Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ez legyen bal oldalon:
Ez pedig mellette (jobbról):
Mellette pedig a nevem
És légyszíves illeszkedjen a zöld színû fejléchez!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Nem férsz a bõrödbe..
nyughatatlan vagy ifjú Jedi! Zavart érzek az erõdben...
😊))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szerintem megérettem egy logócserére. Álmaim logója:
Egyszerû mint a faék. Valami háttér elõtt nem hétköznapi, de olvasható betûkkel kiírva a nevem. Felõlem vibrálhat, elmosódhat amit akar. Nem kell azért túlbonyolítani.
Aki azonban kihívást lát a feladatban az bevetheti minden tudását, mert nyitott vagyok mindenre.
Elõre is köszönöm annak a vállalkozószellemû mûvésznek aki elkészíti. Adósa leszek egy sörrel. <#nyes>#nyes>
"hónapok óta saját logókat használok."
A mostani is bonyolult lehetett 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Figyelj, ne akard már a 13 éves fejeddel megmondani nekem a frankót ok ? Másrészt hónapok óta saját logókat használok. Sûrün írok ide, észrevehetted volna. (A jelenlegi animálását, igen azt nem én csináltam, akadj ki.)
<#nemtudom>#nemtudom>
Lenne egy nagy kérésem a mesterekhez!<#taps>#taps>
Ebbõl a képbõl:http://kep.ivpicture.hu/305257.jpg
Szeretnék egy 120x20 as képet és "Danyi" felirattal! Ha megcsináljátok, elõre is köszönöm!<#integet2>#integet2>
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Fenrob vagyis a nevem is legyen benne vhogy
Vala milyen fajinat 😄 bocsi hogy így írom de nincs nagyon elképzelésem.
És ha kész PM-be légyszíves írjon rám vki..
Elõre is nagyon szépen köszi
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Kérni szeretnék tõletek egy logót, normál 120*20-asba errõl a Man Utd. címerrõl, ugyanolyan fekete háttérrel, a címer kellene a jobb oldalra, a baloldalra pedig vörös színnel hogy Man Utd. és a szöveg kb. közepes sebességgel villogjon. Hát ennyi lenne. Elõre is köszönöm!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
köszönöm😄
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
de ezért nemkell vitát szítani.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
nem hiszem el hogy ilyen apró dolgokon, mint egy ilyen kis pixelhalmaz össze tudtok veszni!<#wow3>#wow3>
aki kér logót, és kap, abba nemkell többet beleszólni, ha tetszik a logó ha nem.
hameg megmondja a véleményét hát mondja, mindenkinek lehet VÉLEMÉNYE.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Angelslie, és neked javaslom hogy gyakoroljatok még, mielött valakinek megpróbáljátok mondani a frankót ! Erõlködni tudtok, az látszik !
te semennyivel
2. Nem szólogatok be mindenkinek, sõt senkinek, használj szemüveget ha rosszul látsz.
3. Egy kérdést tettem fel, nem beszóltam. Szövegértelmezés 1 -es.
4. Ki osztott neked lapot ? Leülhetsz !

Ez a leglassabb....
Ez olyan közepes gyorsaságú...
Ez a leggyorsabb...