Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
😊
Az én logómat se mentetted psd-be.. 😊

(#91609): az eredeti barna betû stílusos volt!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tenkenorman
megoldottam köszi.

http://www.tenke.hu

tenkenorman
és egy picit lassabb scrollozással. de csak ha tényleg nem vagy túl elfoglalt.

berczely
A francba hogy nem mentettem el a PSD-t!<#szomoru1>

Ramy ha megkérhetlek a nevet megcsinálnád feketére?Köszönöm!

tenkenorman
húúúú oriási!!!. lehetne feketével a nevet? vagy már nem tudsz bele nyúlni?<#vigyor5>

VRolee94
Ha tetszik használod ha nem akkor nem használod.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

berczely
?

morcosqtya
nm.

Danyi95
Nagyon köszi!<#worship><#vigyor>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Black Ghost
Szép napot az alkotóknak!

Egy olyan logót szeretnék amely három képbõl állna és váltanák egymást.

az elsõ ez lenne:
Civic
a második:
BTCC ebbõl a három autó kellene, hasonlóan a mostani logómhoz csak a "tipe-r" nélkül.
a harmadik:
type-R itt a nevem lenne csak ilyen jellegû betûkkel.
És szerintem ez nem megfelelõ topik arra,hogy milyen logót hogyan is kell csinálni.Arra meg van a megfelelõ topik.

Rowlend
Ez nem olyan dolog hogy valaki leír egy mondatot és te már vágni fogod az egészet.Én például még anno 6-7 éve tanultam általánosban. Elõször is szerezz be egy ehhez megfelelõ programot, nézz szét benne és guglizd ki amit nem értesz

GET OVER HERE!

king82
Jó reggelt!

Sajna a múltkori kérésemmel nem sikerült dûlõre jutnotok ami nem gond hisz nem minden kérés teljesíthetõ. Ha valaki egy privát levélben megpróbálná nekem leírni, hogy is kell ezt csinálni annak nagyon örülnék. Valami alap logót össze hoznék amit itt könnyen kicsinosíthatnátok (animálnátok).

Köszi és szép napot nektek.

www.bundesliga.de www.kicker.de

tenkenorman
nekem is hasonló kellene mint az autós. nagyon örülnék neki. meg tudnád csinálni nekem?

Köszi.Jó lett!<#eljen>

nem is kell megértened
Jim Morrison
komolyan mondom most már egyáltalán nem értelek. Reméltem, hogy befejezed annyival, hogy butaaa, butaaa vagy. Miért kellett átírnod a hszt? Hagytad volna a francba, így csak még jobban elnyúlik a vita...
Ezt használd.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szabii98
vad idegenekkel?soha😄

I met God. She's black

morcosqtya
😊 hihetõ...

kölcsönösen unszimpatikus emberekkel nem szokásom találkozgatni és idõt fecsérelni rájuk

gondolom, te sem találkoznál olyannal, aki neten lehord minden szarnak 😊
micibi
😮 Hát nagyon köszönöm.. 😊 Ez is olyan iszonyat jóóóó lett, h nem tudok választani... 😄 Sztem hetente váltogatom majd.. 😄

szabii98
egy találkozással simán megszeretnétek egymást, még az is lehet h közeli/távoli ismerõsök vagytok...

I met God. She's black

amúgy azt mondd már meg nekem, légyszíves, hogy te ki a görcs is vagy és honnan is ismersz? mert ez még mindig nem esett le, hogy mi okból kezdtél el itt nekem ugatni 😊 annyira emlékszem, hogy anno kaptál tõlem egy logot, azon kívül... ?

nem szoktam dirigálni, és nem is ezzel élem ki magam, te hatalmas tévhitben élsz - az "igazságot" pedig egy olyan ne állítsa már rólam, akinek neten nagy az arca és ismeretlenül ugat 😊
csináltam én is egyet:
gerypapa95
csak egy IQ betyár vagy én mindig tudtam , még jó hogy eddig nem írtam be csak figyeltem a nyomorékságaidat 😊 és egyáltalán nem vagyok szánalmas csak látszik mekkora egy befásult faszkalap vagy , hogy itt éled ki magad azzal hogy logókat készítesz és dirigálsz ! ezt te is nyugodtan értelmezheted és ha fáj az igazság hát... ja és mindez egy nõtöl ? sajnálom azokat akiknek az ilyen jön be..

&#9733; G E R Y &#9733;

micibi
Huuuuhhh... Ez gyors volt!! 😄 És naggggyon zsíííír lett!!!! <#eljen> 1000 köszönet 😊

ki kell, hogy ábrándítsalak, az idióta még mindig te vagy, ugyanis azt nem fogod fel, hogy senki nem kíváncsi rád és csak azért is bepofázol valahova, azt hiszed, hogy menõ leszel, nagyon szánalmas, az újrekkezéses dumád meg még jobban az

nem vagyok a fõnök, de elég sok mindent tettem már a topikért, a fórumozókért itt. egy olyan, aki csak topikrombolásra képes, nekem ne ugasson

hidd el, hogy SENKI nem fog itt kamionos logókat csinálni már, meztelen nõsöket meg pláne, mert nagy a valószínûsége, hogy az olyan logó nem is megengedett - nem tõlem függ, hogy ki milyet kérhet és rakhat ki, próbáld meg értelmezni a mondatomat és majd utána pofázz vissza marhaságokat
berczely

gerypapa95
I think , you're an idiot ! csupán annyi hogy felfogd azzal az újrek fejeddel , hogy ha nem tetszik valami akkor nem kell rá figyelni,válaszolni ! eddig te voltál itt a király mert logókat csinálsz ? hát csinálj hidd el leszarom a munkáidat téged meg fõleg 😊 csináld csak tovább amit eddig , de itt nem csak te vagy a " fönök " és ne mondd meg másoknak milyen logókat kérjenek ! ugyanis a bannerba is megvan hogy válogathatsz így befoghatod a kis pofádat nyugodtan !

&#9733; G E R Y &#9733;

csupán annyiban tévedtél, hogy téged ugatlak le, mert faszságot írsz a másiknak és TE vagy az, aki folyamatosan itt pattog, és kurvára nem a témához szól hozzá, tehát felmerül a kérdés - és szerintem nem csak bennem, hogy ugyan mi a penészes túrót keresel itt? senkit nem érdekel a véleményed, nem kell válaszolnod olyan hsz-ekre, aminek a felét sem érted; röviden: a jelenléted teljesen felesleges eme topikban - ha van egy csöppnyi agyad, akkor szép csöndben elhúzol innét és valamelyik olyan topikban tevékenykedsz tovább, aminek a témájához hozzá is tudsz szagolni és nem csak a flame-szítás a célod
gerypapa95
hát ha neki ez jön be , akkor mért is ne ?

&#9733; G E R Y &#9733;

kamionmánia után jönnek a meztelen csajok? :|||
gerypapa95
látod már elõre megírtam hogy pattogni fogsz :/

&#9733; G E R Y &#9733;

fogd már be a pofád, köszi
gerypapa95
én kérek elnézést

&#9733; G E R Y &#9733;

tenkenorman
nem double post. ellenõrizd mégegyszer

gerypapa95
double post -> ramy shouting

&#9733; G E R Y &#9733;

tenkenorman
Változtatás.
Tehát. 120x20as logó.
amit elõbb írtam felejtsétek el. a logómban képkockánkét legyenek ugyebár az emberek, és ez alapján a kép alapján: a sorrend így maradjon.
homogén színek ahogy az elõbb is mondtam és név tenk legyen. a lehetõ leg kissebbe. olyan kis pixelbetûk legyenek. ne mosódjön össze a kék csíkkal ami az logó mellett van.
nagyon megköszönném

tenkenorman
Hali. Kellene egy 120*20as logó.
Nagyon nagyon fontos lenne. ezzelévekig ellennék. a sajátjaim rondák sajnos.

két változat lenne. bármelyik jó.
valami szép homogén szürke, kékes pici zölddel, vagy hasonló háttér elõtt kellene ennek a bandának az arcai.
1.- ez alapján a kép alapján, és jobbról balra elmennének.

a másik meg ha csak simán minden képkocka egy ember. 4en vannak.
1.-

morcosqtya
Igen, ugyanis mindig így csinálom mielõtt kiadom a kezembõl, utolsó ellenõrzés, hogyan illeszkedik a fejléchez, hogyan néz ki élõben, általánosságban milyen.

V2.0

szabii98
pffff
CB:Morcosqtya
😄DD

I met God. She's black

Betetted magadnak a logo-t?!😄D
Jó amúgy,jó lett

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

morcosqtya
egyszerû:

Danyi95
Sziasztok!
Egy sima képet(120x20) szeretnék kérni, ebbõl a képbõl. Úgy lenne a jó ha a kocsi elsõ része lenne benne, egy "Danyi" felirattal! A fehér háttér maradhatna ha nem baj!
Elõre is köszönöm annak aki összedobja!<#worship>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

micibi
Üdv!
Egy 150*25-ös logót szeretnék ebbõl a képbõl.
A nevemet is oda kellene írni, azt hogy Mici . Ha lehet valami animáció is legyen benne.. 😄 Köszöntem elõre is 😊

Felsõ része😄

gerypapa95
<#eljen>

&#9733; G E R Y &#9733;

Jim Morrison
szerintem is 12. Eleve a TVben vannak musorok amikben tobbet mutatnak megis 12+ os 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

morcosqtya
120x20.. <#fejvakaras>
fõleg melyik részébõl szeretnéd?

Akkor bocs ez volt a legjobb pedig.:S😞