foglalkozol / foglalkoztál vele!
Akkor is leszóltál.
De mivel már eltelt 2 nap azt hittem nem csinálod meg.
De akkor ezt az utolsót ha megcsinálod eltûnök.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
de azóta már 2 másikat is kértél, úgyhogy nem látom értelmét befejezni, úgyis egy hónap múlva másikat kérnél
cs
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Azt hittem nem.<#buck>#buck>

Ha nem jó, akkor a többi az rájuk vár! (Arra viszont lehet, hogy várhatsz, mert aki pl. nekem korábban megígérte, hogy megcsinálja az enyémet, még csak válaszra sem méltatja kérésemet!)
(Mivel fentebb említettem, hogy nem vagyok logó készítõ, ezért a nagyítás miatti életlenséget nem tudom kijavítani. Bocs!)
A képen lévõ betûstílussal a nevem G-Lew
Egyébként valami faszát. 😊
Köszi.
A kép: