Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ám egy kis élesítést rakhatsz nyugodtan a kicsinyített képekre
Tovább kicsinyíteni meg nem érdemes, mert lófasz se fog látszódni az egészbõl, de az is lehet hogy én vagyok fasz. <#idiota>#idiota> <#nemtudom>#nemtudom>
bocs, az elöbi hozzászolásban elfelejtettem oda irni, h melyik kérésen dolgozik e valaki.
szoval nem sürgetés képpen de ezen: "#88526" dolgozik valaki?😊
köszi, hello
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Nem sürgetés képpen, de valaki dolgozik az én logomon ?😊
köszi, hello!
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ebbõl a csíkozásból nem nagyon tudtam kihozni semmi értelmeset.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
<#nemtudom>#nemtudom>
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Én olyat VIP lokót kérnék, hogy a bal oldalon ez a kép szerepel:
a kép melletti rész pedig sötétebb kék, a jobb oldal pedig összeolvad a türkizkék VIP háttérrel.
Animációként: a jeti szájából kijön a "Terensz" felirat hó-betûkkel, megáll középen, áll 2-3 mp-et, majd kisüvít jobbra.
Elõre is nagyon köszi!
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
?"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
így is szép lett,köszi<#worship>#worship>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
egy apró kérdés:a P betût meg tudod csinálni teltebbre?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Nem próbáltam,mert alapba baromi nagy a mérete és nem tudtam nagyon belezsúfolni 8kbyte-ba.
a 3.képpel egyébként nem próbáltad?😄
<#worship>#worship>
?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯