Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Van rajta fekete keret, csak azért nem nagyon látszik mivel eleve mind a 2képen amit kért hogy tegyünk rá van ilyen fekete árnyalatú szín.
Legköezelebb igyekszem jobban elkészíteni a keretet is.
am remélem látszik hogy fejlõdök, mert szerintem egyre jobb és szebb logókat csinálok.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
"Helló,valaki ezekbõl a képekbõl csinálna egy 120x20-as logót,94mike felirattal?
ha lehet,fekete keret legyen,és legyen benne eza pár kép.."
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Szeretnék kérni egy 120*20as logót ebbõl a képbõl.
Nevem legyen h Szacsa és valami animációt is szeretnék azt a készítõre bízom!
Elõre is köszönöm!
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ebbõl a képbõl:
Tudna vki egy jóféle logót kovácsolni nekem a nevemmel vmi hozzáillõ betûtípussal?
Elõre is köszi!!! ^_^
különben is pár napja kaptál...
ha lehet akkor legyen mozgó
_______
___@_/``
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Obama VIP, és ezt használja:
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Megtanítod hogy kell ilyet??
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
Mi equipo favorito: Real Madrid
#90192:Nem rossz... Köszi!
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
de egy animáció jól állna neki ahogy USAMEN POWER mondta de elég jó még egyszer köszi!<#worship>#worship>