Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
???
Szeretnék kérni egy 150*25-ös logót ebbõl a képbõl!
És a nevem villogjon a jobb felsõ sarokban hogy: Kis Bigy Boy.
Elõre is köszönöm! 😉
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Csak egy aprócska kérdés. Lehet olyant csinálni, hogy forog valami a logóban?
www.bundesliga.de www.kicker.de
Megkérnék egy kovácsot, hogy EBBÕL a képbõl készítsen nekem egy normál logót.
Elképzelés:
sg.hu-s sima kék háttér, ami az üzenetek felett van, a logók mellett,
na, azon Chris végig "gördül", tehát tetõtõl-talpig. Fentrõl kezdõdik, majd mikor leér, akkor lentrõl felfele, és így a végtelenségig😊
Ha valamit érthetetlenül írtam le, akkor elnézést kérek.
Elõre is köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Új logó by: berczely (Y)
Meg nem tudtam hogy melyik kell ezért mind kettõt meg csináltam
1.
2.

#88940: Elsõnek tényleg nem rossz. Esetleg egy mozgásszegény, sima jpg?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Valaki megcsinálná nekem hogy a kép legyen bal oldalt és mellette legyen hogy SSG.Baker elõre is kösziÚj logó by: berczely (Y)
(Én nem dõlnék be) Am is mi az a 4 hónap ? <#hehe>#hehe>
El nézhetnél már arra a maffiózós topik felé is 1x 2x 😊ON->
Ugye érzed fail szagát? 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
szeretnék egy logot ezekbõl a képekbõl valahogy legyen öszekombinálva és vilogjon egy vagány betütipussal hogy Tomikahh.kösz elõre is..
jo lenne ha mind a két kép benne legyen...
Subaru Impreza & Hummer
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
<#conf>#conf>
<#conf>#conf>
Csak az a rang jelzés ha kicsibe akarod akkor nem fest jól szerintem :S De te tudod 😊
(elsõ logóm, igaz nem szabad mutogatni 😄)
?