Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
sry...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
IMG]/forumkepek/2010_02/fejleclogo2.jpg[/img]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
új terv (totál egyzserû)😄:
ezt a képet a logo bal oldalára:
a jobb oldal közepe fele meg a nevemet😊
a betûszín lécci legyen fehér
és a háttere a fejléc zsínével egyenlõ
köszi elõre is 😊
ui: lécci ezt már csinálja meg valaki 😊
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Aki benne van a kamionos dologba tudja mirõl szól...
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Akinek kell vigye.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
én ebböl szeretnék egy fain kis logot 😊 semmi különleges kérésem nincs csak h legyen rajta a nevem 😄 elõre is köszi 😊
?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szeretnék kérni egy logót VIP méretben.A nevem CB:FÕNÖK valami nagyon jó betûtipussal ha lehet és a lámpája néha fel villogjon.😄
Itt a kép:
Nagyon köszönöm!
Ha megoldható lenne hogy villogjon a lámpája akkor ugy szeretném ha valaki elkészítené.ha esetleg más ötlete is támadna a készitõnek azt is szívesen várom😊
Jah és a nevem valami olyan színnel legyen ami illik a képhez:
Jah és a név ez legyen:nokia5200 ,és 120x20-at szeretnék.
Elõre is köszönöm a készítõnek.
erre gondolt
Nem akarok tolakodni, de nekem megcsinálnátok #89657 már elég régen beírtam, de senki nem reagált rá. Sajnos én e téren balfék vagyok, tehát ha nem nagy munka, akkor valaki megcsinálná? Nagyon Megköszönném!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-szuper, Köszönöm szépen!
-Nem lehet valaki 1böl profi, gyakorlás és kitartás kell hozzá,de azért Köszönöm!
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Elsõ logom ugyhogy ne aztmond debalf*sz már ez a gyerek.
Amugy tudom ugysem szégyenited magad ijen logoval dehát ez sikerült.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
:) Semmi okosság :P
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szerintem ez a legjobb. Én ezt használom majd 😄