Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Igaz azokat a logó készítõket sem látni akik régen remekeltek itt..
★ 汤姆 李
És két kérdés:
- Gyakran látom a logókon a fényívet, amitõl olyan üveg hangulata lesz, hogyan is kell olyat csin. ?
- Keretet mivel lehet a legegyszerûbben csinálni ? (A kijelölés használata nélkül.)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ránézek, kb. hányingerem van és még talán epilepsziát is kapok tõle
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
#90673: tanulni meg másolni 2 külön dolog
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
mindösszesen 2-3 szót kéne bepötyögnöd a google-ba, kezdésképp
hiába kezdjük el itt neked magyarázni a dolgokat, ha nem vagy tisztában az alapokkal
ja, egyébként ez még mindig NEM az a topik...
ettõl függetlenül 100%osan egyetértek. tovább próbálkozz és csak utána mutogasd.
DFTBA ಠ_ಠ
látom, megtaláltad a rétegstílusokat, de nem az alapbeállítást kéne használni 😞
Pain is inevitable. Suffering is optional.
de melyik stílus illik hozzá legjobban? várom a véleményeket!
1.:
2.:
3.:
4.:
5.:
6.:
7.:
8.:
Számokat írjátok!
c:\windows\fonts mappába kell bemásolni intézõvel a letöltött font fájlokat (pl. *.ttf)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
PS szerint a logó 19.5 kb.
Íme:
És máshol pedig 22.5 meg 24 van kiírva. ennél ha lejebb viszem a méretet szar lesz a kép!!! ilyenkor mi csináljak? 😛
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ha nem sértõdsz meg akkor elemezném a logót.
Nos lássuk csak:
Fekete háttér, egy bénán szétvágott kép és egy ugyan olyan animáció mint amilyen saját logódban van.
Ha nincs semmi ötleted akkor inkább ne csináld meg.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
felejtsétek már ez az animálást. elõbb csináljatok sima, szép logot, nem ilyen 'fekete háttér, rajta fehér betû' gagyi szarokat, majd aztán lehet az animáláson gondolkodni